Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Afiyet olsun canım
Bende aynı durumdayım 10 gündür az yiyorum..1 günde yediğimi 3 günde yiyorumSpor yapıyorum 2 kilo bile vermemişim
Sağol canım.

Bu diyet stili bana göre değil onu anladım.Ben dikkat ederek,bu kadar aç kalmayarak onbeşgünde dört kilo vermiştim.Akşamları da az birşey yiyeceğim.Taktik değiştiriyorum. Spordan da öldük bittik ne bu dimi.

Belki sonra sonuç alırız diye devam edeceğiz..Ben daha önce yaptığımda 2 haftada 3 kilodan fazla vermiştim..
Hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum

Nevreste .!.:
Belki sonra sonuç alırız diye devam edeceğiz..Ben daha önce yaptığımda 2 haftada 3 kilodan fazla vermiştim..
Hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum

Çok spor da insanı yaşlandırıyormuş biliyormuydun?Bugün de yapmadım.Bir yanım kalk yap diyor,bir yanım otur.Keşke tartılmasaydık.Motivasyonum bozuldu.

İyiyim canım sağol.

Kötü birşey mi var sayfaları tam okuyamadım.
Hani benim dogumun oldu gun yengemiz vefat etmisti ya bugun oglunun birini esim yemege getirsi de onu diyorum

Çok spor da insanı yaşlandırıyormuş biliyormuydun?Bugün de yapmadım.Bir yanım kalk yap diyor,bir yanım otur.Keşke tartılmasaydık.Motivasyonum bozuldu.
Yok yok motivasyonun düşmesin daha yolun başındayız kurtulacağız kilolardanBen yürüyüş yaptım bugün

hi hi hi umarım ..yiyeceksin gibi geliyooo..

nasıl bildin

Bende geçen akşam tee şu yukarıdaki tatlıyı yaptım yedim bir dilim yada birbuçukmuydu..

haftada bir sorun olmaz sanırım :), bizimkisi züğürt tesellisi işte

adı ne bunun eline sağlık güzel görünüyor

resmi yok mu nasıl bişey

çok güzel, resim çektim koyacaktım, telefonum bozuldu, internetten bakarsan deniz kestanesi tatlısı, ama baklava yanında halt etmiş, o derece güzel ve kolay, ayrıca bol kalorili de

Hani benim dogumun oldu gun yengemiz vefat etmisti ya bugun oglunun birini esim yemege getirsi de onu diyorum
Ahh canım küçük müydü çocuk.Çok iyi yapmış eşin.Allah senden de razı olsun.
Geldi geldi millet dokuldu sokaklarda hep
Ne güzel.Buralar halen soğuk.

Yok yok motivasyonun düşmesin daha yolun başındayız kurtulacağız kilolardanBen yürüyüş yaptım bugün
İnşallah.

Ben de yürüdüm.En kolay spor bence.

Hemşom nick değişmiş hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…