Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
merhaba nasılsın?
İyiyim canım işteyim dosyalardan fırsat buldummu giriyorum hemen kk ya sen neler yapıyosun ne pişirecen bize ben bu cumartesi yapacağım..Aslında hamsili pilav yapacaktım ama vazgeçtim..manisa yöresine ait bir yemek yapacağım aslında nette dolaşırken bu tarifin içeriğinden etkilendim dur dedim ben bunu yapayım yöresel olarak ..

günaydınn kızlarrr
bakalım kimler neler yapmış

ya aslında hamsili pilavı ben mi yapsam :) hamsili ekmek, laz böreği :) ooo bir sürü yöresel var :)

şaka bir yana, yöresel bir yemek yapınca eklerim, 2 küçük bebeğim var bazen vakit bulamıyorum :) bu nedenle söz veremiyorum...

Anladım canım ee tabi çocuklarla zor hele 2 tane olunca..ama yaparsan yap bir hamsili pilavv

sefligin keyfini cikariyim.malum gidicek yakinda

günaydın canım , daha uzun bir zamanın var şef olarak , kuşak pek yakışmış ama, sen yöresellere katılacak mısın?
Anladım canım ee tabi çocuklarla zor hele 2 tane olunca..ama yaparsan yap bir hamsili pilavv

işte bakalım, biliyorsun burada pek güzel hamsi yok, karadenizin en doğusundayım, sen anla artık :)

yok canim katilamicam.insallah baska zaman

mahsuru yoksa sen nerede yaşıyorsun?
Ben istanbuldayım canım yeni bosnada ama memleketim trabzon of kendi annemlerin çayı var nisanın ortalarında giderler gübre atarlar,,çay keserler işçi tutarlar ekimin ortalarında tekrar gelirler istanbulaa..ben fırsat buldukça yıllık iznimde giderim memleketimee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…