- Konu Sahibi persiangirl
-
Erkeğini eğlendiren, dinlendiren, sürprizleriyle heyecanlandıran, monotonluktan arındıran ve yatakta baştan çıkaran falan filan... Ve geyşa ruhlular erkeklerin vazgeçilmezleri arasına giriveren kadınlardır.
bencede bi kadın böyle olmalı zaten
kesinlikle benim de bundan sonraki hayat felsefem budur..Hep kadınlar hep kadınlar mı böyle olmalı
Bundan sonra bi erkek için karşılık görmeden hiçbişey yapmıycam. Karşımdaki hakediyosa o benim için çabalıyosa bende elimden geleni yaparım.Ama önce o yapmalı guclubacismile
benimde geyşalıktan kastım buydu rewend kaydirigubbakcemile2 evli değiliz ama arada masaj yaparım yolda giderken gıdıklarım değişik bir ilişkimiz var
benimki geyşa ruhlu seviyo, ben nasıl mıyım alasıyım, o mutlu ben mutlu ikimiz mutlu mutlu :))))
yok yaaa sadece o deil burda yazan br sürü kadın aldatılmıştır, ama sorun şu haberi yoktur, offf off...gıdıklamak geyşalık değil ki delikafadulden
ya da öyle miymiş kaydirigubbakcemile3
senin cariyeliğin tuhafmış
o adam seni en az 10 kez aldatmıştır
bende buraya yazıyorum
kesinlikle benim de bundan sonraki hayat felsefem budur..
ben geyşalığı bırak annelik bile yaptım yeri geldi noldu..yaranamadım
yani ne kadar çok fedakarlık yaparsanız ne kadar çok üstüne düşerseniz o kadar değerli olursunuz diye birşey kesinlikle yok
yaşadım gördüm
Belki de erkekler geyşalık yapmaktan hoşlanıyolardır kaydirigubbakcemile3
Bundan sonra biz de erkekleri geyşe olarak kullanalım allegriakaydirigubbakcemile3
ya kızlar..benim kafama takılan birşey var erkekler iç çamaşıra güzel giyinmeye önem verirmi?dün yaşlı bir teyze ceyiz yerleştiren komşu kızına aman boşa almışın bu çamaşırları erkek buna bakmaz..yazık masraf yapmışın dedi..varmı gerçeklilik payı pekiiy.
Kendim için hiçbir şey istemeyeceğim, hayatta ki tek amacım erkeğimi mutlu etmek olacak ama aynı kaygıyı o taşımayacak, onu eğlendirmek için bin bir türlü hokkabazlık öğreneceğim diye kendimi parçalayacağım, bağıracak çağıracak, sürekli alttan alacağım, her türlü isteğine boyun eğeceğim, haddime mi düşmüş kendi isteklerimi düşünmek... Geyşa kavramından anladığım bu benim. Yok artık! Oldu olacak boynumuza tasma takıp, köle diye çağırsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?