Yapıyorum aslında yaDiyet çarpmış olabilirGerçi sen pek diyet yapmıyorsun
Ne kadar güzel bilim ve sanata yatkın olması.İnşalah çok başarılı olur.Diğerinin de başka yetenekleri vardır.Evet seçilmek de çok güzel.Yok canım deneme sınavı değilBilim ve sanat sınavı var. Kızlardan biri çok iyi benim Sınıfta 5 kişi seçilmiş Diğeri giremez bu sınava
Nasıl geçer bilmiyorum ama seçilmiş olması bile güzel
İyi o zamanYapıyorum aslında yaekmek yemeyeli kaç hafta oldu, şekerin tadını bu gün kekle aldım :)) eski kiloma dönmedim hem azda olsa veriyorum
Canım üstün yetenekli çocuklar için bir sınavmış kazanırlarsa onları becerilerine göre eğitiyorlarmış..Ne kadar güzel bilim ve sanata yatkın olması.İnşalah çok başarılı olur.Diğerinin de başka yetenekleri vardır.Evet seçilmek de çok güzel.
Bir anım geldi aklıma.Ortaokulda kompozisyon yarışması vardı.Ben de nefret ederdim hep ablama yazdırırdım kompozisyonları o çok iyiydi:)Sonra benim kompozisyon da seçildi birkaç kompozisyonla beraber ve gönderildi:)))Allah`tan ilerisi olmadı:))
Bu seferlik anket açmıycaz demiİyi o zaman
Tabi canım azar azar veriyoruz
Benim küçük cadı kuyruk gibi peşimden ayrılmıyorSağol canım
Ben pastayı hiç hazır almadım şimdiye kadarBiraz hazıra karşıyım Ama nasıl birşey yaparım karar veremedim
Benim tarifte 3 yumurta var
Yarın fıstık sarma yapsam mı diyordumTatlı mı yapıyoruz
Ben de genel olarak herşeyi göz kararı yapıyorum ama buraya ekleyince mecbur ölçüyorum bakim ne kadar koyuyormuşum diyeMutfak tartım var ama kullanmıyorumGözlerim tartıyor Pek ölçü kullanmam
Yok canım açacağız bu yarışma kuralıBu seferlik anket açmıycaz demi
Nezaketten mi bilmiyorum ama beğendiklerini söylediler. @pembebogurtlen hedile de getirmiş bayıldımPinko nasıl geçti bugün?İkramlarından tam not aldın mı:)
Tabi senin küçük kızın varBenim küçük cadı kuyruk gibi peşimden ayrılmıyorOnun yüzünden uğraştırı tarofler yapamıyorum
Yarın fıstık sarma yapsam mı diyordum
Hoşgeldin canım
Ben de genel olarak herşeyi göz kararı yapıyorum ama buraya ekleyince mecbur ölçüyorum bakim ne kadar koyuyormuşum diyeBazı tarifleri birebir ölçerek yapıyorum ama, tutmama ihtimali olan tariflerde:)
Seçilmezse Hanım ablanın keleşini çalıp tararım herkesiYok canım açacağız bu yarışma kuralıSonra itiraz edilir.Sorun yaşamayalım
Ama herkes onu istiyor zaten
Seneye Allah yardımcın olsun NevoşKızlar daha çalışkan ,erkek çocukları üstüne düşmezsen dağılıyorlarÖnümüzdeki yıl oğlumda anaokuluna başlayacak Bakalım bana neler çektirecek
Kızlarda hiç sıkıntı yaşamadım..Ben ödevi yapma şunu yap desem beni dinlemezler
Çok güzel güle güle kullanın canımNezaketten mi bilmiyorum ama beğendiklerini söylediler. @pembebogurtlen hedile de getirmiş bayıldım
Eki Görüntüle 1464232
TamamSeçilmezse Hanım ablanın keleşini çalıp tararım herkesi
Hayırlısı olsun canım.Canım üstün yetenekli çocuklar için bir sınavmış kazanırlarsa onları becerilerine göre eğitiyorlarmış..Kazanması zor olur belki çünkü çok az kişi alıyorlarmış Nasip kısmet
İyiki olmamışBen işte o konularda hiç yardımcı olmuyorum.Bazen gelip soruyorlar yada yapalım diyorlar diyorum yapabiliyorsanız yapın götürün ben yapamam
Diğeri biraz bozuldu ama yapacak birşey yokİkizi iyi özelliklerin çoğunu kendine almış yarısını bile ona bırakmamış
Çok güzel.Güle güle kullan.Zevkli kız zaten:)Nezaketten mi bilmiyorum ama beğendiklerini söylediler. @pembebogurtlen hedile de getirmiş bayıldım
Eki Görüntüle 1464232
Amin canımSeneye Allah yardımcın olsun Nevoş
Belki kızlardan da çalışkan olur
Çok şeker bunlarNezaketten mi bilmiyorum ama beğendiklerini söylediler. @pembebogurtlen hedile de getirmiş bayıldım
Eki Görüntüle 1464232
Oğlan da bilim adamı olacak galiba:)Amin canım
Aslında daha zeki olduğunu düşünüyorumÇok ilginç sorular soruyor ve herşeyi biliyor.
Dün bana diyorki bulaşık yıkayınca ve ellerimizi yıkayınca o su nereye nasıl gidiyor.
Sonra dinazor kemikleri nerde saklanıyor anne biliyor musun diye soruyor..Tabi cevabını sonra o veriyor
Sağol canımHayırlısı olsun canım.
Evet iyiki olmadı.Aslında sınavlarda yazardım ama eve ödev verdiklerinde ablama yazdırırdım:)İkizler çok benzemiyor demekki huy olarak.Bozulması normal çocuk daha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?