bugün sabaha büyük bir umutla,zafer kazanmış bir halkın vatandaşı gururuyla kalktım.
Pek çok kişiye göre henüz kazanılmış birşey yok,.........bence var.
Evet başbakan geri adım atmadı,halkı kışkıtmaya devam ediyor ama mesajı aldı...
Başbakanın yandaşları mesajımızı aldı ,dahada güzeli korktu...
5 gündür ülkeyi bayram havasında gösteren yandaş medya korktu....
Doğuş grubu reklam gelirleri korkusuyla biraz daha tarafsız haber yapmaya başladı...
Cnn türk e cnn international dan gelen tepki çok sertti ''ya tarafsız haber yapın,veya cnn le ilişiğinizi kesin'' dün saat 11.00 deki haberler tamamen iktidar yanlısıyken,bir saat sonraki haber bülteninde 180 derece dönüş vardı.dün akşam cnn türk ''başbakan kaybettiğini artık kendide kabul etsin '' dedi...
3 gündür halkın krdi kartlarını ve bankadaki hesaplarını kapatarak protesto ettiği garanti bankasının 1 günde hisseleri %10 a yakın değer kaybetti ve banka gezi drenişi ile ilgili bir açıklama yaptı,tabiri caizse yusuf yusf attı

....
Dün kanyon alışveriş merkezinde taksimde göstericilere yardım etmediği söylenen starbucks benzeri görülmemiş bir protesto ile soğuk duş yaptı.kanyon da dolaşan sade vatandaş hepberaber starbucks ta oturanları alkışlarıyla protesto ederek oturanları kaldırdı.
Starbucks hemen akabinde gezi parkı direnişcilerinin yanında olduğunu anlatan bir açıklama yaptı.........
Cumhurbaşkanı,''mesajı aldığını '' belirtti.......
Borsalarda 5 gündür ciddi bir düşüş var ve bu sabah işadamları brsanın tepetaklak olmaması için sağduyuya ve uzlaşmaya çağırdı,hem hükümeti hemde vatandaşları.....
Bu insanlar gezi parkı direnişinde halkı mağdur durumda bırakırken korktular ve geri adım attılar....
Bence zafer kazandık şimdiden diye düşündüm sabah..
Ama gazetede hataydaki ölüm haberini okuduğumda olayların yön değiştirdiğini dahada kötüye gidebileceğini anladım...
Sağduyu,sağduyu,sağduyu lütfen....

Haklı davamızda pek çok kişiye boyun eğdirmişken bırakmak en iyisi...
Tamam geziyi birakmayalım,ama sadece gezi de barışcıl bir eylem olsun...
Provakatörlere meydan vermeyelim...
Bu arada hükümet bu hafta tabiat kanunları yasa tasarısını oylayacak bu hafta.
Bu tasarının kabulü demek,ölüdenizden tutun da nemrut dağına kadar her yeri yapılaşmaya açmak demektir.
Oralardaki doğal güzellikler,tarihimiz,canlı habitat,endemik türler..... Tamamının rant için tehlikeye sokulması söz konusu arkadaşlar.
Bu konuyuda etrafımıza duyurup,halkı bilinçlendirmemiz gerekiyor.