Trabzonlu demek oh oh ohTariflere şöyle bir baktım Konya ve Karadeniz ağırlıklı...
Babacığım Konyalı anneciğim Trabzonlu..Samsun da tanışmışlar Ankara da evlenmişler bende Ankara doğma büyümeyim
Çok karışık çok
Yapılan tüm tarifleri biliyorum oylama çok zor olacak
Trabzonlu demek oh oh oh
Yok canım tarifiNevrestem bunun tarifi varmı sende benimkinin üstünde vişne sosu var bunda çikolata bunu yapmak isterdim
Merhaba canım nasılsın
Şimdilik tarifler Karadeniz ve KonyaTariflere şöyle bir baktım Konya ve Karadeniz ağırlıklı...
Babacığım Konyalı anneciğim Trabzonlu..Samsun da tanışmışlar Ankara da evlenmişler bende Ankara doğma büyümeyim
Çok karışık çok
Yapılan tüm tarifleri biliyorum oylama çok zor olacak
Türkiyede misinizIyiyim cok sukur.geziyorum hala evime donmedim.sali gunu insallah donucem.sen nasilsin.
Yok canım tarifiAma üstündeki çikolata değil bence jöle
Şimdilik tarifler Karadeniz ve KonyaDiğer yörelerden kimse tarif bilmiyormuş
Tam çikolata rengine benzetemedimBence jöle değil ganaj canım o ben yaptığımdan biliyorum
Sana katılıyorum bu hafta katılım olacakayyy skandalllll koskoca forumda yok mu başka yörelerden tarif çıkaracak...
vardır da sona doğru yayınlarlar rakipleri görelim pişti olmayalım diye
Tadını çıkar o zamanDönüşte yeni kategoriye bekliyorum
Ganaj da parlak olabiliyor canım..Tam çikolata rengine benzetemedimÇilekler yansımamı yapmış
O zaman ganaj tarifini senden alalımGerisi yapılır zaten
İstanbuldamısın senIyiyim cok sukur.geziyorum hala evime donmedim.sali gunu insallah donucem.sen nasilsin.
Çok teşekkür ederim canımGanaj da parlak olabiliyor canım..
Ganaj için krema ve bitter kuvertür ya da sütlü kuvertür tercih ediyorum..
Kuvertür marketlerde yok o yüzden kakao oranı yüksek çikolatalardan alınabilir.
Normalde pasta kaplamak için 1 e 1 yani 200 ml kremaya 200 gr çikolata koyuyorum ama bu resimdeki tarifte daha cıvık olması lazım sos gibi yapılmış bu anladığım kadarıyla..kremayı artırmak gerekiyor...çikolatayıda sütlü olanından kullanmak lazım..Tam ölçü veremem resime göre...Ganaj yaparken kremayı kısık ateşte ısıtıyoruz kaynamaya yakın alıyoruz ocaktan ve içine çikolatayı ekleyip kremanın ısısı ile karıştırarak eritiyoruz.Homojen olması için mikserle çırpılabilir.
İstanbuldamısın sen
Kızlar bilmiyorlar mı yoksa hasret giderirdiniz diye düşünüyorum yoksa gizli saklımı geldin Türkiye ye
Çok teşekkür ederim canımBu tür kaplamalar özel pastalar için değil mi Peki donma süresi sıcaklığı nasıl oluyor?Hemen hazırlanan krema buna boşaltılabilir mi?
Yok canim ya soylemedim kizlara.daha gecenlerde bulustular ya.benim icin bidaha biraraya gelceklerini dusunmedim acikcasi.herkesin isi gucu var diye demedim de bisey.ozledim aslinda valla gorsem super olardii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?