Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Bazı çocuklarda sıkıntı yapmıyor.Benim kızların 3 gün ateşi olurdu ama oğlumda hiç olmadı çok rahat geçirdik umarım sizinde öyle olur
verem aşısı ateş yapıyormuş biz verem olmadık bugun sıkıntı varmış haftaya olcaz
Öyledir hafta sonu Mersindeydik Antepten çok daha sıcaktı.Sizin oralar daha sıcaktır
evet bura bugun parçalı bulutlu olmasına rağmen sıcak
sağol nevroşum

ilkinde aşırı aceleyle zor günler geçirdim o sebeple bu sefer çok acele etmek istemiyorum.
anladım canım herşey güzel olur inşallah

Bu (hanımkeleşimi getir)......hatun nerde göreniniz duyanınız varmı göremiyorum onu ben ne zamandır..siyaset topiklerindede görmedim ..nerde bu hatunn

Kızlar şunun görüntüsüne bir bakın hele sütlü tatlılar kazansaydı bu tarifi yapardım..artıkın hafta sonu yaparım

Selam hanımlar,eşim evde bel fıtığı var,yarın MR çekimi var sonrada doktor kontrolü olacak,ondan yokum merak etmeyin yani.bu hafta evde olacak yatıp dinleniyor.
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor tarifler,ilk fırsatta tekrardan bakacağım hepsine

Ablacım hoşgeldin bizde seni merak ediyordukÇok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…