• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:) tek derdiniz bumu :) benim için hiç sorun değil siz yormayın beyninizi eylemlerinizi , planlarınızı düşünün :))))

yok canım niye yorulayım ki , yarın yemek yapma eylemim sırasında bu düşünceyi de aradan çıkartırım merak etmeyin :) (eylem nasıl yorulur yahu :26: ) neyse teşekkür ederim düşünebilen biri olduğumu kabul ettiğiniz için bu arada ,
 
asla bu kıyaslamanız yanımızdan bile geçemez.
izinli bir mitinge gittik allerimizde türk bayrakları neden polis bize izin vermesin ki ?
yakıp yıkmıyoruz , hiç kimseye şiddet uygulamıyoruz!

izin verilmese emin olun 1 dk bile durmazdım.
bu ülke sahipsiz değil 15 gün oldu çadır kuralı ne kadar bencillik bu yahu .
oradaki esnafın ettiği zararı , evlerine ulaşamayan vatandaşları hiç düşündüler mi ?

başbakanımız konuştu orta yol sundu hala boşaltmama kusura bakmayın da oradakilerin işi gücü olmayabilir
diğer kişileri de düşünmek gerek. bizler dışarı çıkmadık saldırmadık sesimizi kendimizi
MİLLİ İRADEYE SAYGI MİTİNGİNDE gösterdik. miting bitti evlerimize dağıldık.

Senin kıyaslamana yanıt vermiştim canım. Şimdi de kıyaslayan oldum öyle mi?
Peki öyle olsun, özür dilerim. :16:
 
Eki Görüntüle 738735 ..............onların elinde ne taş vardı nede sopa arkalarında onları destekleyen ne israil vardı ne almanya nede ingiltere.. Onların yaşadığı baskı ve çilelere karşı ne destek vardı nede onlar için eylem yapan?? O zaman nerdeydiniz türk halkı? Neden ozaman yeter demediniz? Neden ozaman hükümete karşı çıkmadınız. Madem bu ağaç davası madem parti davası değil hak ve öözgürlükler davası bu kardeşimizin hak ve özgürlükleri çok çirkin bir şekilde elinden alındığında o işkencelere magruz kalındıgında neredeydiniz? Onun içinde bir tencere tava çalsaydınız ya? Neden çalmadınız neden ? E5 yollarını neden kapatmadınız? Ozamanda deseydınız ya hukumete ne sagcıyız ne solcu dıyee imamhatıpler kapandıgı vakit deseydınız ya ne sagcıyız ne solcu hepımız ımamhatıplıyız turkıye genelınde eylemler yapsaydınız ya işte tam sırasıydı ozamanda ?? Bu insanlar ne yaktılar nede yıktılar nede aksamın 9unda komsularını rahatsız etıler? Kımse onların davalarını savunmadı aksıne hukumetı pohpohladı. Ikna odalarında başları açıldı. Kuranıkerım okuyorlar dıye hapıse atıldı babaları osmanlı padısahları anlatılıyor dıye hapıse atıldı babalar gencler türlü türlü işkence yaptılar kimsenin sesi çıkmadı çıkmasına izin vermediler. şuanki eylem yapanların çeyreği kadar ne medya ne halk sesini cıkartmadı sesini çıkartamadılar o kardeşlerimiz. Alkole yasak dahi değil gece satılamama sınırlaması geldi diye tum medya halk ayaga kalktı 3-5 ağaç olmadıgını herkes bılıyor bunun. Kaç tane can verıldı bunun ıcın masum ınsanlar oldu. Zarar gördü. Keşke ozamanda bu kardeşlermiz için onların haklarını savunmak ıcın gayretlı olsaidiniz. O zaman suan sizi cok ıyı anlayabılırdım arkadaslar. Herkes uzerıne alınmasın. Yazdıklarımı. Ama saldırıyada gecmeyın hemen yazdıklarıma . Cunku ben sızı ıncıtmek ıcın yazmadım. Sadece hatırlayın istedim. Bu bir yasal özgürlüklerimize sınırdır dikdatörlüktür diyenlere o yuzden halk olarak ayaklandık haksızlıga susamayız dıyenlere keşke 60 sene boyunca yapılan bu haksılıklarada susmama gayret heves ve aşkını gösterseydınız. O zaman suan sızı cok ıyı anlıyo olucaktım. Ben ne akpyı savunuyorum ne mhpyı nede chp ben hakıkatı savunuyorum.
 
aslinda insanimiz derdi yapici elestiri sunmak mi yoksa bu hükümeti secimle indirmedigi icin kaos ile indirmek mi buna karar vermeli.

Bir yazi okumustum;
" ya arkadasim, erdogan bu ülkeyi uzaya cikarsa, dünyanin en büyügüde yapsa isteemiiiyoruuum, adam muhafazakar, ve türkiye basbakani olmaya layik degil" yaziyordu:)

ınssanlar cikip " bu adam konusurken tahammül edemiyorum" diyor.
Madem tahammül edemiyorsun dinleme cünkü o adam ne derse desin senin icin birsey ifade etmeyecek.
Cünkü amac yapici olarak elestirip, yanlislarin düzelmesini saglamak degil.
Amac, erdogan gitsinde nasil giderse gitsin.
Hatta ben " bu adam ölsün kurban kesecem" diyeni bile duydum:)

bence insanimiz önce kendisi ile yüzlesmeli.
Amac yanlislari düzeltmek mi?
Yoksa amac bedeli ne olursa olsun erdogan dan kurtulmak mi?

hiç bir lider bu kadar sevilmemiştir..bunu hazmedemiyolar..o yüzden nefretle bakıyolar....ayrıca ne demişler ''nasıl bakarsan öyle görürsün''... önemli olan objektif bakabilmektir....
 
Eki Görüntüle 738735 ..............onların elinde ne taş vardı nede sopa arkalarında onları destekleyen ne israil vardı ne almanya nede ingiltere.. Onların yaşadığı baskı ve çilelere karşı ne destek vardı nede onlar için eylem yapan?? O zaman nerdeydiniz türk halkı? Neden ozaman yeter demediniz? Neden ozaman hükümete karşı çıkmadınız. Madem bu ağaç davası madem parti davası değil hak ve öözgürlükler davası bu kardeşimizin hak ve özgürlükleri çok çirkin bir şekilde elinden alındığında o işkencelere magruz kalındıgında neredeydiniz? Onun içinde bir tencere tava çalsaydınız ya? Neden çalmadınız neden ? E5 yollarını neden kapatmadınız? Ozamanda deseydınız ya hukumete ne sagcıyız ne solcu dıyee imamhatıpler kapandıgı vakit deseydınız ya ne sagcıyız ne solcu hepımız ımamhatıplıyız turkıye genelınde eylemler yapsaydınız ya işte tam sırasıydı ozamanda ?? Bu insanlar ne yaktılar nede yıktılar nede aksamın 9unda komsularını rahatsız etıler? Kımse onların davalarını savunmadı aksıne hukumetı pohpohladı. ıkna odalarında başları açıldı. Kuranıkerım okuyorlar dıye hapıse atıldı babaları osmanlı padısahları anlatılıyor dıye hapıse atıldı babalar gencler türlü türlü işkence yaptılar kimsenin sesi çıkmadı çıkmasına izin vermediler. şuanki eylem yapanların çeyreği kadar ne medya ne halk sesini cıkartmadı sesini çıkartamadılar o kardeşlerimiz. Alkole yasak dahi değil gece satılamama sınırlaması geldi diye tum medya halk ayaga kalktı 3-5 ağaç olmadıgını herkes bılıyor bunun. Kaç tane can verıldı bunun ıcın masum ınsanlar oldu. Zarar gördü. Keşke ozamanda bu kardeşlermiz için onların haklarını savunmak ıcın gayretlı olsaidiniz. O zaman suan sizi cok ıyı anlayabılırdım arkadaslar. Herkes uzerıne alınmasın. Yazdıklarımı. Ama saldırıyada gecmeyın hemen yazdıklarıma . Cunku ben sızı ıncıtmek ıcın yazmadım. Sadece hatırlayın istedim. Bu bir yasal özgürlüklerimize sınırdır dikdatörlüktür diyenlere o yuzden halk olarak ayaklandık haksızlıga susamayız dıyenlere keşke 60 sene boyunca yapılan bu haksılıklarada susmama gayret heves ve aşkını gösterseydınız. O zaman suan sızı cok ıyı anlıyo olucaktım. Ben ne akpyı savunuyorum ne mhpyı nede chp ben hakıkatı savunuyorum.

helal sana arkadaşım...bu kadar net işte herşey anlayana...
 
1- Yargı kararını verecek , referanduma gideceksiniz. Hukuk devletiniz yok öyle bir şey.
2-Öneriler mi sundu , başbakanın çoğu konuşmasını dinledim. Kışkırtıyordu. Yaparız , bize %50 hak verdi diye.
3-Başbakanın dokunulmazlığı var , her önüne gelen istediği gibi , istediği konuda şiakyet edemez ki başbakan yargıya güvenmiyor yargı kararına karşı referandum diyor , normal vatandaş ne yapsın.
4-Evinde olmayan bir sürü insan var , silivriyi araştırın. Tam bir hukuk fiyaskosu yaşanıyor. Orda ki insanların evlatlarını düşünün elinizi vicdanınıza koyun.
5-FAceden ben ve listemde ki hiçbir insan kışkırtıcı birşey paylaşmadı , gördüklerimi doğru olduğuna emin olduklarımı paylaştım.
6-Esnaf şu an ne yapıyor sizce ? Lütfen gezi parkının çıkış noktasını araştırın. Çok naif , zarif bir eylem polisin bir sabah yaptığı baskınla çığırından çıktı.
7-Vali karar verdi diye bu insanlara bu revaya uygun görüyor musunuz _
8-İyi polisleri , emri uygulayanları tenzih ettim hep.
9-Açık olduğum için dışlandığım , laf yediğim çok oldu.
10-Başbakan astığım astık , dediğim dedik olduğu sürece ortalık durulmaz.
11-%50 diye bir şey yok , %100'ü kucaklamak var.
12-Kapalılara yapılan haksızlıkları kabul ederek , oruç tutmayan insanların dövüldüğü , kücücük kız cocuklarının tecavüzcülerinin aklandığı bir ülkede yaşıyoruz.
13-Her eylemde provakötörler çıkar ,hele hele plaanlanmamış tamamen spontone gelişmiş bir eylemde. eylemci ile teröristi ayırabilmek bizlerin değil polislerin görevidir.
14-Yasaklarla hiçbirşey çözülmez.
15-Ülkede bir eylem büyük çapta bir eylem varsa , medya orda olmalıdır. Onaylanır veya onaylanmaz ama ülkede büyük sorunlar varken penguen yayınlanmaz.
16-Fatih Altaylı hiçbir zaman aydın olmadı , iyi bir köşe yazarıydı , kalemi çok sağlamdır ama kalime Tl ile çalıştığını çok uzun zaman önce belli etti.
17-Senin veya sizlerin kime oy verdiği değil insanlara nasıl davrandığı beni ilgilendirir.
18-Öyle en insaflı polis bizde naralarını geçelim :) tekrar araştıralım.

Son olarak şunları söylüyorum, sizlerle sorunum yok.
Benim izlenimlerim bunlar , katılır veya katılmazsınız sizin bileceğiniz iş ,
Yani demem o ki oy verenlerde değil yönetenler bir sorun var.
Gemicik demişken , bunca yıldır çalışırım. Bir arabacıkım bile yok.
Bu hükümette ülkenin başına gelen her hükümet gibi bal tuttu parmağını yaladı :52:
Ayrıca hayatımdan ufak bi kesit ;
Eski iş arkadaşım fena başbakancı :) facede atışırız , telefonda dertleşiriz.

bence son derece sağduyulu bir başbakanımız var.
kandırırdı milleti kendine küfür edenlere, benim halkım haklı derdi arkalarından oda küfür ederdi.
ben korkmam arkadaş böyle adamdan dürüst bir kere küfür eden gençlik benim gençliğim olamaz dedi.
hemen gezi deki gençlik bizi yok sayıyor e küfür etmiyor isen sorun yok, anlayışlı saygılı,yakıp yıkmıyor isen.
ne küfürler edildi karısına , kızına , onu destekleyenlere .
ne ayrımlar yapıldı biliyorsunuz.
bir de,
başbakanın kapalı bayanı savunup açık bayanı ittiğini asla düşünmüyorum.
ben zira hep kapalıların dindar olan mütevazi olan kişilere zulümlerini gördüm, duydum işittim.
ben teröristler ile aynı yerde türk bayrağı açan eylemcileri de kınıyorum.
baktınız provakatör , teröristler gitmiyor fırsatı kaçırmıyorlar anlamadığım geziciler neden uzatıyorsunuz?
hala onlarla direniyorsunuz?
yasakalarmış 10 dan sonra sokalar da v.s gibi yerlerde içki yasağı çıktı.
kimsenin haddine değil zaten tümden engellemek barda iç , evinde iç .
anlayış aynen şöyle açki yasaklandı.

daha neler facebook başbakan kapattırıyor'
twiterr yasak kapatılıyor diktatör.
algı gerçekten çok önemli ve bakış açısı .
tek yöne bakmamak gerek bence.

halkın çoğunluğu ne ister ise o olacak hep böyleydi bu düzen hatırlamadınız mı ?
şimdi neden halka sorulmasın isteniyor? gezideki eylemciler ne derse o olacak öyle mi ?
hani nerede demokrasi , bana demokrasiyi savunanlara da bak derim ben o zaman.
 
[video=youtube;hpnxd25cRts]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hpnxd25cRts[/video]
 
yok canım niye yorulayım ki , yarın yemek yapma eylemim sırasında bu düşünceyi de aradan çıkartırım merak etmeyin :) (eylem nasıl yorulur yahu :26: ) neyse teşekkür ederim düşünebilen biri olduğumu kabul ettiğiniz için bu arada ,

o kadar komiksiniz ki :D
her insan düşünme yeteneğine sahiptir efendim. estağfurullah :)))))
 
Son düzenleme:
neden okul kitaplarından ilk bir iki sayfa daki gençliğe hitabe ve atatürk resmi kaldırıldı...
Neden tc nin kaldırılması için harekete geçildi...

asıl dayatma budur işte...sen türk olmayana zorla--türküm--dedittiriyosun....onların özgürlükleri yokmu..bu düzenleme her insanın devlet gözünde eşt old. Göstergesidir..onlarında eğitim hakları olc.tabiki..gelişen türkiyede her inanıştan insan var...türkü kürdü alevi şafi,hekesin bu ülkede yaşama hakkı var..ister kabul edin ister etmeyin ....bide bu olayların atatürkle ne ilgisi var...ya allahaşkına artk bırakın şu atamızıda rahat uyusun...atamız ve şehitlerimiz kanları pahasına kazandıkları şu vatanın, taşına toprağına verilen zararı görseler ne derler...belkide kemikleri sızlıyodur şu an..
 
ben teröristler ile aynı yerde türk bayrağı açan eylemcileri de kınıyorum.
baktınız provakatör , teröristler gitmiyor fırsatı kaçırmıyorlar anlamadığım geziciler neden uzatıyorsunuz?
hala onlarla direniyorsunuz?


jelesecin yani benim cevabım:)))
çok uzun cevap yazamayacağım uykum geldi :ssz:

kesinlikle bende kınıyorum terorist bayrağının açanları ama çok üzgünüm ki buna başbakan da izin verdi:ssz: gerçekler var görmezden gelinemez



Bengü Türk'ün Akp'yi Bitiren Videosu (Akp Cevap Veremedi) - YouTube
 
Son düzenleme:
Şimdi cidden iyi geceler :)
Yarın benim yerime kontrolleri sizlere yaptıracağım.
Bırakın siyasiler gibi olmayalım.
Birbirimizin komşusu ,arkadaşı , kardeşiyiz
Hükümetler geçici bu ülke bakidir.
Kitapta bizim , dinde bizim, Atatürkte bizim.
İsteyen eylemini yapar hakkını arar, sorun olmadığını düşünen evinde oturup yapılanları destekler.

He bakın başbakan dış mihraklı demiş , hadi ordan terbiyesiz adam , bizler düşünemiyor muyuz ?
E ülkede ki sermayenin büyük kısmını yabancılara devrederken dış mihrak ?
Hala hala dik dik konuşuyor.
Yazıklar olsun bu adama ..
Ne diyelim , Rabbim adaleti sonsuzdur :nazar:
Yalnız beni bile aradılar miting için gidecedimde linç edilme ihtimalim %99'du :)

işler öyle yürümüyor işte. herkes istediği her eylemi yapsa izin verilse ne olur bu güzelim ülkem biliyor musunuz ?
bizim ülkemiz süper ekonomiye sahip değil.
özel kuruluşları devletin sırtından atarak benim görüşümce çok iyi yaptı.

ama bu durum ülkeyi sattı olarak anlaşılıyor işte yine bakış açısı önemli tabi ...
 
ben teröristler ile aynı yerde türk bayrağı açan eylemcileri de kınıyorum.
baktınız provakatör , teröristler gitmiyor fırsatı kaçırmıyorlar anlamadığım geziciler neden uzatıyorsunuz?
hala onlarla direniyorsunuz?


jelesecin yani benim cevabım:)))
çok uzun cevap yazamayacağım uykum geldi :ssz:

kesinlikle bende kınıyorum terorist bayrağının açanları ama çok üzgünüm ki buna başbakan da izin verdi:ssz: gerçekler var görmezden gelinemez



Bengü Türk'ün Akp'yi Bitiren Videosu (Akp Cevap Veremedi) - YouTube
nasıl izin verdi ? şuan gezide yada taksimde hiç bir terörist görmüyorum ben ara sokaklarda fare gibi kaçıyorlar demekki izin vermemiş.
ülkemizi fırsatçılara karşı korumuş .
 
işler öyle yürümüyor işte. herkes istediği her eylemi yapsa izin verilse ne olur bu güzelim ülkem biliyor musunuz ?
bizim ülkemiz süper ekonomiye sahip değil.
özel kuruluşları devletin sırtından atarak benim görüşümce çok iyi yaptı.

ama bu durum ülkeyi sattı olarak anlaşılıyor işte yine bakış açısı önemli tabi ...


aynen katılıyorum bakış açısı önemli aynı pencereden bakmıyoruz zaten hepimizin aynı şeyi düşünmesi beklenemez
 
aynen katılıyorum bakış açısı önemli aynı pencereden bakmıyoruz zaten hepimizin aynı şeyi düşünmesi beklenemez

tabi ki çünkü her insan objektif olamaz görmek istediğini görür araştırmaz.
duyar bir haber hani inanmak öyle görmek ister misali ,
kopyala yapıştır yapar milleti galeyana getirir.

iyi geceler benden de size saygılar.
 
nasıl izin verdi ? şuan gezide yada taksimde hiç bir terörist görmüyorum ben ara sokaklarda fare gibi kaçıyorlar demekki izin vermemiş.
ülkemizi fırsatçılara karşı korumuş .


angel izlersen videoyu görürsün terörist bayraklarının altında benim ülkemin askerleri geçiyor neyse video anlatmış herşeyi gerek yok tartışmaya iyi geceler


Bengü Türk'ün Akp'yi Bitiren Videosu (Akp Cevap Veremedi) - YouTube
 
tabi ki çünkü her insan objektif olamaz görmek istediğini görür araştırmaz.
duyar bir haber hani inanmak öyle görmek ister misali ,
kopyala yapıştır yapar milleti galeyana getirir.

iyi geceler benden de size saygılar.


aynı başbakanımız gibi değil mi ? halkını galeyana getirdi :ssz:

size son cevabım :34:
 
Eki Görüntüle 738735 ..............onların elinde ne taş vardı nede sopa arkalarında onları destekleyen ne israil vardı ne almanya nede ingiltere.. Onların yaşadığı baskı ve çilelere karşı ne destek vardı nede onlar için eylem yapan?? O zaman nerdeydiniz türk halkı? Neden ozaman yeter demediniz? Neden ozaman hükümete karşı çıkmadınız. Madem bu ağaç davası madem parti davası değil hak ve öözgürlükler davası bu kardeşimizin hak ve özgürlükleri çok çirkin bir şekilde elinden alındığında o işkencelere magruz kalındıgında neredeydiniz? Onun içinde bir tencere tava çalsaydınız ya? Neden çalmadınız neden ? E5 yollarını neden kapatmadınız? Ozamanda deseydınız ya hukumete ne sagcıyız ne solcu dıyee imamhatıpler kapandıgı vakit deseydınız ya ne sagcıyız ne solcu hepımız ımamhatıplıyız turkıye genelınde eylemler yapsaydınız ya işte tam sırasıydı ozamanda ?? Bu insanlar ne yaktılar nede yıktılar nede aksamın 9unda komsularını rahatsız etıler? Kımse onların davalarını savunmadı aksıne hukumetı pohpohladı. ıkna odalarında başları açıldı. Kuranıkerım okuyorlar dıye hapıse atıldı babaları osmanlı padısahları anlatılıyor dıye hapıse atıldı babalar gencler türlü türlü işkence yaptılar kimsenin sesi çıkmadı çıkmasına izin vermediler. şuanki eylem yapanların çeyreği kadar ne medya ne halk sesini cıkartmadı sesini çıkartamadılar o kardeşlerimiz. Alkole yasak dahi değil gece satılamama sınırlaması geldi diye tum medya halk ayaga kalktı 3-5 ağaç olmadıgını herkes bılıyor bunun. Kaç tane can verıldı bunun ıcın masum ınsanlar oldu. Zarar gördü. Keşke ozamanda bu kardeşlermiz için onların haklarını savunmak ıcın gayretlı olsaidiniz. O zaman suan sizi cok ıyı anlayabılırdım arkadaslar. Herkes uzerıne alınmasın. Yazdıklarımı. Ama saldırıyada gecmeyın hemen yazdıklarıma . Cunku ben sızı ıncıtmek ıcın yazmadım. Sadece hatırlayın istedim. Bu bir yasal özgürlüklerimize sınırdır dikdatörlüktür diyenlere o yuzden halk olarak ayaklandık haksızlıga susamayız dıyenlere keşke 60 sene boyunca yapılan bu haksılıklarada susmama gayret heves ve aşkını gösterseydınız. O zaman suan sızı cok ıyı anlıyo olucaktım. Ben ne akpyı savunuyorum ne mhpyı nede chp ben hakıkatı savunuyorum.

arkadaşım özelden atma hakkım yok henüz...burdan cevap vereyim...evet resim gayet net görünüyor...saygılar
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X