- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
İyi gelmişyir sana daEşim evde olmayınca iş başa düştü bende hava almış oldum![]()
Nevo§ birazdan tuzlu kurabiye yapıcam, resim atmayı denicem bakayım başarılı olacakmıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi gelmişyir sana daEşim evde olmayınca iş başa düştü bende hava almış oldum![]()
Burası güneşliaynen, gerçi burası bulutluydu, haftasonu çocuklar hava alsın dedik, güzel günler hepinize :)
Nasıl sen resim ekleyemiyor musun?İyi gelmişyir sana da
Nevo§ birazdan tuzlu kurabiye yapıcam, resim atmayı denicem bakayım başarılı olacakmıyım![]()
Ben çocukları tek başına yollayıp kafa dinlicemmerhaba hanımlar, ne güzel herkes bizim gibi parktaymış bu gün :)
İyi gelmişyir sana da
Nevo§ birazdan tuzlu kurabiye yapıcam, resim atmayı denicem bakayım başarılı olacakmıyım![]()
Ben çocukları tek başına yollayıp kafa dinlicem![]()
Eklenmiyor canım yaNasıl sen resim ekleyemiyor musun?![]()
Nişastalı tuzlu kurabiye yapıcam ilk kez, lezzet testi yapayım güzel olursa veririm tarifi:)merhaba canım, kurabiyen güzelse alırız tarifini :)
Eveten güzeli o aslında :)
İyi günleriyi günler hanımlar![]()
Verdim fırına canım beklemedeyim:)Selam kızlar.
Ohh parklara gidilmiş gelinilmiş ne güzel.Burada da hava çok güzel.
Vuslat tarifi ve resimleri bekliyorum.![]()
Pinko naber?Tarifler artıyor :) benim tarif yapılacak mi diye tetikteyim. Haftaya kadar tarif eklemeyi yasaklayalım![]()
Tamam:))Verdim fırına canım beklemedeyim:)
Evett anneme geldim :) burda yapamam ki eve geçince yapabilirim. Pazartesi döncem Salı harbiyle buluşcaz. Hafta sonuna doğru Yaparım herhalde.sen napıyorsun nasılsın?Pinko naber?Şehirdışına çıkmışsın.İyi birşey içindir umarım.
Yap da ekle bak yapan çıkar kalırsın.
Tamam:))
Harbi İstanbul`a geldi o zaman.Ne güzel resim çekinin biz de görelim:))Tamam merak ediyorum tarifini:))Evett anneme geldim :) burda yapamam ki eve geçince yapabilirim. Pazartesi döncem Salı harbiyle buluşcaz. Hafta sonuna doğru Yaparım herhalde.sen napıyorsun nasılsın?
Evet İstanbul da şuan onun için erken döncem bende :) merak et güzel tarif yapcamHarbi İstanbul`a geldi o zaman.Ne güzel resim çekinin biz de görelim:))Tamam merak ediyorum tarifini:))
Ben de iyiyim çok şükür.
Ben katılmayacağım ki.Evet İstanbul da şuan onun için erken döncem bende :) merak et güzel tarif yapcamSenin tarif belli mi?