adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #281 Nevreste .!.: İyiyim canım sağol Tamam sen elektrik devrelerini kapattın Genişletmek için tıkla... Evet kapandı galiba.
Nevreste .!.: İyiyim canım sağol Tamam sen elektrik devrelerini kapattın Genişletmek için tıkla... Evet kapandı galiba.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.995 1.423 Malatya 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #282 adra .!.: Evet kapandı galiba. Genişletmek için tıkla... Sen bizimle kal yeter Canın isterse güzel tariflerinden paylaşırsın Diyet nasıl gidiyor
adra .!.: Evet kapandı galiba. Genişletmek için tıkla... Sen bizimle kal yeter Canın isterse güzel tariflerinden paylaşırsın Diyet nasıl gidiyor
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #283 Nevoş bol yumurtalı tepsi böreğini geceden yapsam sabah pişirsem olur mu?
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #284 Nevreste .!.: Bizim acelemiz yok bekleriz. Benimde aklımda bir tarif var.Ama son günler kimse yapmazsa yaparım Genişletmek için tıkla... Bu kategoriye tam kadro katılalım :)
Nevreste .!.: Bizim acelemiz yok bekleriz. Benimde aklımda bir tarif var.Ama son günler kimse yapmazsa yaparım Genişletmek için tıkla... Bu kategoriye tam kadro katılalım :)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.995 1.423 Malatya 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #285 adra .!.: Nevoş bol yumurtalı tepsi böreğini geceden yapsam sabah pişirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Canım hiç denemedim ama bir arkadaşım yapıyordu ve buzdolabına koyuyordu sabah pişiriyordu..Daha güzel oluyordu..Soda falan koyacak mısın?
adra .!.: Nevoş bol yumurtalı tepsi böreğini geceden yapsam sabah pişirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Canım hiç denemedim ama bir arkadaşım yapıyordu ve buzdolabına koyuyordu sabah pişiriyordu..Daha güzel oluyordu..Soda falan koyacak mısın?
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.995 1.423 Malatya 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #286 pinkstrap .!.: Bu kategoriye tam kadro katılalım :) Genişletmek için tıkla... Tamam ben varım
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #287 Nevreste .!.: Sen bizimle kal yeter Canın isterse güzel tariflerinden paylaşırsın Diyet nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla... Sağol canım benim. Keyfim ve elektriğim olursa tabiki katılırım. Diyet iyi maşallah da sabahki böreği atlatırsam tam süper olacak.
Nevreste .!.: Sen bizimle kal yeter Canın isterse güzel tariflerinden paylaşırsın Diyet nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla... Sağol canım benim. Keyfim ve elektriğim olursa tabiki katılırım. Diyet iyi maşallah da sabahki böreği atlatırsam tam süper olacak.
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #288 Nevreste .!.: Tamam ben varım Genişletmek için tıkla... Benim yemek hangi yörenin bilmiyorum :) Kim bulduysa ellerinden öpüyorum, çok severim kendisini, her fırsatta trcihimi ondan yana kullanırım
Nevreste .!.: Tamam ben varım Genişletmek için tıkla... Benim yemek hangi yörenin bilmiyorum :) Kim bulduysa ellerinden öpüyorum, çok severim kendisini, her fırsatta trcihimi ondan yana kullanırım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.995 1.423 Malatya 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #289 adra .!.: Sağol canım benim. Keyfim ve elektriğim olursa tabiki katılırım. Diyet iyi maşallah da sabahki böreği atlatırsam tam süper olacak. Genişletmek için tıkla... İnşaallah canımDiyet hafiflesin kutlama yaparız Börek mecburimi yapılıyorMisafir mi varYoksa ev ahalisinin canı börek mi istemiş
adra .!.: Sağol canım benim. Keyfim ve elektriğim olursa tabiki katılırım. Diyet iyi maşallah da sabahki böreği atlatırsam tam süper olacak. Genişletmek için tıkla... İnşaallah canımDiyet hafiflesin kutlama yaparız Börek mecburimi yapılıyorMisafir mi varYoksa ev ahalisinin canı börek mi istemiş
dmrsda sabrın sonu selamet Kayıtlı Üye 10 Ocak 2012 1.514 1.102 198 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #290 Nevreste .!.: Sen de katılacak mısın Genişletmek için tıkla... malesef katilamicam.Izlemekle yetiniyorum bu sefer insallah bidahaki sefere.
Nevreste .!.: Sen de katılacak mısın Genişletmek için tıkla... malesef katilamicam.Izlemekle yetiniyorum bu sefer insallah bidahaki sefere.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.995 1.423 Malatya 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #291 pinkstrap .!.: Benim yemek hangi yörenin bilmiyorum :) Kim bulduysa ellerinden öpüyorum, çok severim kendisini, her fırsatta trcihimi ondan yana kullanırım Genişletmek için tıkla... Benim yemek nerenin biliyorum adı üstünde zaten ama söylememDiyette olmasam hemen yapacağımAma son günleri bekleyeceğimSenin tarif nasıl merak ettim
pinkstrap .!.: Benim yemek hangi yörenin bilmiyorum :) Kim bulduysa ellerinden öpüyorum, çok severim kendisini, her fırsatta trcihimi ondan yana kullanırım Genişletmek için tıkla... Benim yemek nerenin biliyorum adı üstünde zaten ama söylememDiyette olmasam hemen yapacağımAma son günleri bekleyeceğimSenin tarif nasıl merak ettim
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #292 Nevreste .!.: Canım hiç denemedim ama bir arkadaşım yapıyordu ve buzdolabına koyuyordu sabah pişiriyordu..Daha güzel oluyordu..Soda falan koyacak mısın? Genişletmek için tıkla... Hıı buzdolabında duracak yani.Koca tepsi nasıl sığacak.Balkona koyarım olmazsa.Soda yok bol süt,bol yumurta,tereyağ var.Yalancı su böreği.
Nevreste .!.: Canım hiç denemedim ama bir arkadaşım yapıyordu ve buzdolabına koyuyordu sabah pişiriyordu..Daha güzel oluyordu..Soda falan koyacak mısın? Genişletmek için tıkla... Hıı buzdolabında duracak yani.Koca tepsi nasıl sığacak.Balkona koyarım olmazsa.Soda yok bol süt,bol yumurta,tereyağ var.Yalancı su böreği.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.995 1.423 Malatya 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #293 dmrsda .!.: malesef katilamicam.Izlemekle yetiniyorum bu sefer insallah bidahaki sefere. Genişletmek için tıkla... Tamam bu sefer öyle olsunAma bir yere kaybolma sık sık bekliyoruz Şefim
dmrsda .!.: malesef katilamicam.Izlemekle yetiniyorum bu sefer insallah bidahaki sefere. Genişletmek için tıkla... Tamam bu sefer öyle olsunAma bir yere kaybolma sık sık bekliyoruz Şefim
Kakao ve Ben Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 13.524 15.845 298 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #294 B pinkstrap .!.: Bu kategoriye tam kadro katılalım :) Genişletmek için tıkla... Bence de ne güzel olur..
B pinkstrap .!.: Bu kategoriye tam kadro katılalım :) Genişletmek için tıkla... Bence de ne güzel olur..
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.995 1.423 Malatya 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #295 adra .!.: Hıı buzdolabında duracak yani.Koca tepsi nasıl sığacak.Balkona koyarım olmazsa.Soda yok bol süt,bol yumurta,tereyağ var.Yalancı su böreği. Genişletmek için tıkla... Dışarda beklerse kokar canımOlur üzerini kapatıp balkona koy Offf çok güzel olurBen de soda olmazsa veya sodasız yapacaksam bol süt koyuyorum
adra .!.: Hıı buzdolabında duracak yani.Koca tepsi nasıl sığacak.Balkona koyarım olmazsa.Soda yok bol süt,bol yumurta,tereyağ var.Yalancı su böreği. Genişletmek için tıkla... Dışarda beklerse kokar canımOlur üzerini kapatıp balkona koy Offf çok güzel olurBen de soda olmazsa veya sodasız yapacaksam bol süt koyuyorum
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #296 Pinko naber? Hangi tarifi yapacaksın?
Kakao ve Ben Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 13.524 15.845 298 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #297 adra .!.: Evet kapandı galiba. Genişletmek için tıkla... Adraaa senide görmeyi çok isterdim.keskee hadi be Adra
adra .!.: Evet kapandı galiba. Genişletmek için tıkla... Adraaa senide görmeyi çok isterdim.keskee hadi be Adra
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #298 adra .!.: Hıı buzdolabında duracak yani.Koca tepsi nasıl sığacak.Balkona koyarım olmazsa.Soda yok bol süt,bol yumurta,tereyağ var.Yalancı su böreği. Genişletmek için tıkla... Buzluğa koyacaksın canım sığıyor ama pişirirken üstüne yumurta sürmen lazım. Buzu çözülmeden atcan fırına. Nevreste .!.: Benim yemek nerenin biliyorum adı üstünde zaten ama söylememDiyette olmasam hemen yapacağımAma son günleri bekleyeceğimSenin tarif nasıl merak ettim Genişletmek için tıkla... Merak et oglumun .!.: B Bence de ne güzel olur.. Genişletmek için tıkla... Bakalım kimler bizimle :)
adra .!.: Hıı buzdolabında duracak yani.Koca tepsi nasıl sığacak.Balkona koyarım olmazsa.Soda yok bol süt,bol yumurta,tereyağ var.Yalancı su böreği. Genişletmek için tıkla... Buzluğa koyacaksın canım sığıyor ama pişirirken üstüne yumurta sürmen lazım. Buzu çözülmeden atcan fırına. Nevreste .!.: Benim yemek nerenin biliyorum adı üstünde zaten ama söylememDiyette olmasam hemen yapacağımAma son günleri bekleyeceğimSenin tarif nasıl merak ettim Genişletmek için tıkla... Merak et oglumun .!.: B Bence de ne güzel olur.. Genişletmek için tıkla... Bakalım kimler bizimle :)
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #299 adra .!.: Pinko naber? Hangi tarifi yapacaksın? Genişletmek için tıkla... Güzel bi tarif yapcam. Çok lezzetli Yani ben çok seviyorum
adra .!.: Pinko naber? Hangi tarifi yapacaksın? Genişletmek için tıkla... Güzel bi tarif yapcam. Çok lezzetli Yani ben çok seviyorum
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #300 Nevreste .!.: Dışarda beklerse kokar canımOlur üzerini kapatıp balkona koy Offf çok güzel olurBen de soda olmazsa veya sodasız yapacaksam bol süt koyuyorum Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapayım.Hava zaten çok soğuk.Sodalı da güzel oluyor.
Nevreste .!.: Dışarda beklerse kokar canımOlur üzerini kapatıp balkona koy Offf çok güzel olurBen de soda olmazsa veya sodasız yapacaksam bol süt koyuyorum Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapayım.Hava zaten çok soğuk.Sodalı da güzel oluyor.