Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Röportaj soruları değişmiş güzel olmuş Nevoş.

Kızlar ben kaçıyorum, küçük cadı fazla ses yapıyor:) Gidip uyutayım
Uyuturken de ver fırınayı izleyeyim:)

Kızlar ben kaçıyorum, küçük cadı fazla ses yapıyor:) Gidip uyutayım
Uyuturken de ver fırınayı izleyeyim:)
Güle güle canım.Ben Arda`nın Mutfağını seviyorum.Çok konuşuyor ama:)

Sıkılmak değilde sürekli katılanlar aynı soruları cevaplamak zorunda kalmasınlar
Evet o yönden güzel.Ben çoğu röportaja katılmadım bu yüzden.Çok katılınca cevaplar aynı oluyordu:)

Ziyaretçilerimize kokulu kokulu öpücük gönderiyorum:)))) Gelin birlik olalım:)Erkek değildir inşallah:))))))

Çok haklısın Harbi olmadan buralar öksüz,yetimUmarım geri döner
İnşallah.Ne çabuk karar verip gemileri yaktı.Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali oluyor.Gerçi konuyu da tam bilmiyorum belki de çok kırıldı.

İnşallah.Ne çabuk karar verip gemileri yaktı.Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali oluyor.Gerçi konuyu da tam bilmiyorum belki de çok kırıldı.
Ben de tam bilmiyorumAma haklı sebepleri vardır belkideBirde burası bayağı bağımlılık yapıyor işleri yoğun ondanda olabilir

Ben de tam bilmiyorumAma haklı sebepleri vardır belkideBirde burası bayağı bağımlılık yapıyor işleri yoğun ondanda olabilir
Evet bak işlerden olabilir.Kırılmasın da yine gelir belki.

Nevoş Kazen Dukan diyetine başlamış ve sonuç inanılmaz diyor bir haftada.Onun peşine mi takılsak napsak:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…