İyiyim canım sen nasılsın
sabret yaz ayı geliyor sabah ben işe geldiğimde güzeldi şimdi öğlen tatili için bir çıkayım dışarıya. bakim nasılmış hava..Bende iyiyim kakaommmm . Hava sisli bulutlu ama ben yaniyorum suan hava cok bunaltici yahu : )
Benim yarismanin miiii senin yarismanin miiiiiiCanım
Nasılsın
Yarışmanın başlamasına az kaldı
Uğradım diyet topiğine geldimm..Hadi kalkın hanımlar ben akşam 9 da bir yattım yeminlen uykuya ruhumda doydu ,,bedenimde oh oh güzel bir enerjiyle buralardayımm.. Nevtestee ne zaman açılıyo sütlü tatlılar kategorisi.. karar verdim bu cumartesi yapacağım çekeceğim resimleri.. güzel bir sunumda hazırlayacağımm.gözlerimiz doysun demii..Hu hu hu kalkın hadii ilkbahar geldi,,yaz geliyor,,çiçekler açtı,,kuşlar cıvıl ,cıvıl,işe gelirken çimenleri,çiçekleri,havayı koklaya koklaya geliyorumm oh beee.. ciğerlerim,,ve gözlerim,,bayram ediyorr....
Kakao ya karsi bi sempatim olustu senin nicki gordukca kiz : )sabret yaz ayı geliyor sabah ben işe geldiğimde güzeldi şimdi öğlen tatili için bir çıkayım dışarıya. bakim nasılmış hava..
Bende iyiyim cok sukur kahve iciyorum buyur gel hayirli cumalar canim..
tamammmdır patronn..Pazartesi oylama bitiyor Salı veya Çarşamba yeni kategoriye başlarız
Bu sefer sunumlar çok güzel olsun.Tüm püf noktaları yazılsın.
Seninkinden bahsediyorumBenim yarismanin miiii senin yarismanin miiiiii
Valla ikisini de cok az kaldi ablam bugun taslagi olusuturucam hazirda beklesin : )
Zaman çok hızlı geçiyor hiç anlamıyoruzöyle valla çok hızlı büyüyor
kızz oluşsun tabii kakao demek mutluluk demekk.. bak önümüzdeki sütlü tatlılar bak neler çıkar burdann.. akışkan çikolatalar çilekler böğürtlenler kakaoya banılmışş.. hımmmKakao ya karsi bi sempatim olustu senin nicki gordukca kiz : )
Pazartesi oylama bitiyor Salı veya Çarşamba yeni kategoriye başlarız
Benim yarismanin miiii senin yarismanin miiiiii
Valla ikisini de cok az kaldi ablam bugun taslagi olusuturucam hazirda beklesin : )
En sevdigim kategoriiiii : )kızz oluşsun tabii kakao demek mutluluk demekk.. bak önümüzdeki sütlü tatlılar bak neler çıkar burdann.. akışkan çikolatalar çilekler böğürtlenler kakaoya banılmışş.. hımmm
öyle süpürge çalışırken hiç sesi çıkmadı süpürgeyi kapattım başladı seslenmeye sürekli konuşulsun isityor sabah eşim azcık uyuycam dedi bizimki konuşurken babaısnı kaldırdı uyutmadıAllah kolaylık versin canım
Artık büyüdü yalnız kalmaz istemez bundan sonra işin var
kız şu enerjiden azcıkta bana verUğradım diyet topiğine geldimm..Hadi kalkın hanımlar ben akşam 9 da bir yattım yeminlen uykuya ruhumda doydu ,,bedenimde oh oh güzel bir enerjiyle buralardayımm.. Nevtestee ne zaman açılıyo sütlü tatlılar kategorisi.. karar verdim bu cumartesi yapacağım çekeceğim resimleri.. güzel bir sunumda hazırlayacağımm.gözlerimiz doysun demii..Hu hu hu kalkın hadii ilkbahar geldi,,yaz geliyor,,çiçekler açtı,,kuşlar cıvıl ,cıvıl,işe gelirken çimenleri,çiçekleri,havayı koklaya koklaya geliyorumm oh beee.. ciğerlerim,,ve gözlerim,,bayram ediyorr....
Ay ben senin yarismayada katilmak istiyorum.bu yarismalar bagimlilik yapiyo heralde. Evde oturdukca yarismayla bozdum kafayi
Pazartesi oylama bitiyor Salı veya Çarşamba yeni kategoriye başlarız
Giflerim hazir konu taslak ve yeni kurallari olusturmam lazimm heyecanliyimmmmm : )Seninkinden bahsediyorumHazırla ,hazır kalsın belki düzeltmeler yaparsın
Allah iyilik versin canım sütlü tatlılara katılacak mısınIyiyim bende cok sukur.evde isler gucler iste.
Gel canim gelllll : ) her iko yarismada hemen hemen ayni gun baslayacak : )
Bahara girdikkkk hem tatlilarimizi yiyelimmmm hemde civil.civil giyinelimmm hahaha : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?