Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
hahhahha

yap işte sen de tatlıyı bende izmirden yada vandan bir şeymi yapsam dedim.sonuçta memleketim konya bana konya yakışır dedim yaptım valla

tamam panpa burdan da duyurmuş oldum belki ama ben zerde yapayım nasılsa memleketimin en meşhur düğün tatlısı

soğutup çekerim fotosunu senin de için soğur ayıpsın ortaaam

ben sordum iki tarif yapsak olurmu diye olmaz dediler

eger olur deselerdi tatlı yapıcaktım yada Mevlana böreğini ama bamya oldu ..

hep aynı yerlerde yaşamışız park bir gün bir yerde denk gelirsek sen tatlıyı sogut gel ben bamyayı kaynatıp malum kaynar yeniyor oturup yiyek hemşom

valla ha bari van da tanışaydık kaynaşır gider idik sıkıntıdan patlamaz idik

he ya depremi bile yaşamışız aynı şehirde o vanda azmı gittim sıkıntıdan rus pazarına oy oy neler oldu neler.
ben geçen antalyadayken siparişlerimi verdim arkadaşa eğitime gelirken göz kalemlerim far setim geldi ...belki hatırlarsın iran çarşısı dubai kozmetik..ziraatın arasından girdiğinde ilk kozmetikçi (hatta tekti zaten diğer dükkanda onundu)
ve inanır mısın göz kalemleri hala 1,5 ve 2,5 tl flormar mac hepsi geldi

bide perşembe günleri iran treni gelirdi ya istasyona ne porselen takımlar gelirdi ya

ben küçük bir züccaciye açacak kadar almıştım..allahım ne kargaşa olurdu.

yapanı offluya firdirturum

bebeeem valla testte silik çıktı çizgi daha zamanım var ama gidip kan verdim bugün akşama öğrencem hamile miyim değil miyim

Hadi hayırlısı olsunRabbim gönlünüze göre versinBenimde oğlumda teste önce silik çıkmıştı
Haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
yapanı offluya firdirturum

bebeeem valla testte silik çıktı çizgi daha zamanım var ama gidip kan verdim bugün akşama öğrencem hamile miyim değil miyim
Gönder bana hallederim ben
iNŞALLAH CANIM İNŞALLAHH.bekliyorum güzel haberleri..

bide perşembe günleri iran treni gelirdi ya istasyona ne porselen takımlar gelirdi ya

ben küçük bir züccaciye açacak kadar almıştım..allahım ne kargaşa olurdu.
çay bahçesine oturur vagonların gemiden tek tek çıkmasını beklerdim...off özledim lan gene ben vanı..

Hadi hayırlısı olsunRabbim gönlünüze göre versinBenimde oğlumda teste önce silik çıkmıştı
Haberlerini bekliyoruz

nasip nevroşum acayipte tırsıyom ya hadi hayırlısı milyarlarca kadın nasıl doğurdu dimi...bir de bu yeni smileleri nerden buldunuz da
Gönder bana hallederim ben
iNŞALLAH CANIM İNŞALLAHH.bekliyorum güzel haberleri..

biliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…