Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Öpüp de başına koy Nevoş:)Ben bugün bir saat yürüdüm.Sonra oturup waffle yedim:)))))
Afiyet olsunBen de içli köfte yaptım haşlamaOndan yedim 5-6 taneAma başka birşey yemedim birde sabah hafif bir kahvaltı
Canım o kadar uğraşıyorum tatlı bile yemiyorum..Biraz daha fazla gidebilirdiGerçi Regl olacağım o etkilemiş olabilir

Haşlama içli köfteden birşey olmaz.Regl olacaksan ondandır.Çünkü baya dikkat ediyorsun.

Gazel katılmadı bak yarışmaya.Halbuki istiyordu bu kategoriyi.

Hıı ehliyet sınavı var bu pazar onun.Direksiyona da gidiyorsa doğaldır.Konya yöresinden yapacaktı.
Tabi müsait olmayınca birşey diyemiyorum yoksa sıkıştırırdım
Konya yöresinden tariflerimiz var Güneyden tarif gelmediAkdeniz bölgesinden bir tarif alsaydık

Tabi müsait olmayınca birşey diyemiyorum yoksa sıkıştırırdım
Konya yöresinden tariflerimiz var Güneyden tarif gelmediAkdeniz bölgesinden bir tarif alsaydık
Meryem yapsın güneyden tarifi:)))Onların piyazları meşhurdu galiba.Tahinle yapıyorlardı.Onu yapsın kolay hem:)

Meryem yapsın güneyden tarifi:)))Onların piyazları meşhurdu galiba.Tahinle yapıyorlardı.Onu yapsın kolay hem:)
Haklısın Meryem'in kızı büyüdü bize o yöreden birşeyler yapsın
Bizde kendi kendimize gelin güvey oluyoruz

Haklısın Meryem'in kızı büyüdü bize o yöreden birşeyler yapsın
Bizde kendi kendimize gelin güvey oluyoruz
Büyüdü tabi kocaman kız oldu:)Zaten yapmaz o.Yemekleri bile kayınvalidesi getirmiş baksana:)))

Galiba kimse diyet yapmıyor bizim topiğin hepsi dağıldıBen de sizden destek alırım diyordum
Bence de dağıldı:)Ben de sizden destek alırım diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı:)))

En iradeli sen çıktın.Bir de oglumun.Devam et tabi azmeden başarır:)
Canım ben her yıl bu zamanlar yapar yaza rahat olurum..Sonucu iyi olacağı için çaba gösteriyorum..Birde düğün yakın yaz olsaydı biraz ağırdan alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…