Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
oo iyiymiş ya bende cips alışkanlığı oluştu s on 1 aydır falan çok yiyorum yedikçe canım istiyo bağımlılık gibi napsamm aklımda duruyo hep
Ay sorma o alışkanlık bayağı bir gidiyor sonra çekirdek alışkanlığı başlıyorr..

Ay sorma o alışkanlık bayağı bir gidiyor sonra çekirdek alışkanlığı başlıyorr..
çekirdek için öyle bi dururum yok bak ama cips sadece ruffles sade olucak başka çeşit yemem bazen midem bulanınca yiyodum tuzlu ya iyi geliyordu ordan bi alışkanlık kaldı herhalde vücut istiyor yani sen yiyo musun

vaktim olursa aksam yapimm

çekirdek için öyle bi dururum yok bak ama cips sadece ruffles sade olucak başka çeşit yemem bazen midem bulanınca yiyodum tuzlu ya iyi geliyordu ordan bi alışkanlık kaldı herhalde vücut istiyor yani sen yiyo musun
Onlar sigara gibi bağımlılık yapiyormus canim gecen haberllerde gördüm

Yiyordum canım fena sarmıştım en çok akşamları bide çay..ama bıraktım bide diyete girince tamamen bıraktım ama cipsde bende ağladık ayrıldığımıza valla..

Yiyordum canım fena sarmıştım en çok akşamları bide çay..ama bıraktım bide diyete girince tamamen bıraktım ama cipsde bende ağladık ayrıldığımıza valla..

ahahha ben ayrılamıyorum düzenli bir ilişkimiz var ondan başka cips bile yemiyorum
bende severim hamileligim ilk baslarinda bide yasak olunca cok canim istiyordu simdi aklima bile gelmiyor
hımmm yasaklar tatlı oluyor hakkaten

bende severim hamileligim ilk baslarinda bide yasak olunca cok canim istiyordu simdi aklima bile gelmiyor
Ayy hamilelik te ben acılı çiğ köfte yemiştim anam o neydi bee..dondurmadan tiksinmiştimm çok üzülmüştüm bir daha hayatımda dondurma yiyemiyeceğim için. ama düzeldimm. çok çiğ köfte yedimm..öyle böyle değil.heriften isterdim olduda unuttu o kadar bozulurdumki belli etmezdim güya ama sonra dayanamaz çemkirirdim sen niye bana çiğ köfte almadın gönderip aldırırdımm..

Kesinlikle mumbar dolmasının tarifini bekliyorum Ve Antep'li olduğum için Baklavaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…