- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
hi hi hi umarım ..yiyeceksin gibi geliyooo..akşam bende denizkestanesi tatlısı yapıcam, umarım yemem :)
Bende geçen akşam tee şu yukarıdaki tatlıyı yaptım yedim bir dilimakşam bende denizkestanesi tatlısı yapıcam, umarım yemem :)
adı ne bunun eline sağlık güzel görünüyorSen bunu gördünmü halis mulis benim yaptığım nevrestenin tarifii..
resmi yok mu nasıl bişeyakşam bende denizkestanesi tatlısı yapıcam, umarım yemem :)
Bol dolgulu pudingli kekk ..yavruuadı ne bunun eline sağlık güzel görünüyor
resmi yok mu nasıl bişey
oo iyiymişBol dolgulu pudingli kekk ..yavruu
Ay sorma o alışkanlık bayağı bir gidiyor sonra çekirdek alışkanlığı başlıyorr..oo iyiymişya bende cips alışkanlığı oluştu s on 1 aydır falan çok yiyorum yedikçe canım istiyo bağımlılık gibi napsamm aklımda duruyo hep
çekirdek için öyle bi dururum yok bak ama cips sadece ruffles sade olucak başka çeşit yememAy sorma o alışkanlık bayağı bir gidiyor sonra çekirdek alışkanlığı başlıyorr..
rica ederim canım
Çikolatalı Bisküvili Kup
4-8 Kişilik
Malzemeler :
1 Paket Kedi Dili veya Petibör bisküvi ( Arzuya göre çikolatalı ya da sade kullanılabilir )
1 Paket Hazır Çikolata Sosu
Kremşanti
Süt
1 Paket Çikolatalı Puding
Üzerine serpmek için fındık,ceviz içi veya antep fıstığı
Yapışışı :
Pudingi ve kremşantiyi tariflerdeki paketlere göre hazırlayalım ve soğuması için bırakalım.Ardından bisküvilerimizi ezip kaselerimizin dibine eşit miktarda datıtalım.Ilık pudingi de kaseye ekleyelim.Üzerine tekrar biraz bisküvi ve kremamızı koyalım.(Çikolatalı Bisküvili Kup Tarifini çilekli puding kullanarak mevsim meyveleri eşliğinde de yapabilirsiniz.O da enfes olur.)Son olarak çikolata sosu ve fındık ile süsleyelim.Çikolatalı Kup hazır
Onlar sigara gibi bağımlılık yapiyormus canim gecen haberllerde gördümçekirdek için öyle bi dururum yok bak ama cips sadece ruffles sade olucak başka çeşit yemembazen midem bulanınca yiyodum tuzlu ya iyi geliyordu ordan bi alışkanlık kaldı herhalde vücut istiyor yani sen yiyo musun
yap yap bende yapıcam , akşam sunumlarımıza bakarızvaktim olursa aksam yapimm
aynen öyle sigara gibi aklımda duruyorOnlar sigara gibi bağımlılık yapiyormus canim gecen haberllerde gördüm
Yiyordum canım fena sarmıştım en çok akşamları bide çay..ama bıraktım bide diyete girince tamamen bıraktım ama cipsde bende ağladık ayrıldığımıza valla..çekirdek için öyle bi dururum yok bak ama cips sadece ruffles sade olucak başka çeşit yemembazen midem bulanınca yiyodum tuzlu ya iyi geliyordu ordan bi alışkanlık kaldı herhalde vücut istiyor yani sen yiyo musun
yap yap bende yapıcam , akşam sunumlarımıza bakarız
bende severim hamileligim ilk baslarinda bide yasak olunca cok canim istiyordu simdi aklima bile gelmiyoraynen öyle sigara gibi aklımda duruyor
Yiyordum canım fena sarmıştım en çok akşamları bide çay..ama bıraktım bide diyete girince tamamen bıraktım ama cipsde bende ağladık ayrıldığımıza valla..
hımmm yasaklar tatlı oluyor hakkatenbende severim hamileligim ilk baslarinda bide yasak olunca cok canim istiyordu simdi aklima bile gelmiyor
ahahha ben ayrılamıyorum düzenli bir ilişkimiz var ondan başka cips bile yemiyorum
Düzenli ilişkiler kilo yapar hemde kalça bölgesinde gel bence sorgula bu ilişkini
hımmm yasaklar tatlı oluyor hakkaten
Ayy hamilelik te ben acılı çiğ köfte yemiştim anam o neydi bee..dondurmadan tiksinmiştimm çok üzülmüştüm bir daha hayatımda dondurma yiyemiyeceğim için. ama düzeldimm. çok çiğ köfte yedimm..öyle böyle değil.heriften isterdim olduda unuttu o kadar bozulurdumki belli etmezdim güya ama sonra dayanamaz çemkirirdim sen niye bana çiğ köfte almadın gönderip aldırırdımm..bende severim hamileligim ilk baslarinda bide yasak olunca cok canim istiyordu simdi aklima bile gelmiyor
görürüz beybi kalçalar ve selilütler.. acı ama gerçekk..
kıskanmagörürüz beybi kalçalar ve selilütler.. acı ama gerçekk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?