- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi persiangirl
-
geysa olsanda olmasanda erkekler evlendikten sonra kadınları geysa gibi kullanıyo zaten
benimki geyşa ruhlu seviyo, ben nasıl mıyım alasıyım, o mutlu ben mutlu ikimiz mutlu mutlu :))))
benimki geyşa ruhlu seviyo, ben nasıl mıyım alasıyım, o mutlu ben mutlu ikimiz mutlu mutlu :))))
Arthur Golden'in ünlü bir romanını okumuştum 'Bir Geyşanın Anıları' diye. Japonca'da geyşa = dansöz demekmiş. Erkeğini eğlendiren, dinlendiren, sürprizleriyle heyecanlandıran, monotonluktan arındıran ve yatakta baştan çıkaran falan filan... Ve geyşa ruhlular erkeklerin vazgeçilmezleri arasına giriveren kadınlardır.
Arthur Golden'in ünlü bir romanını okumuştum 'Bir Geyşanın Anıları' diye. Japonca'da geyşa = dansöz demekmiş. Erkeğini eğlendiren, dinlendiren, sürprizleriyle heyecanlandıran, monotonluktan arındıran ve yatakta baştan çıkaran falan filan... Ve geyşa ruhlular erkeklerin vazgeçilmezleri arasına giriveren kadınlardır.
vay anammm vayyy ben bunları yaparsam benim kıymetimi bilcek sanki karşımda ki kocaman bi HAYIRRRRRRRRR o zaman kalsın geyşalık olduğu yerde
kesinlikle haklısın biz geyşa olucaz onlar da kıymet bilecek...
eee peki ben niye onu mutlu etme odaklı yaşadım da terkedildim acaba... şaka gibi yaaa... çok sinirleniyorum bu tarz konuları görünce... neyse elbet gözlerini açarlar... :1closedeyes:
aynen böcük katılıyorum erkeklerene yaranman için kıyamet falan kopması lazım ya da başlarına birer tane saksı düşmesi lazımdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?