Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Sol kolum da Ağrı var romantizma ağrısı gibi uyuya bilirim. Beni Merak etmeyin
Bendede sırt agrısı var bugun fena
Ogleden sonra basladı nefes alırken cok fena oluyo
Pazartesı ası oldum onun yan etkısımı yada yanlıs yattım ondanmı bılmıyorum

Hu hu kimse yok mu:)

İyiyim Nevoş sütlü kayfe içiyorum:)Sen nasılsın?Kızların matematik sınavı nasıl geçmiş?
Afiyet olsun canım bende kalkıp nescafe yapacağımSütlü kahfeyi öğlen içtim.Şekersiz içiyorum ama tatlı yemiş havasına sokuyor
İyiyim çok şükür canımÇok iyi geçmiş biz zor konulara çalışmışız daha kolay çıkmış
Yarında deneme sınavı var.

Benimki de sütlü nescafe bol şekerli:)Hiç bile şekersiz tatlı yemiş gibi olmuyor:)))Sen zora çalıştırıyorsun kızları kolay gelince onlar için güzel oluyordur.Ne kadar çok sınava giriyorlar.Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler.

Afiyet olsun canımBenimkinin diyet ile alakası yok şekerli içemiyorum
Evet hep öyle yapıyorum sonra iyi geçiyor.. Çok fazla sınav,ödev var canım Zorlukları öğreniyorlar.Bu sadece bizim okulda böyle Kızlar kursa gidiyorlar orda farklı okullardan çocuklar var onlar ne bu kadar sınav,ne de bu kadar ödev hiç yapmıyorlarmışUmarım ilerde kolaylık sağlar bu durum
Sen ne yaptın nasıl geçti bugün

Sizin okul işi sıkı tutuyor demek.Ama öğrencilere de yazık.O kadar ödevden,dersten okuldan soğuyorlar.Sistem kötü bana göre.Ders derste öğrenilir.

Ben de aldım böreklerimi,kekimi kursa gittim.Biraz orda yeni öğrencilere deneyimlerimi anlattım:)))Sonra arkadaşımla yürüye yürüye geldik.Alışveriş merkezine uğradık.Dondurma yiyelim dedim o istemedi.Ben de yemedim:)

Yok canım aksine benimkiler nerdeyse okulda yatacaklarÖğretmenimiz çok sıkı ödev yapmadan asla gitmezler Eğer bir nedenden dolayı ödev yapılmadıysa okula gitmezler

Çok iyi yapmışsınYeni adaylar eski öğrencilerin tecrübelerinden faydalanmalıKeşek herkes yapsa bunuEn azından aynı hatalar yapılmaz
Ohhh o zaman yediklerinizi geri erittinizDondurma için erken Adra'cım hasta olursun

Çalışkan seninkiler o zaman.Yani sorumluluklarının bilincindeler.Bugün bir topikte okudum.Senin gibi çocuğuna ders çalıştıran bir anneye kızıyorlardı.Sadece yapamadıkları yerde müdahale edecekmişsin.Hayata hazırlanamıyorlarmış devamlı destekle.Benden söylemesi:)

Evet merak ettiler çoğu şeyi.Ben de anlattım.Yürümek iyi oluyor da bugün baya soğuktu üşüdüm.Bana birşey olmuyor dondurmadan.Bünye sağlam:)

Son düzenleme:
Çalışkanlar canım
Canım ben hergün birlikte ödev yapmıyorum sadece anlamadıkları yapamadıkları konuları anlatıp yardımcı oluyorum..Birde yazılı ve sınavlarda birlikte çalışıyoruz.
Canım yardımcı olmayan,eksiklerini tamamlamayan velilerin çocuklarınıda biliyoruz.Öyle anne babalar var dünyadan haberleri yok
Bir arkadaş var geçen aradım çocuk okula gitmemişNeden gitmedi yazılı vardı dedimYazılımı vardı haberim yok dedi
Burasıda soğudu bende kaç gündür yürümüyorumMaşaallah canım o zaman

Sorumsuz anne çok dediğin gibi.Tabi anlamadıklarını anlatacaksın.Sen bir de başka çocukları takip ediyorsun işin zor.Okulu tekrar okudun gibi birşey:) Mezuniyet ne zaman:)

Sorumsuz anne çok dediğin gibi.Tabi anlamadıklarını anlatacaksın.Sen bir de başka çocukları takip ediyorsun işin zor.Okulu tekrar okudun gibi birşey:) Mezuniyet ne zaman:)
Canım ben her konuda yanlarındayımBu yıl onlar için eve kapandımUmarım emeklerimin karşılığını alırım
Mezuniyete daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…