tamam panpa burdan da duyurmuş oldum belki ama ben zerde yapayım nasılsa memleketimin en meşhur düğün tatlısıhahhahha
yap işte sen de tatlıyı bende izmirden yada vandan bir şeymi yapsam dedim.sonuçta memleketim konya bana konya yakışır dedim yaptım valla
tamam panpa burdan da duyurmuş oldum belki ama ben zerde yapayım nasılsa memleketimin en meşhur düğün tatlısı
soğutup çekerim fotosunu senin de için soğur ayıpsın ortaaamohhh misss bide soğuk olursa yemede yanın da yat
soğutup çekerim fotosunu senin de için soğur ayıpsın ortaaam
valla ha bari van da tanışaydık kaynaşır gider idik sıkıntıdan patlamaz idik
ben sordum iki tarif yapsak olurmu diye olmaz dediler
eger olur deselerdi tatlı yapıcaktım yada Mevlana böreğini ama bamya oldu ..
hep aynı yerlerde yaşamışız park bir gün bir yerde denk gelirsek sen tatlıyı sogut gel ben bamyayı kaynatıp malum kaynar yeniyor oturup yiyek hemşom
valla ha bari van da tanışaydık kaynaşır gider idik sıkıntıdan patlamaz idik
ben geçen antalyadayken siparişlerimi verdim arkadaşa eğitime gelirken göz kalemlerim far setim geldi ...belki hatırlarsın iran çarşısı dubai kozmetik..ziraatın arasından girdiğinde ilk kozmetikçi (hatta tekti zaten diğer dükkanda onundu)he ya depremi bile yaşamışız aynı şehirde o vanda azmı gittim sıkıntıdan rus pazarına oy oy neler oldu neler.
Geliyor canımEn iyisi öyle yapmak sanırım ablacım :)) yeni tarifler gelmiş bile :))
Ne oldu tripcan
Ben de öyleyim bütün stresimi,sıkıntımı,sevincimi orda dağıtırımMutfak acaip stres attırdığının garantisini verebilirim beybii..Ben mutlu olduğumdada mutfağa girerim,,sinirli olduğumdada mutfak... felaket motive oluyor insann..
Yapanı vururum diyebilirsintamam panpa burdan da duyurmuş oldum belki ama ben zerde yapayım nasılsa memleketimin en meşhur düğün tatlısı
Yap yavruu..tamam panpa burdan da duyurmuş oldum belki ama ben zerde yapayım nasılsa memleketimin en meşhur düğün tatlısı
yapanı offluya firdirturumYapanı vururum diyebilirsin
bebeeem valla testte silik çıktı çizgi daha zamanım var ama gidip kan verdim bugün akşama öğrencem hamile miyim değil miyimYap yavruu..hamilemisin beybi senn
ben geçen antalyadayken siparişlerimi verdim arkadaşa eğitime gelirken göz kalemlerim far setim geldi ...belki hatırlarsın iran çarşısı dubai kozmetik..ziraatın arasından girdiğinde ilk kozmetikçi (hatta tekti zaten diğer dükkanda onundu)
ve inanır mısın göz kalemleri hala 1,5 ve 2,5 tlflormar mac hepsi geldi
yapanı offluya firdirturum
bebeeem valla testte silik çıktı çizgi daha zamanım var ama gidip kan verdim bugün akşama öğrencem hamile miyim değil miyim
Gönder bana hallederim benyapanı offluya firdirturum
bebeeem valla testte silik çıktı çizgi daha zamanım var ama gidip kan verdim bugün akşama öğrencem hamile miyim değil miyim
çay bahçesine oturur vagonların gemiden tek tek çıkmasını beklerdim...off özledim lan gene ben vanı..bide perşembe günleri iran treni gelirdi ya istasyona ne porselen takımlar gelirdi ya
ben küçük bir züccaciye açacak kadar almıştım..allahım ne kargaşa olurdu.
Gunaydın hepınızeGünaydın
Cnm ıns gonlune gore guzel haberler alırsınyapanı offluya firdirturum
Hadi hayırlısı olsunRabbim gönlünüze göre versin Benimde oğlumda teste önce silik çıkmıştı
Haberlerini bekliyoruz
Gönder bana hallederim beniNŞALLAH CANIM İNŞALLAHH.bekliyorum güzel haberleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?