Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Yok canım deneme sınavı değilBilim ve sanat sınavı var. Kızlardan biri çok iyi benimSınıfta 5 kişi seçilmişDiğeri giremez bu sınava
Nasıl geçer bilmiyorum ama seçilmiş olması bile güzel
Ne kadar güzel bilim ve sanata yatkın olması.İnşalah çok başarılı olur.Diğerinin de başka yetenekleri vardır.Evet seçilmek de çok güzel.

Bir anım geldi aklıma.Ortaokulda kompozisyon yarışması vardı.Ben de nefret ederdim hep ablama yazdırırdım kompozisyonları o çok iyiydi:)Sonra benim kompozisyon da seçildi birkaç kompozisyonla beraber ve gönderildi:)))Allah`tan ilerisi olmadı:))

Canım üstün yetenekli çocuklar için bir sınavmış kazanırlarsa onları becerilerine göre eğitiyorlarmış..Kazanması zor olur belki çünkü çok az kişi alıyorlarmışNasip kısmet
İyiki olmamışBen işte o konularda hiç yardımcı olmuyorum.Bazen gelip soruyorlar yada yapalım diyorlar diyorum yapabiliyorsanız yapın götürün ben yapamam
Diğeri biraz bozuldu ama yapacak birşey yok İkizi iyi özelliklerin çoğunu kendine almış yarısını bile ona bırakmamış

Pinko nasıl geçti bugün?İkramlarından tam not aldın mı:)

Sağol canım
Ben pastayı hiç hazır almadım şimdiye kadarBiraz hazıra karşıyımAma nasıl birşey yaparım karar veremedim

Benim tarifte 3 yumurta var
Benim küçük cadı kuyruk gibi peşimden ayrılmıyor Onun yüzünden uğraştırı tarofler yapamıyorum
Tatlı mı yapıyoruz
Yarın fıstık sarma yapsam mı diyordum
Hoşgeldin canım
Mutfak tartım var ama kullanmıyorumGözlerim tartıyorPek ölçü kullanmam
Ben de genel olarak herşeyi göz kararı yapıyorum ama buraya ekleyince mecbur ölçüyorum bakim ne kadar koyuyormuşum diye Bazı tarifleri birebir ölçerek yapıyorum ama, tutmama ihtimali olan tariflerde:)

Tabi senin küçük kızın var
Bazı tarifler ölçüsüz olmuyor

Seneye Allah yardımcın olsun Nevoş
Belki kızlardan da çalışkan olur

Hayırlısı olsun canım.

Evet iyiki olmadı.Aslında sınavlarda yazardım ama eve ödev verdiklerinde ablama yazdırırdım:)İkizler çok benzemiyor demekki huy olarak.Bozulması normal çocuk daha:)

Seneye Allah yardımcın olsun Nevoş
Belki kızlardan da çalışkan olur
Amin canım
Aslında daha zeki olduğunu düşünüyorumÇok ilginç sorular soruyor ve herşeyi biliyor.
Dün bana diyorki bulaşık yıkayınca ve ellerimizi yıkayınca o su nereye nasıl gidiyor.
Sonra dinazor kemikleri nerde saklanıyor anne biliyor musun diye soruyor..Tabi cevabını sonra o veriyor

Oğlan da bilim adamı olacak galiba:)

Hayırlısı olsun canım.

Evet iyiki olmadı.Aslında sınavlarda yazardım ama eve ödev verdiklerinde ablama yazdırırdım:)İkizler çok benzemiyor demekki huy olarak.Bozulması normal çocuk daha:)
Sağol canım
Tabi canım çok farklılarBiri derslerde çok iyi diğeri süslenmekte
İkisininde dersleri iyi aslında biri sadece hep bir adım öndeDengeyi kurmakta çok zorlanıyorum..Böyle durumlarda sevinemiyoruz,özel birşey yapamıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…