Sağol canım.Afiyet olsun canım
Bende aynı durumdayım 10 gündür az yiyorum..1 günde yediğimi 3 günde yiyorumSpor yapıyorum 2 kilo bile vermemişim
Belki sonra sonuç alırız diye devam edeceğiz..Sağol canım.
Bu diyet stili bana göre değil onu anladım.Ben dikkat ederek,bu kadar aç kalmayarak onbeşgünde dört kilo vermiştim.Akşamları da az birşey yiyeceğim.Taktik değiştiriyorum.Spordan da öldük bittik ne bu dimi.
Nevreste .!.:Belki sonra sonuç alırız diye devam edeceğiz..Ben daha önce yaptığımda 2 haftada 3 kilodan fazla vermiştim..
Hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum
Bende yok ama biz dört kızız o bakımdan dedim.Hahah hepsinin kiz olcagi ne malum sende var mii
Selam canim nberSelam.
ole iste canim ama cocugu gorunce icim gittiEllerine sağlık canımÇok iyi yapmışsın
Kiz inmis gibi gelinlerin olur inşallah o zamnBende yok ama biz dört kızız o bakımdan dedim.
Sağol canım.Kiz inmis gibi gelinlerin olur inşallah o zamn
İyiyim canım sağol.Selam canim nber
ole iste canim ama cocugu gorunce icim gitti
Nber napiyon canimSağol canım.
İyi canım diyet ve sporla meşgulum.Nber napiyon canim
Hani benim dogumun oldu gun yengemiz vefat etmisti ya bugun oglunun birini esim yemege getirsi de onu diyorumİyiyim canım sağol.
Kötü birşey mi var sayfaları tam okuyamadım.
Geldi geldi millet dokuldu sokaklarda hepİyi canım diyet ve sporla meşgulum.Sen napıyosun yaz geldi mi oralara?
Yok yok motivasyonun düşmesin daha yolun başındayız kurtulacağız kilolardanÇok spor da insanı yaşlandırıyormuş biliyormuydun?Bugün de yapmadım.Bir yanım kalk yap diyor,bir yanım otur.Keşke tartılmasaydık.Motivasyonum bozuldu.
hi hi hi umarım ..yiyeceksin gibi geliyooo..
Bende geçen akşam tee şu yukarıdaki tatlıyı yaptım yedim bir dilimyada birbuçukmuydu..
adı ne bunun eline sağlık güzel görünüyor
resmi yok mu nasıl bişey
Ahh canım küçük müydü çocuk.Hani benim dogumun oldu gun yengemiz vefat etmisti ya bugun oglunun birini esim yemege getirsi de onu diyorum
Ne güzel.Buralar halen soğuk.Geldi geldi millet dokuldu sokaklarda hep
İnşallah.Yok yok motivasyonun düşmesin daha yolun başındayız kurtulacağız kilolardanBen yürüyüş yaptım bugün
Hemşom nick değişmiş hoşgeldinnasıl bildin
haftada bir sorun olmaz sanırım :), bizimkisi züğürt tesellisi işte
çok güzel, resim çektim koyacaktım, telefonum bozuldu, internetten bakarsan deniz kestanesi tatlısı, ama baklava yanında halt etmiş, o derece güzel ve kolay, ayrıca bol kalorili de
Hemşom nick değişmiş hoşgeldin
Yürümek sahiden en kolayıAhh canım küçük müydü çocuk.Çok iyi yapmış eşin.Allah senden de razı olsun.
Ne güzel.Buralar halen soğuk.
İnşallah.
Ben de yürüdüm.En kolay spor bence.
Çok iyi olmuşmerhaba, evet çok eski nickimi geri aldım :) teşekkür ederim, nasılsınız?
evet ama bu gün tatlı yedim maalesefÇok iyi olmuşİyiyim canım teşekkür ederim
Sizde diyet yapıyorsunuz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?