Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .

ahahha ben ayrılamıyorum düzenli bir ilişkimiz var ondan başka cips bile yemiyorum

hımmm yasaklar tatlı oluyor hakkaten
Aynen nasil canim cekerdiii baya yemedim bi gun 3 5 tane yedim midemin agrisindan duramadim da olelikle bi daha istemedim

İnanın o yufkaları ince ince kırk kat açabilsem hemen yapıveririm size canınız sağolsunnn

Ay ne guzel ya benim hic bisi canim cekipte kocami gonderip aldirtmadim ya yanarim yanar ona yanarim ama ikinciyi yaparsam sasarda olan eziyeti etcem bunda canimin kiymetini bilemedim

Ay ne guzel ya benim hic bisi canim cekipte kocami gonderip aldirtmadim ya yanarim yanar ona yanarim ama ikinciyi yaparsam sasarda olan eziyeti etcem bunda canimin kiymetini bilemedim
Yok canım bende çok gıcık olurdum o aşeren hatunlar şımarıklar derdim. valla büyük konuştum aş eriliyormuş gerçekten.. şımarıklık derdim ama öyle değilmiş hamileliğimin 2 ayında yoğurtan sütten dordurmadan öyle bir tiksindimki şaştım kendime..sadece peynir. bide acılı çiğ köfte ..büyük konuşmamak lazımmışş..bide sütlü mısır. istemiştim getirdiği zaman nasıl sevinirdim.. bir gün canım incir çekiyor öyle böyle değil yeminşlen o gece rüyamda o kadr incir yedimki..

Iste gercekten as ermek boyleymis ruyanda bile gorurumussun ben hic bisi gormedimde istemedim de bende caydan tiksindim hala icemiyorum icine karanfil atarsam anca oyle

bu aksam kimsecikler yok aksam yemegine gerek yok dediydim esim vefat eden yengemizin cocugunu almis yurttan aksama bisiler hazirlayabilir misin dedi bende baska bi gun olsa dediydim ama esime bugun yurtta kiyma vardi yemekte yiyemedim demis kiyamadim hadi hazirliyorum dedim ya icim bi hos oldu

Ellerine sağlık canımÇok iyi yapmışsın

Dondurma yemişsin
Ben de iyiyim canım sağol
Yedim valla.Alışveriş merkezine gitmiştim.Orada ünlü bir markanın dondurması var gitmişken yiyim dedim. Ama süt o süt.Birşey olmaz.O kadar spora az vermişim biraz da sinirlendim o yüzden yedim.

Yedim valla.Alışveriş merkezine gitmiştim.Orada ünlü bir markanın dondurması var gitmişken yiyim dedim. Ama süt o süt.Birşey olmaz.O kadar spora az vermişim biraz da sinirlendim o yüzden yedim.
Afiyet olsun canım
Bende aynı durumdayım 10 gündür az yiyorum..1 günde yediğimi 3 günde yiyorumSpor yapıyorum 2 kilo bile vermemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…