Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Canım ben her konuda yanlarındayımBu yıl onlar için eve kapandımUmarım emeklerimin karşılığını alırım
Mezuniyete daha çok var
Alırsın canım emeğinin karşılığını merak etme.Onların da içlerinde var çünkü çalışmak.

Pinko uyuyormuş bak dün gece:)

İnşaallah canım
Sen diyeti bayağı bozdun o zaman şekerli kahve falan
Benim diyet ruh halime göre değişiyor:)))Sıkı diyetler bana göre değil.Bünye kabul etmiyor:)Yarın dikkat edesim ve çok spor yapasım var.Bol bol ip atlayacağım.Çok efor sarfettiriyor kalbim
çıkacak gibi.

Benim diyet ruh halime göre değişiyor:)))Sıkı diyetler bana göre değil.Bünye kabul etmiyor:)Yarın dikkat edesim ve çok spor yapasım var.Bol bol ip atlayacağım.Çok efor sarfettiriyor kalbim
çıkacak gibi.
Aslında en doğrusunu yapıyorsun yavaş yavaş zorlamadan vermek en iyisi
Ben bozmak istemiyorumBozarsam aman deyip kaçırabilirim.Zaten çok fazla veremiyorum yavaş yavaş gitsin

Aslında en doğrusunu yapıyorsun yavaş yavaş zorlamadan vermek en iyisi
Ben bozmak istemiyorumBozarsam aman deyip kaçırabilirim.Zaten çok fazla veremiyorum yavaş yavaş gitsin
Sen dayanabiliyorsun hiç bozma.Senin hedefinde düğün var.Hedef olunca azim geliyor:)

Sen dayanabiliyorsun hiç bozma.Senin hedefinde düğün var.Hedef olunca azim geliyor:)
Evet alıştım dayanıyorumHaftada bir özel birşeyler yaparım
Düğüne kadar 2-3 kilo daha versem iyi olacakSonra dikkat edersem kilo almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…