• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi mi yoksa düğün mü?

Selam hanımlar,

Arkadaşlar çölde bir gece kamp yapıp yıldızları seyredeceğimiz safari tarzı muazzam bir gezi ayarlamışlar şu an bulunduğum ülkede. Gitmeyi çok istiyorum, çünkü eşimle hayalimizden biri buydu ve çok sevdiğim kişilerle gidicez. Bir daha böyle toplanmak zor olur. Ancak aynı gün eşimin çok yakın arkadaşının düğünü var. Hem düğüne gidip sonra geziye katılamam çünkü erken çıkacaklar yola. Düğünlerden nefret ediyorum ama vefa var bir yandan. Eşim sen git ben katılırım bir şey olmaz diyor ama içim rahat etmiyor.Eşimle gidebiliriz belki başka zaman ama arkadaşlarımızla olmaz. Eşim olmadan gitmek istemiyorum bir yandan, ama kaçırmak da istemiyorum. Her açıdan şu an olumsuz benim için bütün ihtimaller. Siz olsanız ne yapardınız?
kına gecesi yok mu kınaya gidin ertesi günde geziye gidersiniz :/

Selam hanımlar,

Arkadaşlar çölde bir gece kamp yapıp yıldızları seyredeceğimiz safari tarzı muazzam bir gezi ayarlamışlar şu an bulunduğum ülkede. Gitmeyi çok istiyorum, çünkü eşimle hayalimizden biri buydu ve çok sevdiğim kişilerle gidicez. Bir daha böyle toplanmak zor olur. Ancak aynı gün eşimin çok yakın arkadaşının düğünü var. Hem düğüne gidip sonra geziye katılamam çünkü erken çıkacaklar yola. Düğünlerden nefret ediyorum ama vefa var bir yandan. Eşim sen git ben katılırım bir şey olmaz diyor ama içim rahat etmiyor.Eşimle gidebiliriz belki başka zaman ama arkadaşlarımızla olmaz. Eşim olmadan gitmek istemiyorum bir yandan, ama kaçırmak da istemiyorum. Her açıdan şu an olumsuz benim için bütün ihtimaller. Siz olsanız ne yapardınız?

valla ben bekarken çok yakın arkadaslarım için ne planlarımı erteledim iptal ettim ,onlar benım dugunume degil gelmek tlf bile açmadılar , bugunku aklımla geziye giderdim

Selam hanımlar,

Geziye giderdim . Net.

Tabiki de gezi. Düğün sizsiz de olur baş aktör siz değilsiniz. Eğer yeterince samimiyseniz anlayışla karşılar. Evine gidersiniz, çok önce oluşmuş bir plan dersiniz. Hayat zaten kısa

Gelini tanımıyorum, damadı zaten uzaktan ya tebrik edicem ya etmicem, bir masada oturcam sadece. Eşimin gönlü rahat, git diyor ama üzülür mü orda bilmiyorum, eşli bir gezi de değil gideceğim gezi çoğu arkadaşımız bekar ve kız kıza gibiyiz, ben evli olduğum için eşimle davet ettiler. Hiç ama hiç gitmek istemiyorum düğüne. Ama aşırı arada kaldım
şu yorumdan sonra kesinlikle gezi diyorum. herkes kendi arkadşlarıyla takılsın işte, eşinde sorun yapmıyo. hem eşinle sonrada gidebilirmişsin

Eşinizin arkadaşıymış zaten damat siz gelini bile tanımıyorsunuz.
Hem tek evli ben olacaktım kız kıza olacağız demişsiniz. Kesinlikle geziye gidin diyorum.

Gelini tanımıyorum, damadı zaten uzaktan ya tebrik edicem ya etmicem, bir masada oturcam sadece. Eşimin gönlü rahat, git diyor ama üzülür mü orda bilmiyorum, eşli bir gezi de değil gideceğim gezi çoğu arkadaşımız bekar ve kız kıza gibiyiz, ben evli olduğum için eşimle davet ettiler. Hiç ama hiç gitmek istemiyorum düğüne. Ama aşırı arada kaldım

geziye git düşünmen hata
zaten eşini formalite icabı çağırmışlar :)
eşinde git diyor. boşuna sıkıntı yapıyorsun.

Bütün cevapları alıntılayamadım, ama hepsini okudum,

Bana inanılmaz destek verdi yorumla ve eşimi son kez yoklayıp çöle gidicem inşallah :KK71:

Çok sağolun kızlar :KK19::KK200:

Tabiki gezi.esimin arkadasindan bana ne.bi gecmisimiz yok muhabbetimiz yok.esim isterse dugune katilir.ben arkadaslarimla giderim yani.heryere esle gitme mecburiyeti de yok.

Eğer bu insanlar sizin arkadaşınız degil eşinizin arkadaşlarıysa siz geziye gidin eşiniz düğüne gitsin.

Tabiki gezi.esimin arkadasindan bana ne.bi gecmisimiz yok muhabbetimiz yok.esim isterse dugune katilir.ben arkadaslarimla giderim yani.heryere esle gitme mecburiyeti de yok.

Evet haklısınız, daha yeni evliyiz biz belki biraz da onun verdiği bir "acaba doğru mu onu tek bırakmam" düşüncesi var ama altı üstü düğün, çok da abartmamak lazım :KK200:

En yakın eski arkadasım geziye gidip düğünüme gelmedi. Bir daha da hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Hastalık, önemli bir şey kabul edilebilir ancak gezi gibi keyfi bir şey kabul edilemez bence.
Bu insanlar sizin düğününüze geldiyse ve bu tarz şeyleri önemsiyorlarsa düğüne gidin, gezi her zaman yapılır.

Eğer bu insanlar sizin arkadaşınız degil eşinizin arkadaşlarıysa siz geziye gidin eşiniz düğüne.

Ama eşimin yakın arkadaşı ve o zaten gidecek, mesela nişanına da gitmedim ben bu çocuğun, eşim gitti ve kimse de sorun yapmadı yani, kimseyi tanımıyordum, yer sıkıntısı vardı falan filan yani. Ben de onun rahatlığına biraz gitmek zorunda hissetmedim kendimi.

Eşim de gelse idi gezi derdim kesinlikle.
Ama tek başıma gezi ilgimi çekmedi, sıkılsam bile eşimin yanında düğünde olmayı tercih ederdim...

valla ben bekarken çok yakın arkadaslarım için ne planlarımı erteledim iptal ettim ,onlar benım dugunume degil gelmek tlf bile açmadılar , bugunku aklımla geziye giderdim

Aynısı basıma geldi. Gelinlik provasına kadar gittiğim dostum düğünüm olduğu gün karar verip günübirlik geziye gitti. Şimdiki aklım olsa kimse için zerre kadar çabalamam.

Ama eşimin yakın arkadaşı ve o zaten gidecek, mesela nişanına da gitmedim ben bu çocuğun, eşim gitti ve kimse de sorun yapmadı yani, kimseyi tanımıyordum, yer sıkıntısı vardı falan filan yani. Ben de onun rahatlığına biraz gitmek zorunda hissetmedim kendimi.
Ben sonradan düzenledim mesajımı. Siz haklısınız. Ben sizin de arkadaşınız sandım. Düzenlenmiş haline bakabilirsiniz. Yerinizde olsam ben de geziye giderim ki eşim tek basına düğünlere çok gitti.

Back
X