Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
İyi olmana sevindim
Diyet nasıl gidiyorYarın bildirim günü
Sağol canım.
Diyet mi:))Şimdi şöyle oldu.Dün ehliyeti tekrar kutladım iskender yedim:))))Ama hak ettim.Öff bu evde diyet mi yapılır.Biri kek yapmış biri mozaik pasta.Spor yaptım ama bak:))Keki de yemedim.İyi yapmış mıyım:)))))))

Tabi tabi hakettinÇok iyi yapmışsın
Afiyet olsun canımYarın tartı sana kutlama nasıl yapılır öğretecek

Bende Pazar günü bozdum hala toplamaya çalışıyorumYarın yarışma için yemek yapacağım hakettim bir kutlama yapmam lazımBizim topic diyet toipiği değil zaten hepimiz ayrı telden

Kırk gün kırk gece kutlayacağım ehliyeti:))))Yarın tartıya çıkmasam mı:)Toplarsın sen azimlisin.Sen de kutla senin neyin eksik:)))Aman şöyle öğleden sonra kahvenin yanında bir kektir,bir kurabiyedir yemedikten sonra neyleyim ben o diyeti:))))))))))

Aman yapma 40 gün çok
Benim tatlıda,kekte gözüm yokBen mantı,iskender istiyorumTabi canım benim neyim eksik fazlam bile varKutlama yapmam şart

Aman yapma 40 gün çok
Benim tatlıda,kekte gözüm yokBen mantı,iskender istiyorumTabi canım benim neyim eksik fazlam bile varKutlama yapmam şart
Otuz dokuz olsun o zaman:))Mantı ben de istiyorum.Öğlen yeriz,spor yaparız:))Çok sporla oldu bu iş.Afiyet olsun bize:)))))))

İyi 39 olsun o çok değil
Ben bu ara çok tembel oldum spor yapmıyorumAma aç geziyorum
Bazen benim de canım istemiyor.Aç da gezme yahu.Sonra acısı fena çıkıyor.Sıkı diyetler beni bunaltıyor.

Bazen benim de canım istemiyor.Aç da gezme yahu.Sonra acısı fena çıkıyor.Sıkı diyetler beni bunaltıyor.
Sıkı değil ama günde 2 öğün yapıyorum sabah çok az yiyorum akşama kadar çok fena oluyor.
Daha hiç tatlı,şekerli birşey yemedim

Sıkı değil ama günde 2 öğün yapıyorum sabah çok az yiyorum akşama kadar çok fena oluyor.
Daha hiç tatlı,şekerli birşey yemedim
Karatay iki öğün diyor dimi:)İki de az ama.Meyve de yemiyorsun sanırım.Ben yedim tatlı maalesef.Akşam yemiyorum işte.Aman yaza çok var veririz yavaş yavaş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…