Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Nevoş bol yumurtalı tepsi böreğini geceden yapsam sabah pişirsem olur mu?

Sen bizimle kal yeter Canın isterse güzel tariflerinden paylaşırsın
Diyet nasıl gidiyor
Sağol canım benim. Keyfim ve elektriğim olursa tabiki katılırım.

Diyet iyi maşallah da sabahki böreği atlatırsam tam süper olacak.

Sağol canım benim. Keyfim ve elektriğim olursa tabiki katılırım.

Diyet iyi maşallah da sabahki böreği atlatırsam tam süper olacak.
İnşaallah canımDiyet hafiflesin kutlama yaparız
Börek mecburimi yapılıyorMisafir mi varYoksa ev ahalisinin canı börek mi istemiş

Benim yemek hangi yörenin bilmiyorum :)
Kim bulduysa ellerinden öpüyorum, çok severim kendisini, her fırsatta trcihimi ondan yana kullanırım
Benim yemek nerenin biliyorum adı üstünde zaten ama söylememDiyette olmasam hemen yapacağımAma son günleri bekleyeceğimSenin tarif nasıl merak ettim

Canım hiç denemedim ama bir arkadaşım yapıyordu ve buzdolabına koyuyordu sabah pişiriyordu..Daha güzel oluyordu..Soda falan koyacak mısın?
Hıı buzdolabında duracak yani.Koca tepsi nasıl sığacak.Balkona koyarım olmazsa.Soda yok bol süt,bol yumurta,tereyağ var.Yalancı su böreği.

Hıı buzdolabında duracak yani.Koca tepsi nasıl sığacak.Balkona koyarım olmazsa.Soda yok bol süt,bol yumurta,tereyağ var.Yalancı su böreği.
Dışarda beklerse kokar canımOlur üzerini kapatıp balkona koy
Offf çok güzel olurBen de soda olmazsa veya sodasız yapacaksam bol süt koyuyorum

Pinko naber?

Hangi tarifi yapacaksın?

Buzluğa koyacaksın canım sığıyor ama pişirirken üstüne yumurta sürmen lazım. Buzu çözülmeden atcan fırına.
Benim yemek nerenin biliyorum adı üstünde zaten ama söylememDiyette olmasam hemen yapacağımAma son günleri bekleyeceğimSenin tarif nasıl merak ettim
Merak et
B

Bence de ne güzel olur..
Bakalım kimler bizimle :)

Dışarda beklerse kokar canımOlur üzerini kapatıp balkona koy
Offf çok güzel olurBen de soda olmazsa veya sodasız yapacaksam bol süt koyuyorum
Evet öyle yapayım.Hava zaten çok soğuk.Sodalı da güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…