• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anayasa madde 34.
- herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.

işte sorun bu ya
SİLİHSIZ, SALDIRISIZ ben bunu biliyorum hanımefendi.
eylem haktır ama saldırırsız , silahsız.

zarar ziyanlar ortada , bir polis şehir oldu,
kapalı bayanlara saldırıldı.
polise taşlar linç etmeler .
bunları hangi polis yaptı.
izmirde polis tarafından saçı çekilen kız , o polis açığa alındı.
objektif olun bakın ben oluyorum.
saçı çekildi diye ayaklandınız da şehit olan polisi neden es geçtiniz?
yada saldırıya uğrayan başörtülü bayanları.
bu da bir haktır bunu da savunun ?
yabancı basına malzeme olduk 8,10 saat canlı yayın yaptılar ,
nasıl gösterildi ülkemiz hele cnn ye bir erkek ülkemizden röportaj vermiş
aynen şöyle diyor , türkiye git gide yobazlaşıyor , vapurlarda her yerde başı örtülü bayanlar görüyorum.
dahası var açıp okuyun.
yuh ya özgürlük diyorsunuz milletin inancını simgeleyen bir şeye karışıyorsunuz.
bu nasıl bir çeliş ki ortada ki oyun belli kör değiliz biz.
sizlerde bunların ekmeğine yağ sürüyorsunuz ama farkında bile değilsiniz.

aynı başbakanımız gibi değil mi ? halkını galeyana getirdi :ssz:

size son cevabım :34:

Güzel kardeşim, Başbakanın bu eylemlerde varsa parmağı galeyana getirme çabası Bende göreyim. Yanlış bildiğim dogrular dogrularım olmasın! Gel beraber hakikatı savunalım senle.
Ama bende sana şöyle bir örnek sunmak istiyorum. Chp başkanı halka saldırın, polise emirlere uymayın bu hukumeti siz düşüreceksiniz dedi. Bu kadar net Halkı galayana getirme Çabası ve gayretı içinde olan chpyi burada üstüne basa basa söyleseydin keşke kınasaydın çünkü bizzat halkı galayana getıren bu degılmıdır?? ASIL BUNUN KONUSULMASI LAZIM DEGILMIDIR yoksa memnunmuyuz bu durumdan halka resmen savaş aç hukumete dıyor tasla sopyala sılahla artık elıne ne gelırse asıl amaç budur. Kan aksın. Peki başbakan böyle bir şet dedi de benmi duymadım kaçırdım? Başbakan eylem yapmayın dediği içinmi BU bir oyundur dediği için mi? Halkı galayana getirmiş oldu. Yarın Allah katında can verecegız ne olursunuz elinizi vicdanınıza koyun?

Son düzenleme:
Güzel kardeşim, Başbakanın bu eylemlerde varsa parmağı galeyana getirme çabası Bende göreyim. Yanlış bildiğim dogrular dogrularım olmasın! Gel beraber hakikatı savunalım senle.
Ama bende sana şöyle bir örnek sunmak istiyorum. Chp başkanı halka saldırın, polise emirlere uymayın bu hukumeti siz düşüreceksiniz dedi. Bu kadar net Halkı galayana getirme Çabası ve gayretı içinde olan chpyi burada üstüne basa basa söyleseydin keşke kınasaydın halka resmen savaş aç hukumete dıyor tasla sopyala sılahla artık elıne ne gelırse asıl amaç budur. Kan aksın. Peki başbakan böyle bir şet dedi de benmi duymadım kaçırdım? Başbakan eylem yapmayın dediği içinmi BU bir oyundur dediği için mi? Halkı galayana getirmiş oldu. Yarın Allah katında can verecegız ne olursunuz elinizi vicdanınıza koyun?

helal olsun mavera , ama onu kimse yargılamaz, suçlamaz .
daha bugün konuşmasının %70 i hakaret içerikli .
mantıklı bir tek açıklaması yok. şimdi bu arkadaş der bana ne ondan :)

yemeyiz , yutmayız kör değiliz o düzen bitti artık .
burada bir kişi dedi ki bana ne başbakanın 10 yılda yaptıklarından , benim zaten her şeyim vardı.
bir kaç açın karnı doydu diye destekleyemem..

işte ana fikir düşünce bencillik.çıkarlara göre hareket etme .çoğunluğu da böyle düşünüyor.
allah islah etsin ...

Ama bende sana şöyle bir örnek sunmak istiyorum. Chp başkanı halka saldırın, polise emirlere uymayın bu hukumeti siz düşüreceksiniz dedi. Bu kadar net Halkı galayana getirme Çabası ve gayretı içinde olan chpyi burada üstüne basa basa söyleseydin keşke kınasaydın çünkü bizzat halkı galayana getıren bu degılmıdır?? ASIL BUNUN KONUSULMASI LAZIM DEGILMIDIR halka resmen savaş aç hukumete dıyor tasla sopyala sılahla artık elıne ne gelırse asıl amaç budur. Kan aksın. Peki başbakan böyle bir şet dedi de benmi duymadım kaçırdım? Başbakan eylem yapmayın dediği içinmi BU bir oyundur dediği için mi? Halkı galayana getirmiş oldu. Yarın Allah katında can verecegız ne olursunuz elinizi vicdanınıza koyun?

size cevap vereyim bakınız önceki yazılarıma akp ye oy verenim ailemin %80.i akp li:34: ben diyorum ki eminim bir çoğuda onu diyor benim başbakanım sakinleştirip uzlaştırıcı olsaydı bu olaylar bu raddeye gelmeyecekti (bakın ben hiç bir partinin mitingine gitmedim gitmemde ölesiye bir partiye bağlanmadım bağlanmam da ) bu chp, mhp olayı değil ha sonradan olaylar şekil değiştirmiş olabilir ama en başta ki masum eylemci ve partiye bağlı olmayan eylemcilerdi

bakınız istatistikler :34:

TAMAM ÇAPULCU DİYENE GÜLDÜK, ŞİMDİ DE GERÇEKLER! - YouTube

işte sorun bu ya
SİLİHSIZ, SALDIRISIZ ben bunu biliyorum hanımefendi.
eylem haktır ama saldırırsız , silahsız.

zarar ziyanlar ortada , bir polis şehir oldu,
kapalı bayanlara saldırıldı.
polise taşlar linç etmeler .
bunları hangi polis yaptı.
izmirde polis tarafından saçı çekilen kız , o polis açığa alındı.
objektif olun bakın ben oluyorum.
saçı çekildi diye ayaklandınız da şehit olan polisi neden es geçtiniz?
yada saldırıya uğrayan başörtülü bayanları.
bu da bir haktır bunu da savunun ?
yabancı basına malzeme olduk 8,10 saat canlı yayın yaptılar ,
nasıl gösterildi ülkemiz hele cnn ye bir erkek ülkemizden röportaj vermiş
aynen şöyle diyor , türkiye git gide yobazlaşıyor , vapurlarda her yerde başı örtülü bayanlar görüyorum.
dahası var açıp okuyun.
yuh ya özgürlük diyorsunuz milletin inancını simgeleyen bir şeye karışıyorsunuz.
bu nasıl bir çeliş ki ortada ki oyun belli kör değiliz biz.
sizlerde bunların ekmeğine yağ sürüyorsunuz ama farkında bile değilsiniz.

Polis açığa alındı çünkü elde görüntüler vardı. Başörtülü kadın olayı da ilginç... Ortada kanıt yok bir şey yok... Olsa emin olun ona da gereken yapılır. Görüntü varsa yapılmak zorunda...

Bu arada polis tarafından dayak yiyen başörtülü kadın hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüntülerde var. Son durum nedir bilemiyorum ama aynı kesimden o olaya da tepki geldi.

Ha birde şehit olan polisi kim es geçmiş? Ya da diğer insanları?
Başkasını bilemem. Ben geçmedim.

helal olsun mavera , ama onu kimse yargılamaz, suçlamaz .
daha bugün konuşmasının %70 i hakaret içerikli .
mantıklı bir tek açıklaması yok. şimdi bu arkadaş der bana ne ondan :)

yemeyiz , yutmayız kör değiliz o düzen bitti artık .
burada bir kişi dedi ki bana ne başbakanın 10 yılda yaptıklarından , benim zaten her şeyim vardı.
bir kaç açın karnı doydu diye destekleyemem..

işte ana fikir düşünce bencillik.çıkarlara göre hareket etme .çoğunluğu da böyle düşünüyor.
allah islah etsin ...

yazmasam ortadan çatlarım :ssz: ne demek onu kimse yargılayamaz suçlayamaz? Ben halkım eleştiririm de yanlışını söylerim de

Bu arada...

[video=youtube;mfTxE4w322U]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mfTxE4w322U[/video]

başbakan %50 yi zor tutuyorum demiş de milleti galeyana getirmişmiş.
o yüzde elli dışarı çıksa onlarda hak arasa ne olurdu millet birbirine girerdi.
%50 ye sağduyulu olmak düştü. sabır etmek.

bazı insanlar her sözünü yanlış anlamaya odaklandıkları için.
ne dese haksız işte.

bir zamanlar halk ekmek pahalı , şeker için kuyruk var v.s. gibi sebepler ile eylem yaparlardı .
şimdi ise içkim yasaklandı, ağaçları sökecekler :) (ki öyle bir şey asla yok )
diye eylem yapar oldular .

bahane arayana ortalığı karıştırmak isteyene sebep çokkkkk ama yemezler halk her şeyin farkında.

Polis açığa alındı çünkü elde görüntüler vardı. Başörtülü kadın olayı da ilginç... Ortada kanıt yok bir şey yok... Olsa emin olun ona da gereken yapılır. Görüntü varsa yapılmak zorunda...

Bu arada polis tarafından dayak yiyen başörtülü kadın hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüntülerde var. Son durum nedir bilemiyorum ama aynı kesimden o olaya da tepki geldi.

polisin açığa alındığını bende duydum adını sanını yayınlamışlardı bu hoş olmamış ne bileyim akrabalarına falan hırslanmasın ölen kişinin yakınları:ssz:sonuçda suç kişisel oda gencecik polis çocuk daha 2.hayat söndü yazık
ya ey insaf diyorum polise sevindik mi es geçmek kimse es geçmedi bu başlıkta herkes tepkisini verdi :34:

Ama bende sana şöyle bir örnek sunmak istiyorum. Chp başkanı halka saldırın, polise emirlere uymayın bu hukumeti siz düşüreceksiniz dedi. Bu kadar net Halkı galayana getirme Çabası ve gayretı içinde olan chpyi burada üstüne basa basa söyleseydin keşke kınasaydın çünkü bizzat halkı galayana getıren bu degılmıdır?? ASIL BUNUN KONUSULMASI LAZIM DEGILMIDIR yoksa memnunmuyuz bu durumdan halka resmen savaş aç hukumete dıyor tasla sopyala sılahla artık elıne ne gelırse asıl amaç budur. Kan aksın. Peki başbakan böyle bir şet dedi de benmi duymadım kaçırdım? Başbakan eylem yapmayın dediği içinmi BU bir oyundur dediği için mi? Halkı galayana getirmiş oldu. Yarın Allah katında can verecegız ne olursunuz elinizi vicdanınıza koyun?

bir arkadaşımla konuşuyoduk...olaylar yeni başlamıştı facebook'a yazdım''sokaktaki zihniyeti kınıyorum ''oda konuyla Alakasız gene''R.T.ERDOĞAN ATATÜRKÜ ANMADIKÇA BU OLAYLAR DAHA ÇOK OLUR DEDİ'' :) ''NE YANİ BU OLAYLAR HOŞUNA MI GİTTİ DEDİM---ODA AYNEN ''EVET BİR ÇAPULCU OLARAK HOŞUMA GİDİYOR ''DEDİ...DAHA BEN BUNA NE DİYEYİMM...

Eki Görüntüle 738735 ..............onların elinde ne taş vardı nede sopa arkalarında onları destekleyen ne israil vardı ne almanya nede ingiltere.. Onların yaşadığı baskı ve çilelere karşı ne destek vardı nede onlar için eylem yapan?? O zaman nerdeydiniz türk halkı? Neden ozaman yeter demediniz? Neden ozaman hükümete karşı çıkmadınız. Madem bu ağaç davası madem parti davası değil hak ve öözgürlükler davası bu kardeşimizin hak ve özgürlükleri çok çirkin bir şekilde elinden alındığında o işkencelere magruz kalındıgında neredeydiniz? Onun içinde bir tencere tava çalsaydınız ya? Neden çalmadınız neden ? E5 yollarını neden kapatmadınız? Ozamanda deseydınız ya hukumete ne sagcıyız ne solcu dıyee imamhatıpler kapandıgı vakit deseydınız ya ne sagcıyız ne solcu hepımız ımamhatıplıyız turkıye genelınde eylemler yapsaydınız ya işte tam sırasıydı ozamanda ?? Bu insanlar ne yaktılar nede yıktılar nede aksamın 9unda komsularını rahatsız etıler? Kımse onların davalarını savunmadı aksıne hukumetı pohpohladı. Ikna odalarında başları açıldı. Kuranıkerım okuyorlar dıye hapıse atıldı babaları osmanlı padısahları anlatılıyor dıye hapıse atıldı babalar gencler türlü türlü işkence yaptılar kimsenin sesi çıkmadı çıkmasına izin vermediler. şuanki eylem yapanların çeyreği kadar ne medya ne halk sesini cıkartmadı sesini çıkartamadılar o kardeşlerimiz. Alkole yasak dahi değil gece satılamama sınırlaması geldi diye tum medya halk ayaga kalktı 3-5 ağaç olmadıgını herkes bılıyor bunun. Kaç tane can verıldı bunun ıcın masum ınsanlar oldu. Zarar gördü. Keşke ozamanda bu kardeşlermiz için onların haklarını savunmak ıcın gayretlı olsaidiniz. O zaman suan sizi cok ıyı anlayabılırdım arkadaslar. Herkes uzerıne alınmasın. Yazdıklarımı. Ama saldırıyada gecmeyın hemen yazdıklarıma . Cunku ben sızı ıncıtmek ıcın yazmadım. Sadece hatırlayın istedim. Bu bir yasal özgürlüklerimize sınırdır dikdatörlüktür diyenlere o yuzden halk olarak ayaklandık haksızlıga susamayız dıyenlere keşke 60 sene boyunca yapılan bu haksılıklarada susmama gayret heves ve aşkını gösterseydınız. O zaman suan sızı cok ıyı anlıyo olucaktım. Ben ne akpyı savunuyorum ne mhpyı nede chp ben hakıkatı savunuyorum.

gezi parkında bulunma ve bizzat yerinde gözlemleme imkanınız oldu mu bilemiyorum ama gün içinde gerek yaş gerek siyasi görüş gerek inanç bazında çok farklı kişileri bir araya getirse de parklarını korumak ( evet sahiden amaçları parktı ve sonra gelişen şiddet olayları ile birlikte farklı gerekçeler de dile getirilmeye başlandı) için gece gündüz direnen kitlenin büyük çoğunluğu gençlerden oluşuyor. yani bu gençler mevcut hükümet ile gözünü açmış öncesinde yaşları itibarıyla herhangi bir tepki gösteremeyecek kişilerdi. geri kalanlarını ise sessiz kalmakla yargılamadan önce sanırım bireysel olarak herhangi bir mücadele verip vermediklerini sorgulamalı. şahsım adına temel hak ve özgürlüklerin dokunulmaz olduğuna duyduğum inançla eğer o dönemleri görme imkanım olsaydı ben de günlerdir gezide verdiğim desteği aynı şekilde verirdim. aslında haklarını arayan bunca insanın bir araya gelmesinin tüm acı sonuçlarına rağmen sevindirici bir yanı da var, bilgisayarının başından kalkan, birey olduğunu fark eden, okumaya, bir olmaya özendiren, yardımlaşan bir gençlik var belki dün bu gençlerin yaşı tutmadığı için sizin yanınızda olamadılar ama emin olun ki artık sizin ya da bir başkasının hakları söz konusu olduğunda hepsi sokağa dökülecektir. apolitik de olsalar ( çeşitli siyasi gruplar olsa da büyük çoğunluğunun siyasetle ya ilgisi yoktu ya da asla fanatizm boyutuna getirmeden eleştirel bir bakış açısı ile ilgileniyordu) vicdanları onları evlerinde tutmayacaktır.

(burdan sonraki cümlelerim size yönelik değil)

gezi parkındaki eylemleri elbette kimse desteklemek zorunda değil ama önemli olan neyi eleştirdiğini bilip o eleştirileri sağlam bir zemine taşımak, gözlemlemek, yorumlamak, komplo teorileri, karalama kampanyalarına kurban etmeden insanların derdini anlamaya çalışmak.

sivil itaatsizlik pasif direnişi temel olan, kamuoyu önünde gerçekleşen ve hükümet politikası ya da yasaları eleştirmeyi/ değiştirmeyi hedef alan bir eylemdir. anayasada da şiddet içermeyen gösteri hakkı tanınmıştır. gezideki direnişin başlangıcını herkes artık biliyor, gelişen olayların, artan şiddetin, hukuksuzluğun insanları getirdiği noktayı da. tüm bu tepkiler bir parkın korunmasına adına başlamış, kimi tahkir edici söylemlerle haysiyet meselesine dönüşmüş ve yükselen şiddetle de büyüyerek yaygınlaşmıştır. inançlı ve inançsız insanlar gibi bir ayrım yapılıyor kimi zaman, maalesef iktidarda olanlar kimi zaman dini alet ederek manipüle ediyor süreci ama orada ne etnik kimlikler, ne inanç ne türbanlı olup olmaması kişilerin ne de cinsel yönelimlerin bir anlamı vardı. herkes eşitti, herkes birbirine destek oluyordu. keşke görebilme, o ruhu yaşama fırsatı bulabilseydiniz belki şiddetli eleştirilerin ve önyargıların büyük kısmı da bu sayede yerle yeksan olurdu.

fanatik derecede partilerine bağlı olan hiç kimseyle yazışmak 2.li polemiğe girmek istemiyorum çünkü objektif olamıyorlar :ssz:
buna annem ve babamda dahil :ssz:

tekrardan iyi geceler aydınlık günler herkese

merak etmeyin her şey anayasamıza uygun bir şekilde yapılacaktır.
başörtülü bayana inanmazsınız ilginç dersiniz.
bekleyin görün yakında belgeler ile her şey açıklanacak.
ama eminim kör olanlar yine iftiralar ile karalamalarla ile yalana getirecekler.
bu arada ben görmedim baş örtülü bayanı döven polisi , paylaşın bende izleyim.

benim eşimde polis 3 keredir bu olaylarda sivilken bile başörtülü bayanlara taciz , hakaretleri görmüş.
eylemciler akpnin........ sı diye bağırıyorlarmış. zafer işaretleri yapıyorlarmış.
baş örtüsünü alıp çiğnemeye kalkmışlar yalan değil bunlar .

neler neler var daha neyse ....

kusura bakmayın o kadar tutuğunuz partinin fanatiği olmuşsunuz ki yazdıklarınız da objektif olabileceğinizi düşünmüyorum:ssz:
neredeyse
falakaya yatırmışlar zincire vurmuşlar kapalı insanları yok böyle bir durum görüntü gelsin inanayım :ssz:

Son düzenleme:
bir arkadaşımla konuşuyoduk...olaylar yeni başlamıştı facebook'a yazdım''sokaktaki zihniyeti kınıyorum ''oda konuyla Alakasız gene''R.T.ERDOĞAN ATATÜRKÜ ANMADIKÇA BU OLAYLAR DAHA ÇOK OLUR DEDİ'' :) ''NE YANİ BU OLAYLAR HOŞUNA MI GİTTİ DEDİM---ODA AYNEN ''EVET BİR ÇAPULCU OLARAK HOŞUMA GİDİYOR ''DEDİ...DAHA BEN BUNA NE DİYEYİMM...

evet böyle düşünen çok kişi var. herkes sevmek zorunda değil atatürkü.
yaptığı güzel şeyler için sonsuz teşekkürler ama bazı kişiler ilahlaştırıyorlar.
atatürk olmasaydı şöyle olurduk böyle olurduk. yahu nereden biliyorsun atatürk olmasa mehmet olurdu .
allahımın bir bildiği vardır orasını allah bilir , bu bile şirke giriyor.

ayyaş dedi diyorlar sana mı kaldı hesabını sormak git dava aç şikayette bulun hakkını , anayasamızda hukukumuzda ara.
yok tehditler , hakaretler küfürler eee o zaman ne farkın kaldı o ayyaş demişti sen yüz mislini söyledin.
pöffff gül geç ya :)

merak etmeyin her şey anayasamıza uygun bir şekilde yapılacaktır.
başörtülü bayana inanmazsınız ilginç dersiniz.
bekleyin görün yakında belgeler ile her şey açıklanacak.
ama eminim kör olanlar yine iftiralar ile karalamalarla ile yalana getirecekler.
bu arada ben görmedim baş örtülü bayanı döven polisi , paylaşın bende izleyim.

benim eşimde polis 3 keredir bu olaylarda sivilken bile başörtülü bayanlara taciz , hakaretleri görmüş.
eylemciler akpnin........ sı diye bağırıyorlarmış. zafer işaretleri yapıyorlarmış.
baş örtüsünü alıp çiğnemeye kalkmışlar yalan değil bunlar .

neler neler var daha neyse ....

İlginç dedim. "Kanıt olmamasına rağmen" çok konuşulmasından dolayı... Yani eylemin ilk gününden beridir aynı haber dolanıyor fakat ortada hiç görüntü yok... Tama görüntü olmasın ortada bu yüzden şikayet edende yok.

Ben görüntü olmadan konuşmam buyrun... https://twitter.com/gunesduru/status/346284117450690561

Bence sizde o belgelerden sonra bu konuya odaklanın...

kusura bakmayın o kadar tutuğunuz partinin fanatiği olmuşsunuz ki yazdıklarınız da objektif olabileceğinizi düşünmüyorum:ssz:
neredeyse
falakaya yatırmışlar zincire vurmuşlar kapalı insanları yok böyle bir durum görüntü gelsin inanayım :ssz:

Aynen...

.....................................

size cevap vereyim bakınız önceki yazılarıma akp ye oy verenim ailemin %80.i akp li:34: ben diyorum ki eminim bir çoğuda onu diyor benim başbakanım sakinleştirip uzlaştırıcı olsaydı bu olaylar bu raddeye gelmeyecekti (bakın ben hiç bir partinin mitingine gitmedim gitmemde ölesiye bir partiye bağlanmadım bağlanmam da ) bu chp, mhp olayı değil ha sonradan olaylar şekil değiştirmiş olabilir ama en başta ki masum eylemci ve partiye bağlı olmayan eylemcilerdi

bakınız istatistikler :34:

TAMAM ÇAPULCU DİYENE GÜLDÜK, ŞİMDİ DE GERÇEKLER! - YouTube

Şunu belirtmeliymki ben Başbakanın özel kalemi değilim. Sadece doğru bilidiğimi izah ediyorum. Varsa yanlışım düzeltin diyorum? Düzeltin ki yanlış doğrulara inanmayayım? Sizin muhalefet partilerin kışkırtıcı sozlerı ve destekleri sizin içinizi alev gibi yakmıyormu? POLİSE UYMA EMRİNE HALKA SALDIR demesi Sizin başınızdan aşşğı kaynar sular döktürmüyormu? GEZİ parkı SADCE BASBAKANINMI meselesidir? Bınlerce. malı canı heba olmuş masum ınsanlar olmustur.. Bu tüm türkiyeyi chpi mhpyi ilgilendirmiyor mu? onların agızlarında cıkan kelımler nasıl bir vahşete sebebiyet verme ihitimaldir ? bunu hiç düşündünüzmü? sizce bunları gözardı edebilirmiyiz?

Size bir şey söyleyeceğim. Bunu burda ilk defa söylüyorum. Ve Şuan ben başbakan bunu açıkladıgını duymadım. neden açıklamıyor onuda bilmiyorum. BU eylemler olmadan bir gece önce yada o gün reyhanlıdan 100 kiişilk eli silahlı tim türkiyeye giriş yapmaya calısırken yakalanmıştır. !! Ben bunu ilk öğrendiğimde vahşete düştüm ve ne kadar karanlık tehlikeli bir oyunun ne kadar masum ve bir ağaç için oldugunu yansıtılmaya calısılmasını acılar içinde farkettim. bu nedemek bılıyormusunuz? polis gorunumunde adamların masum ınsanları kurşuna dizmesi???ne dmek?? eger bu farkedılmeseydı nasıl bir vahşet içinde olacaktık. bir şey daha söyleyeceğim. cnn kanalı arabası oradaymıs. bu olaylar olacagından bır gun önce reyhanlıdaymış. Ne işin var orada eylemler istanbulda dmezler mi adama??? iyi düşünün bunu.

İlginç dedim. "Kanıt olmamasına rağmen" çok konuşulmasından dolayı... Yani eylemin ilk gününden beridir aynı haber dolanıyor fakat ortada hiç görüntü yok... Tama görüntü olmasın ortada bu yüzden şikayet edende yok.

Ben görüntü olmadan konuşmam buyrun... https://twitter.com/gunesduru/status/346284117450690561

Bence sizde o belgelerden sonra bu konuya odaklanın...

izledim odaklanılacak bir şey göremedim ben.
polis tutup çekiyor o görüntü arka arkaya devam ettiriliyor sanki sürekli tartaklıyormuş gibi.

ne oyunlar dönüyor o ablamız belki başörtüsünü alıp o gün için takmış bile olabilir.
mesela o bayanın açık yada kapalı olması değil!
bir şiddet yok polis çıkarmak istiyor gelmiyor yapmıyor ise tabi ki çekecek zorla götürecek.
gidin ingiltere , abd polislerine bakın kadını saçlarından sürüklüyorlar ,
yine bizim polisimiz candır. merhametlidir. (istisnalar ayrı her yerde çürük elmalar çıkabilir)
bence polis görevini yapıyor. videoda bir şiddet dövme göremedim ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X