- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
Ayyyy bu guzelmisssbebek yemekleri yarışması yapsanız özellikle kahvaltı menüsü ne kadar sevaba girersiniz bir bilseniz
Mmm nefıs olmus ellerıne saglık
Cok komıksınız ya nerden buluyon bunları
Bendede sırt agrısı var bugun fenaSol kolum da Ağrı var romantizma ağrısı gibi uyuya bilirim. Beni Merak etmeyin
Geçmiş olsunSol kolum da Ağrı var romantizma ağrısı gibi uyuya bilirim. Beni Merak etmeyin
Ellerinize sağlık.Çok başarılı:)Bunuda bız yaptık mınnoslarımla bugunEki Görüntüle 1460298
İyiyim Nevoş sütlü kayfe içiyorum:)Sen nasılsın?Kızların matematik sınavı nasıl geçmiş?Adra'cım merhaba nasılsın
Afiyet olsun canım bende kalkıp nescafe yapacağımİyiyim Nevoş sütlü kayfe içiyorum:)Sen nasılsın?Kızların matematik sınavı nasıl geçmiş?
Benimki de sütlü nescafe bol şekerli:)Hiç bile şekersiz tatlı yemiş gibi olmuyor:)))Sen zora çalıştırıyorsun kızları kolay gelince onlar için güzel oluyordur.Ne kadar çok sınava giriyorlar.Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler.Afiyet olsun canım bende kalkıp nescafe yapacağımSütlü kahfeyi öğlen içtim.Şekersiz içiyorum ama tatlı yemiş havasına sokuyor
İyiyim çok şükür canımÇok iyi geçmiş biz zor konulara çalışmışız daha kolay çıkmış
Yarında deneme sınavı var.
Afiyet olsun canımBenimki de sütlü nescafe bol şekerli:)Hiç bile şekersiz tatlı yemiş gibi olmuyor:)))Sen zora çalıştırıyorsun kızları kolay gelince onlar için güzel oluyordur.Ne kadar çok sınava giriyorlar.Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler.
Sizin okul işi sıkı tutuyor demek.Ama öğrencilere de yazık.O kadar ödevden,dersten okuldan soğuyorlar.Sistem kötü bana göre.Ders derste öğrenilir.Afiyet olsun canımBenimkinin diyet ile alakası yok şekerli içemiyorum
Evet hep öyle yapıyorum sonra iyi geçiyor.. Çok fazla sınav,ödev var canımZorlukları öğreniyorlar. Bu sadece bizim okulda böyle Kızlar kursa gidiyorlar orda farklı okullardan çocuklar var onlar ne bu kadar sınav,ne de bu kadar ödev hiç yapmıyorlarmış Umarım ilerde kolaylık sağlar bu durum
Sen ne yaptın nasıl geçti bugün
Yok canım aksine benimkiler nerdeyse okulda yatacaklarSizin okul işi sıkı tutuyor demek.Ama öğrencilere de yazık.O kadar ödevden,dersten okuldan soğuyorlar.Sistem kötü bana göre.Ders derste öğrenilir.
Ben de aldım böreklerimi,kekimi kursa gittim.Biraz orda yeni öğrencilere deneyimlerimi anlattım:)))Sonra arkadaşımla yürüye yürüye geldik.Alışveriş merkezine uğradık.Dondurma yiyelim dedim o istemedi.Ben de yemedim:)
Çalışkan seninkiler o zaman.Yani sorumluluklarının bilincindeler.Bugün bir topikte okudum.Senin gibi çocuğuna ders çalıştıran bir anneye kızıyorlardı.Sadece yapamadıkları yerde müdahale edecekmişsin.Hayata hazırlanamıyorlarmış devamlı destekle.Benden söylemesi:)Yok canım aksine benimkiler nerdeyse okulda yatacaklarÖğretmenimiz çok sıkı ödev yapmadan asla gitmezler Eğer bir nedenden dolayı ödev yapılmadıysa okula gitmezler
Çok iyi yapmışsınYeni adaylar eski öğrencilerin tecrübelerinden faydalanmalı Keşek herkes yapsa bunu En azından aynı hatalar yapılmaz
Ohhh o zaman yediklerinizi geri erittinizDondurma için erken Adra'cım hasta olursun
Çalışkanlar canımÇalışkan seninkiler o zaman.Yani sorumluluklarının bilincindeler.Bugün bir topikte okudum.Senin gibi çocuğuna ders çalıştıran bir anneye kızıyorlardı.Sadece yapamadıkları yerde müdahale edecekmişsin.Hayata hazırlanamıyorlarmış devamlı destekle.Benden söylemesi:)
Evet merak ettiler çoğu şeyi.Ben de anlattım.Yürümek iyi oluyor da bugün baya soğuktu üşüdüm.Bana birşey olmuyor dondurmadan.Bünye sağlam:)
Sorumsuz anne çok dediğin gibi.Tabi anlamadıklarını anlatacaksın.Sen bir de başka çocukları takip ediyorsun işin zor.Okulu tekrar okudun gibi birşey:) Mezuniyet ne zaman:)Çalışkanlar canım
Canım ben hergün birlikte ödev yapmıyorum sadece anlamadıkları yapamadıkları konuları anlatıp yardımcı oluyorum..Birde yazılı ve sınavlarda birlikte çalışıyoruz.
Canım yardımcı olmayan,eksiklerini tamamlamayan velilerin çocuklarınıda biliyoruz.Öyle anne babalar var dünyadan haberleri yok
Bir arkadaş var geçen aradım çocuk okula gitmemişNeden gitmedi yazılı vardı dedim Yazılımı vardı haberim yok dedi
Burasıda soğudu bende kaç gündür yürümüyorumMaşaallah canım o zaman
Canım ben her konuda yanlarındayımSorumsuz anne çok dediğin gibi.Tabi anlamadıklarını anlatacaksın.Sen bir de başka çocukları takip ediyorsun işin zor.Okulu tekrar okudun gibi birşey:) Mezuniyet ne zaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?