Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Birlikte eğleniyoruz canımHepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz Yenilgi yok ortada
Bekliyorum tarifini Farklı tarifler öğrenelim
Tabiii yaaa egleniyrumm soylemeyim suprizzz olsun bi yiyen pisman bi yemeyennn yarin gorusuruz artikinnn

napsam ki konyamın etliekmeğini mi bursanın pideli köftesinimi halfetinin içli köftesinimi adananın lahmacununu mu napıym ha napıym Allahım çok uluslu olmak ne zor

ben yaptım konyalım konyamıza ait bir yemek sıra sende karar ver bakalım ne çıkıcak senden

ben yaptım konyalım konyamıza ait bir yemek sıra sende karar ver bakalım ne çıkıcak senden
ya ben mecbur bekleyeceğim yapacağım her şeyi yapacak birileri var ..olmadı kıbrısın şeftali kebabını mı yapsam
şaka len şaka ne yapacağımı söylemeyeceğim

ya ben mecbur bekleyeceğim yapacağım her şeyi yapacak birileri var ..olmadı kıbrısın şeftali kebabını mı yapsam
şaka len şaka ne yapacağımı söylemeyeceğim

burdan yazma dün maşallah her yörenin yemeğini yazmışın

sürpriz yap ve sus

milleti yönlendiriyom bacım onlar onları yapsın ben bamya çorbasına dalam diye de sağol aklıma ettin

hahhahha

yap işte sen de tatlıyı bende izmirden yada vandan bir şeymi yapsam dedim.sonuçta memleketim konya bana konya yakışır dedim yaptım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…