anayasa madde 34.
- herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.
devamını da ben söyliyim....sosyal yaşamı etkilememek kaydı ile....!!!!!!
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anayasa madde 34.
- herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.
Anayasa madde 34.
aynı başbakanımız gibi değil mi ? halkını galeyana getirdi
size son cevabım![]()
Güzel kardeşim, Başbakanın bu eylemlerde varsa parmağı galeyana getirme çabası Bende göreyim. Yanlış bildiğim dogrular dogrularım olmasın! Gel beraber hakikatı savunalım senle.
Ama bende sana şöyle bir örnek sunmak istiyorum. Chp başkanı halka saldırın, polise emirlere uymayın bu hukumeti siz düşüreceksiniz dedi. Bu kadar net Halkı galayana getirme Çabası ve gayretı içinde olan chpyi burada üstüne basa basa söyleseydin keşke kınasaydın halka resmen savaş aç hukumete dıyor tasla sopyala sılahla artık elıne ne gelırse asıl amaç budur. Kan aksın. Peki başbakan böyle bir şet dedi de benmi duymadım kaçırdım? Başbakan eylem yapmayın dediği içinmi BU bir oyundur dediği için mi? Halkı galayana getirmiş oldu. Yarın Allah katında can verecegız ne olursunuz elinizi vicdanınıza koyun?
Güzel kardeşim, Başbakanın bu eylemlerde varsa parmağı galeyana getirme çabası Bende göreyim. Yanlış bildiğim dogrular dogrularım olmasın! Gel beraber hakikatı savunalım senle.
Ama bende sana şöyle bir örnek sunmak istiyorum. Chp başkanı halka saldırın, polise emirlere uymayın bu hukumeti siz düşüreceksiniz dedi. Bu kadar net Halkı galayana getirme Çabası ve gayretı içinde olan chpyi burada üstüne basa basa söyleseydin keşke kınasaydın çünkü bizzat halkı galayana getıren bu degılmıdır?? ASIL BUNUN KONUSULMASI LAZIM DEGILMIDIR halka resmen savaş aç hukumete dıyor tasla sopyala sılahla artık elıne ne gelırse asıl amaç budur. Kan aksın. Peki başbakan böyle bir şet dedi de benmi duymadım kaçırdım? Başbakan eylem yapmayın dediği içinmi BU bir oyundur dediği için mi? Halkı galayana getirmiş oldu. Yarın Allah katında can verecegız ne olursunuz elinizi vicdanınıza koyun?
işte sorun bu ya
SİLİHSIZ, SALDIRISIZ ben bunu biliyorum hanımefendi.
eylem haktır ama saldırırsız , silahsız.
zarar ziyanlar ortada , bir polis şehir oldu,
kapalı bayanlara saldırıldı.
polise taşlar linç etmeler .
bunları hangi polis yaptı.
izmirde polis tarafından saçı çekilen kız , o polis açığa alındı.
objektif olun bakın ben oluyorum.
saçı çekildi diye ayaklandınız da şehit olan polisi neden es geçtiniz?
yada saldırıya uğrayan başörtülü bayanları.
bu da bir haktır bunu da savunun ?
yabancı basına malzeme olduk 8,10 saat canlı yayın yaptılar ,
nasıl gösterildi ülkemiz hele cnn ye bir erkek ülkemizden röportaj vermiş
aynen şöyle diyor , türkiye git gide yobazlaşıyor , vapurlarda her yerde başı örtülü bayanlar görüyorum.
dahası var açıp okuyun.
yuh ya özgürlük diyorsunuz milletin inancını simgeleyen bir şeye karışıyorsunuz.
bu nasıl bir çeliş ki ortada ki oyun belli kör değiliz biz.
sizlerde bunların ekmeğine yağ sürüyorsunuz ama farkında bile değilsiniz.
helal olsun mavera , ama onu kimse yargılamaz, suçlamaz .
daha bugün konuşmasının %70 i hakaret içerikli .
mantıklı bir tek açıklaması yok. şimdi bu arkadaş der bana ne ondan :)
yemeyiz , yutmayız kör değiliz o düzen bitti artık .
burada bir kişi dedi ki bana ne başbakanın 10 yılda yaptıklarından , benim zaten her şeyim vardı.
bir kaç açın karnı doydu diye destekleyemem..
işte ana fikir düşünce bencillik.çıkarlara göre hareket etme .çoğunluğu da böyle düşünüyor.
allah islah etsin ...
Polis açığa alındı çünkü elde görüntüler vardı. Başörtülü kadın olayı da ilginç... Ortada kanıt yok bir şey yok... Olsa emin olun ona da gereken yapılır. Görüntü varsa yapılmak zorunda...
Bu arada polis tarafından dayak yiyen başörtülü kadın hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüntülerde var. Son durum nedir bilemiyorum ama aynı kesimden o olaya da tepki geldi.
Ha birde şehit olan polisi kim es geçmiş? Ya da diğer insanları?
Başkasını bilemem. Ben geçmedim.
Ama bende sana şöyle bir örnek sunmak istiyorum. Chp başkanı halka saldırın, polise emirlere uymayın bu hukumeti siz düşüreceksiniz dedi. Bu kadar net Halkı galayana getirme Çabası ve gayretı içinde olan chpyi burada üstüne basa basa söyleseydin keşke kınasaydın çünkü bizzat halkı galayana getıren bu degılmıdır?? ASIL BUNUN KONUSULMASI LAZIM DEGILMIDIR yoksa memnunmuyuz bu durumdan halka resmen savaş aç hukumete dıyor tasla sopyala sılahla artık elıne ne gelırse asıl amaç budur. Kan aksın. Peki başbakan böyle bir şet dedi de benmi duymadım kaçırdım? Başbakan eylem yapmayın dediği içinmi BU bir oyundur dediği için mi? Halkı galayana getirmiş oldu. Yarın Allah katında can verecegız ne olursunuz elinizi vicdanınıza koyun?
Eki Görüntüle 738735 ..............onların elinde ne taş vardı nede sopa arkalarında onları destekleyen ne israil vardı ne almanya nede ingiltere.. Onların yaşadığı baskı ve çilelere karşı ne destek vardı nede onlar için eylem yapan?? O zaman nerdeydiniz türk halkı? Neden ozaman yeter demediniz? Neden ozaman hükümete karşı çıkmadınız. Madem bu ağaç davası madem parti davası değil hak ve öözgürlükler davası bu kardeşimizin hak ve özgürlükleri çok çirkin bir şekilde elinden alındığında o işkencelere magruz kalındıgında neredeydiniz? Onun içinde bir tencere tava çalsaydınız ya? Neden çalmadınız neden ? E5 yollarını neden kapatmadınız? Ozamanda deseydınız ya hukumete ne sagcıyız ne solcu dıyee imamhatıpler kapandıgı vakit deseydınız ya ne sagcıyız ne solcu hepımız ımamhatıplıyız turkıye genelınde eylemler yapsaydınız ya işte tam sırasıydı ozamanda ?? Bu insanlar ne yaktılar nede yıktılar nede aksamın 9unda komsularını rahatsız etıler? Kımse onların davalarını savunmadı aksıne hukumetı pohpohladı. Ikna odalarında başları açıldı. Kuranıkerım okuyorlar dıye hapıse atıldı babaları osmanlı padısahları anlatılıyor dıye hapıse atıldı babalar gencler türlü türlü işkence yaptılar kimsenin sesi çıkmadı çıkmasına izin vermediler. şuanki eylem yapanların çeyreği kadar ne medya ne halk sesini cıkartmadı sesini çıkartamadılar o kardeşlerimiz. Alkole yasak dahi değil gece satılamama sınırlaması geldi diye tum medya halk ayaga kalktı 3-5 ağaç olmadıgını herkes bılıyor bunun. Kaç tane can verıldı bunun ıcın masum ınsanlar oldu. Zarar gördü. Keşke ozamanda bu kardeşlermiz için onların haklarını savunmak ıcın gayretlı olsaidiniz. O zaman suan sizi cok ıyı anlayabılırdım arkadaslar. Herkes uzerıne alınmasın. Yazdıklarımı. Ama saldırıyada gecmeyın hemen yazdıklarıma . Cunku ben sızı ıncıtmek ıcın yazmadım. Sadece hatırlayın istedim. Bu bir yasal özgürlüklerimize sınırdır dikdatörlüktür diyenlere o yuzden halk olarak ayaklandık haksızlıga susamayız dıyenlere keşke 60 sene boyunca yapılan bu haksılıklarada susmama gayret heves ve aşkını gösterseydınız. O zaman suan sızı cok ıyı anlıyo olucaktım. Ben ne akpyı savunuyorum ne mhpyı nede chp ben hakıkatı savunuyorum.
Polis açığa alındı çünkü elde görüntüler vardı. Başörtülü kadın olayı da ilginç... Ortada kanıt yok bir şey yok... Olsa emin olun ona da gereken yapılır. Görüntü varsa yapılmak zorunda...
Bu arada polis tarafından dayak yiyen başörtülü kadın hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüntülerde var. Son durum nedir bilemiyorum ama aynı kesimden o olaya da tepki geldi.
Ha birde şehit olan polisi kim es geçmiş? Ya da diğer insanları?
Başkasını bilemem. Ben geçmedim.
bir arkadaşımla konuşuyoduk...olaylar yeni başlamıştı facebook'a yazdım''sokaktaki zihniyeti kınıyorum ''oda konuyla Alakasız gene''R.T.ERDOĞAN ATATÜRKÜ ANMADIKÇA BU OLAYLAR DAHA ÇOK OLUR DEDİ'' :) ''NE YANİ BU OLAYLAR HOŞUNA MI GİTTİ DEDİM---ODA AYNEN ''EVET BİR ÇAPULCU OLARAK HOŞUMA GİDİYOR ''DEDİ...DAHA BEN BUNA NE DİYEYİMM...
merak etmeyin her şey anayasamıza uygun bir şekilde yapılacaktır.
başörtülü bayana inanmazsınız ilginç dersiniz.
bekleyin görün yakında belgeler ile her şey açıklanacak.
ama eminim kör olanlar yine iftiralar ile karalamalarla ile yalana getirecekler.
bu arada ben görmedim baş örtülü bayanı döven polisi , paylaşın bende izleyim.
benim eşimde polis 3 keredir bu olaylarda sivilken bile başörtülü bayanlara taciz , hakaretleri görmüş.
eylemciler akpnin........ sı diye bağırıyorlarmış. zafer işaretleri yapıyorlarmış.
baş örtüsünü alıp çiğnemeye kalkmışlar yalan değil bunlar .
neler neler var daha neyse ....
kusura bakmayın o kadar tutuğunuz partinin fanatiği olmuşsunuz ki yazdıklarınız da objektif olabileceğinizi düşünmüyorum
neredeyse
falakaya yatırmışlar zincire vurmuşlar kapalı insanları yok böyle bir durum görüntü gelsin inanayım![]()
size cevap vereyim bakınız önceki yazılarıma akp ye oy verenim ailemin %80.i akp liben diyorum ki eminim bir çoğuda onu diyor benim başbakanım sakinleştirip uzlaştırıcı olsaydı bu olaylar bu raddeye gelmeyecekti (bakın ben hiç bir partinin mitingine gitmedim gitmemde ölesiye bir partiye bağlanmadım bağlanmam da ) bu chp, mhp olayı değil ha sonradan olaylar şekil değiştirmiş olabilir ama en başta ki masum eylemci ve partiye bağlı olmayan eylemcilerdi
bakınız istatistikler![]()
TAMAM ÇAPULCU DİYENE GÜLDÜK, ŞİMDİ DE GERÇEKLER! - YouTube
İlginç dedim. "Kanıt olmamasına rağmen" çok konuşulmasından dolayı... Yani eylemin ilk gününden beridir aynı haber dolanıyor fakat ortada hiç görüntü yok... Tama görüntü olmasın ortada bu yüzden şikayet edende yok.
Ben görüntü olmadan konuşmam buyrun... https://twitter.com/gunesduru/status/346284117450690561
Bence sizde o belgelerden sonra bu konuya odaklanın...