Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unuttum yazmayı , mağdurlardan biri de benim ,dün yazmıştım belki görmediniz ; bundan önceki işyerimde 7 yıl boyunca türbansız olduğum için taciz edildim , daha doğrusu iş yaptığımız belediye hatta açık söyleyim ; büyükşehir belediyesindeki ilgili müdür ,müdür yardımcısı , kontrol mühendisleri mütemadiyen patronuma beni işten çıkartması için tehdite varan söylemlerde bulundular , o varsa şantiyeye gelmem diyen bile oldu .Patronum asla taviz vermedi ama ,hatta şantiyeye gelmem diyen mühendis başka müdürlüğe gönderildi.Buna ne diyorsunuz ? Size daha da vahim bişey söyleyim ; bu müslümanlığı türban sanan arkadaşlara periyodik olarak rüşvet verilirdi , bunlardan biri için bana nerde randevu verdi tahmin edin ; cami bahçesi...Yeşilpınar da bir camide cuma çıkışı randevulaştık ,elimde zarf , kıyafetim sıfır kol .Adam bana tuhaf tuhaf baktı ,etrafındakilerden de utandı haliyle ,camiye girmek için abes bi kıyafet zira bendeki , çok mu tuhaf dedim , senin bu zarfı burda alman tuhaf değilse benim kıyafetim hiç tuhaf değil rahat ol,allah kabul etsin dedim...
ben konuyu türbana getirmek hiç istemedim sadece durumun gidişatından bahsettim ama bi konuya da açıklık getireyim unuttunuz galiba 1997 2005 arasını. beyaz önlüklülerin ankaraya yürüyüşünü okullarına alınmayan liselileri.. başörtüsünü çıkartıp bakıp bakıp gözyaşlarına boğulanları.bana bunun açıklanır bir tarafını söyleyin. sadece ben değil tüm türkiyedeki tüm başörtülüler maruz kaldı bu duruma. son 10 15 yıl öncesi demişsiniz. son 15 yıl öncesi çıktı zaten bu durum ne çabuk unuttunuz. ama unutmanız normal çünkü yaşamadınız. siz bilirmisiniz istanbul üniversitesi bulunduğu yerde kemal gürüz geçiyor diye güvenlikler almazdı oralara niçin başörtülüydük.bunları sizinle tartışmak istemiyorum. olayı başörtüsüne getirmek istemiyorum sadece olanları anlattım. türkiyenin sorunu şuan başörtü değil.sadece biriken kinden bahsettim. allah başı açık arkadaşlarımıza kardeşlerime laf atan sataşan müslüman geçinen mahlukatlardan korusun.
10 yıl iktidarda kalmak daha sert kararlar almasını gerektiriyor ve objektif davranmasını engelliyorsa orda kalması anlamsızdır bence ...Eylemlerle ilgili düşüncelerinizin hepsini es geçerek sadece bunu söylemek istedim...Demek ki artık yönetmekte ,objektif olmakta ve halkın haklı taleplerini yerine getirmekte zorlanıyor...Burası işte sözün bittiği yerdir ...
Birkaç not :
* Eylemlerle ilgili olarak işlem yapılan polis sayısı : 3 . Ölü sayısı : 4 . Yaralı sayısı - ağır ve hafif yaralı : bilinmiyor ,yüzlerce....
* Hükümet projeyi askıya almadı , yargı kararını hiçe sayarak orda ağaçları sökmeye başladı ...Yargının projeyi durdurma kararı varken geceyarısı -mesai saatinde bile değil - sökmeye başladı....
Eylemler haklıdır/haksızdır tartışmasının ötesinde birkaç gerçek sadece...
ben konuyu türbana getirmek hiç istemedim sadece durumun gidişatından bahsettim ama bi konuya da açıklık getireyim unuttunuz galiba 1997 2005 arasını. beyaz önlüklülerin ankaraya yürüyüşünü okullarına alınmayan liselileri.. başörtüsünü çıkartıp bakıp bakıp gözyaşlarına boğulanları.bana bunun açıklanır bir tarafını söyleyin. sadece ben değil tüm türkiyedeki tüm başörtülüler maruz kaldı bu duruma. son 10 15 yıl öncesi demişsiniz. son 15 yıl öncesi çıktı zaten bu durum ne çabuk unuttunuz. ama unutmanız normal çünkü yaşamadınız. siz bilirmisiniz istanbul üniversitesi bulunduğu yerde kemal gürüz geçiyor diye güvenlikler almazdı oralara niçin başörtülüydük.bunları sizinle tartışmak istemiyorum. olayı başörtüsüne getirmek istemiyorum sadece olanları anlattım. türkiyenin sorunu şuan başörtü değil.sadece biriken kinden bahsettim. allah başı açık arkadaşlarımıza kardeşlerime laf atan sataşan müslüman geçinen mahlukatlardan korusun.
allah onları bildiği gibi yapsın. ne diye bilirim ki.. ben bunları tavsip etmiyorum etmem. müslümanlıkta baskıcılık yoktur müslümanlık öyle güzel şeyleri barındırır ki herkez özgürdür kimse kimseden üstün değildir. ben bunları duyunca nasıl islamı bu hale getiriyorlar diye gözlerim doluyor. lütfen müslümanlığı yanlış insanlardan yanlış öğrenmeyin.. unutmayın ki onlar cezasız kalmıycak.
asıl dayatma budur işte...sen türk olmayana zorla--türküm--dedittiriyosun....onların özgürlükleri yokmu..bu düzenleme her insanın devlet gözünde eşt old. Göstergesidir..onlarında eğitim hakları olc.tabiki..gelişen türkiyede her inanıştan insan var...türkü kürdü alevi şafi,hekesin bu ülkede yaşama hakkı var..ister kabul edin ister etmeyin ....bide bu olayların atatürkle ne ilgisi var...ya allahaşkına artk bırakın şu atamızıda rahat uyusun...atamız ve şehitlerimiz kanları pahasına kazandıkları şu vatanın, taşına toprağına verilen zararı görseler ne derler...belkide kemikleri sızlıyodur şu an..
Müslümanlığı ben babamdan öğrendim ,tek bir cümleyle öğretti bana ; kızım asla kimseye haksızlık etme !!!
Bu kadar.İnancı fazla olan veya inanmayan herkes biliyor ki ; islam dininde kul hakkı affedilmeyecek tek günahtır .Bana bu yetiyor , benim hakkıma ve başkasının hakkına tecavüz eden herkesin karşısındayım. Azıcık vicdanı ve ahlakı olan bi insanın çok da kuran okumasına ,islam eğitimi almasına gerek yok bence...
iyide canım daha önceden de söyledim bütün kameralarda balık gözü kamera mı vardı?
ben bilmem canım ne gözü vardır yokmudur ben sonuca bakıyorum ve pazar gününden sonra ısrarla 1 milyon 300 binden bahsediliyor ama değil yok öyle bir kalabalık alanın alabileceği insan sayısı olsun olsun 300 bin diyor bilim adamları peki bu fazladan 1 milyon nerden çıkıyor anlamıyorum tv de izlerken herkesin başında beyaz şapka vardı bu da sağdaki resmi doğruluyor zaten...ben yayınladım ve gerçek bu inanmak istemeyenler zaten ben burda başka türlü belgelerlede gelsem inanmazlar...
Dün sayın başbakan TBMM deki gurup toplantısında dediki bir haftalık bir hazırlığa rağmen 1 milyon 300 bin toplandı oraya dedi yani bir hafta gibi kısa bir sürede organize olmuş halkmeydandaki insanlar bir hafta saniyesinde doldurdu meydanları öyle hazırlığa gerek duymadılar bedava otobüs kaldırılmadı onlar için üstüne bir de vapurları metoları vs..ulaşıma engel konulmasına rağmen toplandılar aradaki fark çok açık ortada..Ankaradayım ben günler öncesinden melih gökçek hazırlık yaptı burda yaz yaz bitiremem yapılanları en başa dönmek istemiyorum...
o söylenen sadece alana sığılmayan rakam yani o alan şu kadar bu kadar kişi nasıl sığsın ama alana sığmayan amacı miting alanına gidip mitinge sığmayan yani dışarda da o kadar insan var onlarıda hesaba katıyorlar millet yer bulamamış vapurlarda teknelerde dinlemek zorunda kalmış insanlarda var,birde oraya sadece akp değil diğer siyasi partilerden de katılan oldu neden o kadar rakam olmasın.
eğer doğru anladıysam size kul hakkının affedilmeyen tek günah olduğunu söyleyen kuranın okunmasının çokta gerekmediğinden mi bahsettiniz?
eğer fikriniz buysa katılmıyorum ama saygı duyuyorum sizin fikrinizdir.