- Konu Sahibi minikdepresif
-
- #1.941
minik gelmişşşş
mapıs günleri nasıldı
zorlu ve yıpratıcı günlerdi
hele son saniyeler geçmek bilmedi
Allah bi daha düşürmesin bacım :82:
mapısdaşımmmm
buyur kader arkadaşım :tesbihçekenminiksimilisi:
benım topıkte kulagını cınlattıktıı senın keleş ablamlaaa:çakmasiiliyapanminiksmili:
mapisdaslarda mı
benşu yorumum yüzünden banlanmısım 137 üye
amin amin evlerden uzakzorlu ve yıpratıcı günlerdi
hele son saniyeler geçmek bilmedi
Allah bi daha düşürmesin bacım :82:
nası oldun cnmNeyse kızlar çok nemrutum bugündişimden kaynaklı sanırsam öğleden sonra görüşürüz kaçtım ben
kevsercim hoşgeldinn tatlımm nasısınn185 sayfaamrblar nasılsın nafcm bibakayım dedm sana:86:
yeni bi gelişme var mı cnmo konuyu hallettm sayılır sanırım canm..dediğin gibi yaptım çok çok şaşırdığını söyledi iltifatlara falan boğdu beni biraz yapmacık geldi ama kırıldımı söyledim her ddefasında içmden yine konuşmak gelmedi açıkcası soğuk davrandım..şuan yine konuşmuyorum eskisi gibi değil yani.bimsj atarsa karşılık veriyorum okadar..hala ısınamadım
hadi yavvv :86:Minikte banlandı
Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar :80: akşama girmeye çalışıcimmmöptüm sizi
Hadi NaF kaçar
ben bi ara şef bıçağı aramıştım ama güzelleri oldukça pahalı şu an beklemedeyim ama bi gün harika bi şef bıçağı alcam el yapımıEşimle netten bıçak bakıyoruz kızlar o yüzden geç cevap yazıyorum
döndü mü askerden cnm fransız kaldım bensorunlar hiç bitmiyoki..gelseler bidert,gelmeseler ayrı bidert
oceden pahalı bi tutku olsa gerekEşimin bıçaklara ilgisi var canım40-45 tane vardı sanırım bir kısmını verdi ama 30 tane kadar var elinde şuan :97: hobi diyelim benim oje tutkum gibi
Minik o konuya yorum yapmıştı canım
hıhhhhhöledir valla miniğim nafım yengeçim kevserim
hoşgelmişsin tatlımmmselam kızlar
olişşş burdamısın bebik
minik niye banlanmış:26:
bana da bi ara oldu :84: tiroid bezi fazla çalışırsa pul pul soyulabiliyomuş tırnaklar..nafım sürmüş laci öceleriniama bnm tırnaklar soyuluo kırılıo bu aralar yaaa limonla mı ovsam aacaba
öyle bi yazmışın ki şiir okuyorm sandm
pok var o sigrada emi leş gbi kokuyosunzbide zehirleniyosunz
anammm sobelendimmmmmmapısta gece uyandım
bi öksürük bi öksürük
yarım saat uyuyamadım.
mutfaga ayh tezgaha gitmeye üşendim su almaya
kanser olcan minik bırak şu sigarayı didim
sabah uyandım gene sarıldım of of
oliş görüyom seni sobe sobe :81:
bana sigara kokusu demeyinnnnnnnminik leş kokmaz
sizi esefle kınadım
kın kın kın
ya buraya üye olurken hç bnu dşünmedm aklıma bu geldi yazdm335 dc sana kısaca ne diiyiimm
armani gio kokar minik (reklam kokan hareketler bunlar)minik:18: hangi parfüm kokuyomuş o zamn
kınkınn kınnn
minnacık iyi manik dönemdeanammm sobelendimmmmm
naber minnakcımmm :82:
bana sigara kokusu demeyinnnnnnn
ya buraya üye olurken hç bnu dşünmedm aklıma bu geldi yazdmbilmem bnm kısaltmam ne olsun ki
bilmem ki tatlımm sen daha iyi bilirsinnya buraya üye olurken hç bnu dşünmedm aklıma bu geldi yazdmbilmem bnm kısaltmam ne olsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?