• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi mi yoksa düğün mü?

Selam hanımlar,

Arkadaşlar çölde bir gece kamp yapıp yıldızları seyredeceğimiz safari tarzı muazzam bir gezi ayarlamışlar şu an bulunduğum ülkede. Gitmeyi çok istiyorum, çünkü eşimle hayalimizden biri buydu ve çok sevdiğim kişilerle gidicez. Bir daha böyle toplanmak zor olur. Ancak aynı gün eşimin çok yakın arkadaşının düğünü var. Hem düğüne gidip sonra geziye katılamam çünkü erken çıkacaklar yola. Düğünlerden nefret ediyorum ama vefa var bir yandan. Eşim sen git ben katılırım bir şey olmaz diyor ama içim rahat etmiyor.Eşimle gidebiliriz belki başka zaman ama arkadaşlarımızla olmaz. Eşim olmadan gitmek istemiyorum bir yandan, ama kaçırmak da istemiyorum. Her açıdan şu an olumsuz benim için bütün ihtimaller. Siz olsanız ne yapardınız?
Düğünden önce kına vb yok mu? Kınaya git gidebilirsen. Ya da sonra kısa bi ziyaret yaparsınız, ev hediyesi ve altını verirsiniz. Güzel bir gezi fırsatını tepmeye gerek yok.

Eşiniz mutlaka düğüne katılmalı.
Ama siz tatili seçebilirsiniz gönül rahatlığıyla.
Düğünlerde eşleri neden yalnız bırakmamak gerekiyor?
Birsürü arkadaşı olur zaten orda, bir masada kös kös oturacak deģil ya.

Eşiniz mutlaka düğüne katılmalı.
Ama siz tatili seçebilirsiniz gönül rahatlığıyla.
Düğünlerde eşleri neden yalnız bırakmamak gerekiyor?
Birsürü arkadaşı olur zaten orda, bir masada kös kös oturacak deģil ya.

Bence düğünde eşi yalnız bırakmaktan çok gezide eşi yalniz bırakmak daha kotu geldi

Dusunsene uzun zamandır ikinizin de hayali BERABER böyle bir etkinlik yapmak

Tabii ki es kişisi sen git ben düğüne giderim diyecek ben de öyle derdim ama içten içe de keşke beraber hayalimızı gerçekleştirsek diye düşünürdüm.

Dugunkolik bir milletiz.Namus meselesi yapiyoruz o geldi,bu erken kalkti,su sunu takti...Yemin ederim sirf bu yuzden dugun yapmayacagim herkese de soyledim.Metazoriyle milleti el cirpmaya cagirmaj kadar sacma birsey yok...
Size gelince de dugune gitmeyin tabiki sizin arkadasiniz degil bisey degil diyecektim ki,siz geziye esiniz olmadan giderseniz nasil hissedeceksiniz? Buna sorun yok derseniz geziye tereddutsuz gidin.

Benim samimi arkadasim degilse esim gercekten sorun yapmiyorsa ve gitmek isteme nedenim esimi tek gormesinler kiskanclik vs diilse geziye giderdim.
Yakin arkadasim olsa dugun tabiki

Gelini tanımıyorum, damadı zaten uzaktan ya tebrik edicem ya etmicem, bir masada oturcam sadece. Eşimin gönlü rahat, git diyor ama üzülür mü orda bilmiyorum, eşli bir gezi de değil gideceğim gezi çoğu arkadaşımız bekar ve kız kıza gibiyiz, ben evli olduğum için eşimle davet ettiler. Hiç ama hiç gitmek istemiyorum düğüne. Ama aşırı arada kaldım
Bu yorumu da okuyunca tam karar verebildim.
Geziye giderdim.

Eğer o geziye, eşinizle beraber gitmek hayalinizse şayet, arkadaşlarla gitmezdim.
Hem düğüne gitmiş olurdunuz, hemde o gezi hayali de eşinizle beraber yapmış olursunuz.

eşiniz sorun yapmıyorsa geziye gidin ki bence eşiniz daha mutlu olacak. orada arkadaşlarıyla takılacak. aklı sizde olmadan. yoksa o arkadaşlarıyla siz masada kös kös otur durumu.. geziye gidin sonra evine gidersiniz.

Tabiki geziye giderdim. Düğüne gidip kös kös oturacağınıza hayalini kurduğunuz geziye gidin. Düğün siz olmadanda devam eder. Ama gezi bir daha ayarlanır mı ayarlanmaz mı bakalım. Ben olsam bu fırsatı kaçırmazdım. Hatta eşinizle beraber gidin geziye. Hediyenizi alıp evine gidersiniz arkadaşınızın.

eşimle düğüne giderdim :KK53:çok gereksız şeyler bence düğün olayları. eskiden olsa arkadaşım derdim ama en yakın dediklerimizle bile görüşmüyoruz..

Selam hanımlar,

Arkadaşlar çölde bir gece kamp yapıp yıldızları seyredeceğimiz safari tarzı muazzam bir gezi ayarlamışlar şu an bulunduğum ülkede. Gitmeyi çok istiyorum, çünkü eşimle hayalimizden biri buydu ve çok sevdiğim kişilerle gidicez. Bir daha böyle toplanmak zor olur. Ancak aynı gün eşimin çok yakın arkadaşının düğünü var. Hem düğüne gidip sonra geziye katılamam çünkü erken çıkacaklar yola. Düğünlerden nefret ediyorum ama vefa var bir yandan. Eşim sen git ben katılırım bir şey olmaz diyor ama içim rahat etmiyor.Eşimle gidebiliriz belki başka zaman ama arkadaşlarımızla olmaz. Eşim olmadan gitmek istemiyorum bir yandan, ama kaçırmak da istemiyorum. Her açıdan şu an olumsuz benim için bütün ihtimaller. Siz olsanız ne yapardınız?
düğünü salla bence
diğeri bi daha gelmez

Ben geziyi seçerdim, düğünlerden nefret ederim zaten ! Hiç samimi bir olay değil bence. Önemli olan sonrasında yanında olmak.
Arkadaş aman aman çok aşırı yakın değilse; boşverin. Eşinizi de ikna edip geziye gidin.

Geziyi secerim
Dugun sizin arkadasinizin degil ki esinizin arkadasininmis. Esiniz tek katilsin dugune

Selam hanımlar,

Esimi yalnız bırakmam da eşim siz gitmem de.

Geziye giderdim sanırım. Aynı şekilde arkadaşım düğünüme bu sebepten gelmezse de bozulmazdım. Bu mutlu günümüzde yanımızda olun geyigini hiç anlamıyorum zira.

Back
X