- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
Buralardayımmm sen nerelerdesin bakıyımmkız sen nerelerdesinniye yokstun artık
gerçekten nerelerdesin sen canımm pek göremiyorum ben senii.. önceden yorumlar yapardın. yarışmalara katılırdın..Buralardayımmm sen nerelerdesin bakıyımmNasılsın canımm
Ofluu hatunum sorma bu aralar biraz can sıkıntısı geçirdik e durum öyle olunca kendimi eve kapadım galiba nete falanda pek girmiyodum toparlandım çok şükürgerçekten nerelerdesin sen canımm pek göremiyorum ben senii.. önceden yorumlar yapardın. yarışmalara katılırdın..
ben hiç görmüyorum seni kayıplara karıştınBuralardayımmm sen nerelerdesin bakıyımmNasılsın canımm
geçmiş olsun canımm az çok yorumlardan anladığım kadarıyla bebek galiba..ne diyebilirimki ,,ne denilebilirkii,, yaşayan bilirr,,Ofluu hatunum sorma bu aralar biraz can sıkıntısı geçirdik e durum öyle olunca kendimi eve kapadım galiba nete falanda pek girmiyodum toparlandım çok şükürSen nasılsın ?
Hımm kayboldum bi araben hiç görmüyorum seni kayıplara karıştıniyiyim canım ne olsun seni sormalı
şükür o zaman canımHımm kayboldum bi araİyiyim şimdi herşey yolunda .. Bol bol tv izliyom Sen napıyon fıstık kızlarla buluşmuşunız ahh bende istanbulda olcaktım benden kurtalamıcaktınız
canım yaş kaç seninnOfluu hatunum sorma bu aralar biraz can sıkıntısı geçirdik e durum öyle olunca kendimi eve kapadım galiba nete falanda pek girmiyodum toparlandım çok şükürSen nasılsın ?
Aynen canımm kimyasal gebelik geçirdim çok inanmıştık bi hafta içinde aa sen gebe değilsin dediler şok geçirdik .. İnsan inanınca birden kötü oluyogeçmiş olsun canımm az çok yorumlardan anladığım kadarıyla bebek galiba..ne diyebilirimki ,,ne denilebilirkii,, yaşayan bilirr,,
. Ben 26canım yaş kaç seninn
ay keşkee ya var ya siz benimle çok eğlenirsiniz yahuuışükür o zaman canımevet buluştuk keşke canım sende olsaydın iyiydi
Canım klasik bir cevap yazacağım üzülme olur tekrardan ve kucağına aldığında vay be neler yaşadım diceksin.. ben evlendim hemen hamile kaldım rabbim öyle istedi.. hiç korunmadım ve oğlum 2 yaşında ben hamile kalmışım haberim yok ..dur dedim ya bi test yaptırayım aa hamile çıktım ama kiremit renginde akıntımda var doktoruma gittim 4 haftalıksın ama umut vermiyorum düşük yaşayabilirsin dedi..bir daha haftaya gel kalbi atması lazım .. bir daki haftayı bulmadı canım kanama başladı rahim bebeği kabul etmemiş.. ve oğlum şu an 5 yaşın içinde o gündür bugün korunmadığım halde hamile kalamıyorumm sebebi yok şükür diyorum mevlaya iyiki bir evladım varr..Aynen canımm kimyasal gebelik geçirdim çok inanmıştık bi hafta içinde aa sen gebe değilsin dediler şok geçirdik .. İnsan inanınca birden kötü oluyoYine buna da şükür
yok canım o yüzden sormadım daha yaşın genç önünde bebeğini alıcak yıllar var daha..ben bu nisanda dolu dolu 30 zum bitecek yaşlanıyorum ama abla deme bana kapris değil benimki ..sevdiğim insanlara ismiyle hitap etmesini severimm... Ben 26Küçüğüm demi senden ? Abla dicem ona göreee
ay keşkee ya var ya siz benimle çok eğlenirsiniz yahuuı
Doğru söylüyon Allah büyük .. Tamam abla demicem nice yaşların olsun şimdiden ben de mayısda bi yaş yaşlanıyorumyok canım o yüzden sormadım daha yaşın genç önünde bebeğini alıcak yıllar var daha..ben bu nisanda dolu dolu 30 zum bitecek yaşlanıyorum ama abla deme bana kapris değil benimki ..sevdiğim insanlara ismiyle hitap etmesini severimm..
Dayasaydın keleşini tam alnının ortasınaSelamlar hanımlar yeni geldim eve,doktor fizik tedavi önerdi ayak için,öbür hafta tekrar gidip fizikçiyle görüşmem lazım tamam derse başlarım kısmetse.Hastanede de bayanın biriyle ağız dalaşı yaptım yoksa yolacaktım saçlarınısonrada özür diliyordelimi ne kadın yaa.Bütün stresimi atıp geldim eve
sağol canımmsenindeeDoğru söylüyon Allah büyük .. Tamam abla demicem nice yaşların olsun şimdiden ben de mayısda bi yaş yaşlanıyorum
Pinko nabersin ?Dayasaydın keleşini tam alnının ortasına
Allah bağışlasın sana , acısını göstermesin tabiki çok şükür ne de güzel söyledin .. Bende zamana bıraktım nasibi varsa gelir üzülüp kahrolmak doğru değil hayırlısı olsun .. Sende üzülme herşeyde bi hayır mutlakki vardır ..Canım klasik bir cevap yazacağım üzülme olur tekrardan ve kucağına aldığında vay be neler yaşadım diceksin.. ben evlendim hemen hamile kaldım rabbim öyle istedi.. hiç korunmadım ve oğlum 2 yaşında ben hamile kalmışım haberim yok ..dur dedim ya bi test yaptırayım aa hamile çıktım ama kiremit renginde akıntımda var doktoruma gittim 4 haftalıksın ama umut vermiyorum düşük yaşayabilirsin dedi..bir daha haftaya gel kalbi atması lazım .. bir daki haftayı bulmadı canım kanama başladı rahim bebeği kabul etmemiş.. ve oğlum şu an 5 yaşın içinde o gündür bugün korunmadığım halde hamile kalamıyorumm sebebi yok şükür diyorum mevlaya iyiki bir evladım varr..
Ooo kimler gelmiş, napıyorsun canım?Pinko nabersin ?
ablaaaa benden büyüksünDoğru söylüyon Allah büyük .. Tamam abla demicem nice yaşların olsun şimdiden ben de mayısda bi yaş yaşlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?