Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
gerçekten nerelerdesin sen canımm pek göremiyorum ben senii.. önceden yorumlar yapardın. yarışmalara katılırdın..
Ofluu hatunum sorma bu aralar biraz can sıkıntısı geçirdik e durum öyle olunca kendimi eve kapadım galiba nete falanda pek girmiyodum toparlandım çok şükür Sen nasılsın ?

Ofluu hatunum sorma bu aralar biraz can sıkıntısı geçirdik e durum öyle olunca kendimi eve kapadım galiba nete falanda pek girmiyodum toparlandım çok şükür Sen nasılsın ?
geçmiş olsun canımm az çok yorumlardan anladığım kadarıyla bebek galiba..ne diyebilirimki ,,ne denilebilirkii,, yaşayan bilirr,,

geçmiş olsun canımm az çok yorumlardan anladığım kadarıyla bebek galiba..ne diyebilirimki ,,ne denilebilirkii,, yaşayan bilirr,,
Aynen canımm kimyasal gebelik geçirdim çok inanmıştık bi hafta içinde aa sen gebe değilsin dediler şok geçirdik .. İnsan inanınca birden kötü oluyo Yine buna da şükür

Aynen canımm kimyasal gebelik geçirdim çok inanmıştık bi hafta içinde aa sen gebe değilsin dediler şok geçirdik .. İnsan inanınca birden kötü oluyo Yine buna da şükür
Canım klasik bir cevap yazacağım üzülme olur tekrardan ve kucağına aldığında vay be neler yaşadım diceksin.. ben evlendim hemen hamile kaldım rabbim öyle istedi.. hiç korunmadım ve oğlum 2 yaşında ben hamile kalmışım haberim yok ..dur dedim ya bi test yaptırayım aa hamile çıktım ama kiremit renginde akıntımda var doktoruma gittim 4 haftalıksın ama umut vermiyorum düşük yaşayabilirsin dedi..bir daha haftaya gel kalbi atması lazım .. bir daki haftayı bulmadı canım kanama başladı rahim bebeği kabul etmemiş.. ve oğlum şu an 5 yaşın içinde o gündür bugün korunmadığım halde hamile kalamıyorumm sebebi yok şükür diyorum mevlaya iyiki bir evladım varr..

. Ben 26 Küçüğüm demi senden ? Abla dicem ona göreee

ay keşkee ya var ya siz benimle çok eğlenirsiniz yahuuı
yok canım o yüzden sormadım daha yaşın genç önünde bebeğini alıcak yıllar var daha..ben bu nisanda dolu dolu 30 zum bitecek yaşlanıyorum ama abla deme bana kapris değil benimki ..sevdiğim insanlara ismiyle hitap etmesini severimm..

Doğru söylüyon Allah büyük .. Tamam abla demicem nice yaşların olsun şimdiden ben de mayısda bi yaş yaşlanıyorum

Dayasaydın keleşini tam alnının ortasına

Allah bağışlasın sana , acısını göstermesin tabiki çok şükür ne de güzel söyledin .. Bende zamana bıraktım nasibi varsa gelir üzülüp kahrolmak doğru değil hayırlısı olsun .. Sende üzülme herşeyde bi hayır mutlakki vardır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…