- Konu Sahibi minikdepresif
-
- #1.961
nası oldun cnm
kevsercim hoşgeldinn tatlımm nasısınn
aa valla bugün tam aklımdan geçiyodun akşam uğrarmı acaba die..hiç uğramıyosn canm valla unuttun sanmıştım artık nezamandr hiç konuşamadk..ben iim şükür sen nasılsın neler yapıosun iş nasıl gidio
yeni bi gelişme var mı cnm
benm konuyla ilgili yeni bigelişme yok aynen bldiğiniz gibi annesiyle görüştük aynen öyle kaldı ne kadın oğluna bişey söyledi,ne ben ona..bu bahsettiğmz benm arkadaşımla ilgili canım sinrimi bozan bihareket yapmıştı naf onu soruyo..
hadi yavvv :86:
ben bi ara şef bıçağı aramıştım ama güzelleri oldukça pahalı şu an beklemedeyim ama bi gün harika bi şef bıçağı alcam el yapımı
döndü mü askerden cnm fransız kaldım ben
yok canım dönmedi daha aralıkta bitiyo askerliği..orda psikoljleri bozuluyo bazende arada sorun çıkıyo işte
oceden pahalı bi tutku olsa gerek
var mı şef bıçağınızzz
yaaaaaaaolişş duydun mu yeni adımı çok kısa her yere yazabiliriz
isim anamm benim miniiiikiimmm
anladım tatlımmnası oldun cnm
aa valla bugün tam aklımdan geçiyodun akşam uğrarmı acaba die..hiç uğramıyosn canm valla unuttun sanmıştım artık nezamandr hiç konuşamadk..ben iim şükür sen nasılsın neler yapıosun iş nasıl gidio
benm konuyla ilgili yeni bigelişme yok aynen bldiğiniz gibi annesiyle görüştük aynen öyle kaldı ne kadın oğluna bişey söyledi,ne ben ona..bu bahsettiğmz benm arkadaşımla ilgili canım sinrimi bozan bihareket yapmıştı naf onu soruyo..
ben bi ara şef bıçağı aramıştım ama güzelleri oldukça pahalı şu an beklemedeyim ama bi gün harika bi şef bıçağı alcam el yapımı
yok canım dönmedi daha aralıkta bitiyo askerliği..orda psikoljleri bozuluyo bazende arada sorun çıkıyo işte
var mı şef bıçağınızzz
yok cnmunutur muyum siziiii
işte net yok akşam uğruyorum cnm geç vakitte
nası oldun cnm
var mı şef bıçağınızzz
hıhhhhh
hoşgelmişsin tatlımmm
nasısınnn
bana da bi ara oldu :84: tiroid bezi fazla çalışırsa pul pul soyulabiliyomuş tırnaklar..
işe başladığımda kısacık kestim tırnakları
ama şimdi yine uzatmaya karar verdimm :82:
bence yapma tatlımmanladım canım neyse karşılaştığmıza sevindim bulmuşken hemen bişiy sorayım...ben yine bişeye karar verdm yapsammı die sorcam canım..perma hakkında bilgin varmı:26: buaralarda ona taktım
kevsercim çok yorulmuşum cnm
rastlaştığımıza çok sevindim cnm öpüyom
iyi gecelerrr
yogunmuş yalan
gittim geldim sen nirdesinnnnnnnnnn
karpuz çekiyo kaç gündür canım yapma bunu banaaaakarpuz peynir taze ekmek ohhh mis
hani ben nen
zorlu ve yıpratıcı günlerdi
hele son saniyeler geçmek bilmedi
Allah bi daha düşürmesin bacım :82:
mapisdaslarda mı
benşu yorumum yüzünden banlanmısım 137 üye
ivit özgür olunca ilk napcamı düşündüm durdum hep.
cigarayıda çoğalttım mapısta.
nası oldun cnm
Dün çok kötüydüm oliş :2: :2: midem ağrıyodu, başım dönüyodubacaklarım bile ağrıyodu dişimin ağrısını unuttum valla akşam aramışsın ama uyuyodum canım kaçta uyuyup kaldıysam koltukta :26: sabah kalktım tansiyonum 15-9 du normal tansiyonum 9-5 benim :97: ay öyle işte çok ağlandım sanırsam :95:
Şef bıçağı var ama ben kullanmıyorum :97: ufak bıçakları daha çok seviyorum kullanışı kolay oluyoeşimde kurban bıçaklarına daha bi düşkün :97: 30-35 tane bıçağı var ki dağıttıkları hariç :97: (Dağıttığı derken ben 8-9 tanesini bilemeye vermiştim adam batırmış bıçakları bizimki soğudu birden sevgisi azaldı :97: annemlere felan verdik bizde bıçakları )
var mı şef bıçağınızzz
Benim ocelere verdiğim parayı bilmediği için daha pahalı görünüyo şuan
hıhhhhh
hoşgelmişsin tatlımmm
nasısınnn
bana da bi ara oldu :84: tiroid bezi fazla çalışırsa pul pul soyulabiliyomuş tırnaklar..
işe başladığımda kısacık kestim tırnakları
ama şimdi yine uzatmaya karar verdimm :82:
tatlişkommmHerkeş tatil mi bugün :97: bende kdv dosyasını işleyeyim bari :97:
iyiyim tatlımm nası oldun nafım iyi misin niye oynamış öyle tansiyonun cnmGünaydın olişimnasılsın canım
iyiyim tatlımm nası oldun nafım iyi misin niye oynamış öyle tansiyonun cnm
bişeye mi üzüldün acaba cnm? arıcam seni müsait olursan aç olur mu..Şimdi daha iyiyim canım bilmiyorum ki neden oynadı az önce ölçtüm tekrar 10-6 çıktı eskiye dönüyo şükür :97:
Sen bugün tatilsin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?