- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
çay bahçesine oturur vagonların gemiden tek tek çıkmasını beklerdim...off özledim lan gene ben vanı..
ben depremden sonrada orda olduğum içün alıştım zannımca kızım dile kolay aylarca konteynerde mücadele ordaki arkadaşlık kardeşlik güzel dostluklar unutmam ben ..he bi de benim ilk depremimde değildi zaten malum ...yok ya ben özlemedim o deprem herşeyi bitirdi bende
Günaydın canımGunaydın hepınıze
Nevos yoksa sen kayserı yaglaması mı yapıcan
Adı ustunde deyınce
Cnm ıns gonlune gore guzel haberler alırsın
Tırsma canım olduktan sonra rahatlarsınnasip nevroşum acayipte tırsıyom ya hadi hayırlısı milyarlarca kadın nasıl doğurdu dimi...bir de bu yeni smileleri nerden buldunuz da
biliyom
ben depremden sonrada orda olduğum içün alıştım zannımca kızım dile kolay aylarca konteynerde mücadele ordaki arkadaşlık kardeşlik güzel dostluklar unutmam ben ..he bi de benim ilk depremimde değildi zaten malum ...
o kargo uçağı ile ilgili anım kötü...bir arkadaşım vardı filoda yakalandı depreme kargo uçağına binmiş diyorum ki nolur benim adımı da yazdır orduevindeyim getircekler beni..bana diyor ki hayır kalkmam yerimden başkası biner..o arkadaş beni o pozisyonda bırakıp çekip gitmişti ankaraya akabinde ben kalmıştım vanda..daha sonra o zaman için çok iyi tanımadığım daha sonra canım olan bir arkadşın ailesi ile karayoluyla mardine gidip ordan konyaya gelmiştim..6 gün sürmüştü evime gelmem ...annemler ilk başta anlamamış benim etkilenmediğimi düşünmüşler..koltukta uyurken komşular gelmiş..ben uykumda bir anda çırpınmaya başlamışım..ağlama seslerine uyandım..bir baktım hepsi başımda..öldüm sandım hemşom..hala aklıma geldikçe ağlamaklı oluyorum ya...tabi deprem anında bana bir gün ulaşamayınca insanlar bir de orduevlerinden birinin bir kısmı çökünce öldüğüme hüküm getimişler...baya sakata gelmiştim yani..ha sonrasında dönüp kalan ttüm depremleri yaşamak ta ayrı bir meziyet tabi kibaya oldu yazışmıştık ben depremden iki gün sonrası konyaya geldim ya sanki oralar hep öyleymiş gibi kaldı aklımda
senin gibi vakit geçirseydim belki daha farklı olurdu ama hep o deprem ve sonrası aklımda bide o kargo uçağına binişimiz.
zor günlerdi park ya unutamadım
o kargo uçağı ile ilgili anım kötü...bir arkadaşım vardı filoda yakalandı depreme kargo uçağına binmiş diyorum ki nolur benim adımı da yazdır orduevindeyim getircekler beni..bana diyor ki hayır kalkmam yerimden başkası biner..o arkadaş beni o pozisyonda bırakıp çekip gitmişti ankaraya akabinde ben kalmıştım vanda..daha sonra o zaman için çok iyi tanımadığım daha sonra canım olan bir arkadşın ailesi ile karayoluyla mardine gidip ordan konyaya gelmiştim..6 gün sürmüştü evime gelmem ...annemler ilk başta anlamamış benim etkilenmediğimi düşünmüşler..koltukta uyurken komşular gelmiş..ben uykumda bir anda çırpınmaya başlamışım..ağlama seslerine uyandım..bir baktım hepsi başımda..öldüm sandım hemşom..hala aklıma geldikçe ağlamaklı oluyorum ya...tabi deprem anında bana bir gün ulaşamayınca insanlar bir de orduevlerinden birinin bir kısmı çökünce öldüğüme hüküm getimişler...baya sakata gelmiştim yani..ha sonrasında dönüp kalan ttüm depremleri yaşamak ta ayrı bir meziyet tabi ki
tamam tamam sustum bende..anlatsam romanlar dolar taşar yaşadığımı bir tek orda yaşayanlar yaşadı zira..şimdi bize kızıcaklar konu içinde başka şeyler konuşuyorsunuz diye
ama o kargo uçağı aynen bilim kurgu filmlerindeki gibi insanlar kaçmaya çalışıyor apar topar kendilerini atıyorlar.ne zordu
allah ne bize nede başkalarına bir daha yaşatmasın canım ya zor.
bizim burda inşaat var temel açıcaklar temel kayalıklı ve dinamit patlatıyorlar her seferinde azıcık sallanıyoruz ve kokuyoruz ben iki kat korkuyorum her seferinde yerimden fırlıyorum ya
allahım felakatlerden korkusun...
Geliyor canımBu kategoride biraz yeni ve farklı yemekler öğrenelim
Şimdi o soğuk sulardan gelmez mi diyorsunSelam
2 gündür yemeğimin ana malzemesini bulmak için saatlerce dolaştım yine de bulamadımSoğuk sulara kaçmışlar
Selam
2 gündür yemeğimin ana malzemesini bulmak için saatlerce dolaştım yine de bulamadımSoğuk sulara kaçmışlar
Gelmez artık Nevoş Eylül'e kadarŞimdi o soğuk sulardan gelmez mi diyorsun
Hamsiselam canim
Vay be ne yemegiymis o oyle ana malzemesini bulamiyosun gunlerdir
Güneydoğu yemeklerini hiç bir bölge geçemezAçık ara güneydoğu anadolu göğüsler bu ipi...
O ne yemekler ne yemekler
Vazgeçmediysen katılmaktan sorun yokGelmez artık Nevoş Eylül'e kadar
Onun yerine sık yaptığım başka tarif yapıcam, bilmeyen azdır onu da:)
HamsiPilavını yapıcaktım malesef bulamadım: ( Hatta bir gün de eşimi gönderdim her yere bak bul diye, 50 yere baktım bulamadım dedi
Ben hiç şansımı zorlamayayım o zamanGüneydoğu yemeklerini hiç bir bölge geçemez
Bu hamsiler de ne diye hemen kaçıyorsaVazgeçmediysen katılmaktan sorun yokHamsi kaçtı artık ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?