Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Karatay iki öğün diyor dimi:)İki de az ama.Meyve de yemiyorsun sanırım.Ben yedim tatlı maalesef.Akşam yemiyorum işte.Aman yaza çok var veririz yavaş yavaş:))
Karatay 3 öğün Bana fazla geliyor çabuk vermek için en uygunu 2 öğün
Nisan'da kuzenim evleniyor o zamana kadar vermeliyimSonra dikkat ederim yazında biraz gider

Karatay 3 öğün Bana fazla geliyor çabuk vermek için en uygunu 2 öğün
Nisan'da kuzenim evleniyor o zamana kadar vermeliyimSonra dikkat ederim yazında biraz gider
İki öğün diye hatırladım.Nisana kadar verirsin.Nerede düğün?

Ayakkabı ve çantayı aldımAma kıyafeti düğüne yakın alacağım 2-3 kilo daha vereyim
Evet mantıklı.Stiletto mu aldın:))) O Tarz Benim de öğrendim de:))))Resim atarsın artık bize:))

Bugün toparladım bozuldumu toplamak çok daha zor şu 2 ayı bir atlatsam misafir gezmesiz bittecek
Evet gerçekten bir bozuldu mu gerisi geliyor.Misafirlikte de ayıp oluyor dimi yememek.Misafir gelince de öyle.Atlatırsın inşallah canım.

Evet stiletto aldımHaklısın bu tarz benimden öğrendikPortföy çanta aldım..
Tamam resim çekip eklerim
Neymiş bu stiletto diye netten açıp bakmıştım:)))Çantayı biliyorum:)Merakla bekliyor olacağım:)

Evet gerçekten bir bozuldu mu gerisi geliyor.Misafirlikte de ayıp oluyor dimi yememek.Misafir gelince de öyle.Atlatırsın inşallah canım.
Ayy birde diyeteyim diyince dahada fena bozdurmak için dahada ısrarçı oluyolar bende diyeteyim demiyorum

Ayy birde diyeteyim diyince dahada fena bozdurmak için dahada ısrarçı oluyolar bende diyeteyim demiyorum
Kıskanıyorlardır:))))Midem ağrıyor de:))

Her ikisi de çok şık canım.Rengi de çok güzel.Zevkli hatunsun:)Güle güle kullan.Elbiseyi ne renk düşünüyorsun?
Sağol canımElbise rengine karar veremiyorumUmarım istediğim gibi birşey bulabilirim..
Siyah ayakkabı çanta düşündüğüm için şimdiden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…