Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Selam hanimlarr.nevreste kizlarin dogumgunu partisine menu mu hazirliyosun canim.dogumgunu fotograflarini da gormek isterim. Bence sarma ve patates salatasi Ilave edebilirsin.Genellikle bu tarz seylerde mutlaka yaparim ben onlari da.

Selam hanimlarr.nevreste kizlarin dogumgunu partisine menu mu hazirliyosun canim.dogumgunu fotograflarini da gormek isterim. Bence sarma ve patates salatasi Ilave edebilirsin.Genellikle bu tarz seylerde mutlaka yaparim ben onlari da.
İnşallah canım bir aksilik olmazsa çeker eklerim.Sarmayı bende düşünüyorum Hem önceden hazır olduğu için kolaylık oluyor.

Selam:)

Nevoş doğum günü hazırlıkları başlamış.Şekerpare yapınca şerbet tam çekmiyor sinir oluyorum.Geçen de kalburabastı yaptım yine çok çekmedi.Püf noktalarına da uyuyorum ama hamur tatlıları sinir ediyor beni.

Evet başladım hazırlıklara bu hafta temizlik yapacağımBugünde yufka aldım börek sardım buzluğa koydum..Hazır birşeyler yapayım sonra sıkışmayayım

Şerbeti nasıl döküyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…