Geyikte yaparım, kariyerde :)

cnm müsait misin 15-20 dk sonra arayayım seni

Bu rası çok karışık olişim :97: mal teslimine gittim depoya şimdi geldim yerime kusura bakma geç yazdım

Aslında üzüldüm bu sıralar bazı şeylere :26: ondan olabilir gerçekten :97: keşke tatil olsaydım gerçekten :97: iyi yapmışsın canım sağol

cnm ben şimdi çıkıcam evden öptüm çook

Çok öptüm olişim

herkeslere günaydınlarrr
naf neye üzüldn ki sen canmm :18: bu herkese tatil olan günlerde çalışmak ne kötü ya bnmkide çalışıyo
birine daha bişey yazcaktm unuttm şuan

şiir okuym sandım yaa

minnakın uykusu geldi

ağlama dıyomm sana heppgül gül

Herkeş tatil mi bugün :97: bende kdv dosyasını işleyeyim bari :97:

bnde calsıyom cnm yaaa

Aslı yewwrumm doğum günün kutlu olsun sevdiklerin ile nice senelere inşallah

kuzucummmcnm benım yaaa çok tşkler hayatımmmm hep beraber nice yıllaraaaa

aslıcım doğum günün kutlu olsun tatlımm

saol bitanemmm cok saolll:98:

günaydın fıztıklar.
ben uyanamadım bi türlü

yine aglıyo yaaaaa

herkeslere günaydınlarrr
naf neye üzüldn ki sen canmm :18: bu herkese tatil olan günlerde çalışmak ne kötü ya bnmkide çalışıyo

aynen yaaaa

ne bagırıyon be ben ağlak çikoyum
doom günün diye sana torpil geççemi sanıyosan yanılıyosun büle büle döverim.

nice yıllara fıztık

Selam kizlar

Okuldan geldim az once, yoruldum gibi evi toparlamam lazim ama once karnimi doyurmaliyimmmm

Sizler napiyosunuz, nafimm sen biseyemi uzuldun :44: kim seni uzen ?

Aslimm hemsomm dogum gununmus sanirim, dogum gunu kutlu olsun tatlimmmmmm nice nice nice nice mutlu yillara insallah

saol tatlımmmmm efettdogum günü cocuguyum ben bugünsen napıyon nasılsın bakem:86:

herkeslere günaydınlarrr

Eşim sinir etmişti ama geçti sağol canım

Amin inşallah canım

Zizi üzdü döv onu döv

Bugün gelemedim kızlar bi iyiydi midem bi kötü :97: işleride toparlayamadım :97: akşama nete giricem inşallah

saol tatlımmmmm efettdogum günü cocuguyum ben bugünsen napıyon nasılsın bakem:86:

Napim canim, ayni iste ya Cayimi aldim simcik yudumlaya yudumlaya yaziyom Ama kimsecikler yok, yalniz kalimca korkuyom diyom sizeeeeeee :18:
Zizi üzdü döv onu döv
zizi mi O ölmeyi bayilmak saniyo heralllllllll
Ona söle essegi suya salarim teeeeee uzak bi yere gelene kadar ziziyi döverim Nafimi uzmesin

Bu arada mide niden kotu acep Hayrolsun

sabah sabah sesini duymak iyi geldi cnm

Bugün gelemedim kızlar bi iyiydi midem bi kötü :97: işleride toparlayamadım :97: akşama nete giricem inşallah
akşam ben de uğramaya çalışcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…