- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
işte sorun bu ya
SİLİHSIZ, SALDIRISIZ ben bunu biliyorum hanımefendi.
eylem haktır ama saldırırsız , silahsız.
zarar ziyanlar ortada , bir polis şehir oldu,
kapalı bayanlara saldırıldı.
polise taşlar linç etmeler .
bunları hangi polis yaptı.
izmirde polis tarafından saçı çekilen kız , o polis açığa alındı.
objektif olun bakın ben oluyorum.
saçı çekildi diye ayaklandınız da şehit olan polisi neden es geçtiniz?
yada saldırıya uğrayan başörtülü bayanları.
bu da bir haktır bunu da savunun ?
yabancı basına malzeme olduk 8,10 saat canlı yayın yaptılar ,
nasıl gösterildi ülkemiz hele cnn ye bir erkek ülkemizden röportaj vermiş
aynen şöyle diyor , türkiye git gide yobazlaşıyor , vapurlarda her yerde başı örtülü bayanlar görüyorum.
dahası var açıp okuyun.
yuh ya özgürlük diyorsunuz milletin inancını simgeleyen bir şeye karışıyorsunuz.
bu nasıl bir çeliş ki ortada ki oyun belli kör değiliz biz.
sizlerde bunların ekmeğine yağ sürüyorsunuz ama farkında bile değilsiniz.
saldırıya uğrayan hanımefendinin videosuna ben ulaşamadım bildiğiniz bir link varsa bizimle paylaşır mısınız bunu samimiyetle soruyorum ki başörtülü olup olmaması mühim değil bir insanın saldırıya uğraması asla kabul edilemez.
eğer hedef başörtüsü ise gezi parkındaki mescide neden bir saldırı olmadı? ya da neden cuma namazı kılındığında, kadir gecesinde ateist arkadaşlar bile dua dinleyip kandil simidi dağıttı? gezi parkında bulundunuz mu hiç? birçok türbanlı arkadaşımız da orada rahatlıkla gezebiliyordu herhangi bir sıkıntı da yaşamadılar sanırım gezi parkının türbana karşı bir duruşu yoktu.
başörtülü bir hanıma polisin müdahale ettiği video hakkında ne düşünüyorsunuz?
3 gencimiz yaşamını yitirdi biri de maalesef polis kurşunu ile. videosu da var. sizce de orantısız bir şiddet olduğunun işareti değil midir bu olay?
şehit olan polis adına da çok üzüldüm mesleği, rütbesi değil ki mesele bir can gitmiş; ama ailesinin defalarca açıklama yapması, yanındaki arkadaşlarının bizzat olayı görüp anlatmasına rağmen provokatörler tarafından öldürüldüğüne dair açıklamaların sürmesi, bu olayın bile kullanılması çok acı değil mi?
hangi polis linç edildi bilmiyorum ama dayak yiyen, direnmemesine rağmen şiddete uğrayan kişileri gözlerimiz gördü bilirim ki bir göz iyi bir kaynak değildir ama ya videolar?
polisin yanında eli sopalı insanların ne işi vardı? polislerin neden kask numaraları gizliydi, neden taş atanlar vardı polislerin yanında ve hiçbir müdahaleye uğramayan? asılsız olduğunu düşünüyorsanız bu iddiların hepsinin görselleri mevcut zaten.
kendi basınımız penguen belgeseli yayınlıyorsa, basın insanları görmezden geliyorsa, sansür uygulanıyorsa yabancı basının hem olayları hem de bu sansürü konu edinmesi çok mu yadırganıyor sahiden?
Son düzenleme: