ben şu konuyu bir türlü anlam koyamıyorum. şimdiye kadar ne kadar kinlenmişler(siniz) nefret etmişler(siniz) şu başörtülülerden.. o kadar hırslılar ki ellerinden gelseler o taksim meydanında asarlar... hala bir komplo hala bir oyunun içinde olduğunuzun farkında değilsiniz. neye direniş kime direniş.. tv ler basbas bağırıyor hiç oturup dinleniz mi kafa yormaya çalıştınız mı. siz hala diyorsunuz ki dış ülkeler bize destek veriyor eylemdeler.. gözünüz bu kadar mı kör.. siz hangi gün dış ülkede bir sorun varken eyleme çıktınız.. almanyanın yeşiller partisi başkanı bile taksimde eylemde.. bu nedemektir yaaa... siz kılıçtaroğlunu başka bir yerde eylemde görseniz ne dersiniz?çok demokratik adammış vesselam mı?
e-5 te arabaların içinde başörtülü kim varsa arabalarına sopayla vurulduğunu, trafikte sıkıştırıldığını, sahilde yürürken bile sözlü tacize uğradıklarını.. bunları biliyormusunuz.. hangi başörtülü size şimdiye kadar böyle bir tutumda bulundu.. (sözüm size değil içimde dağ olan sıkıntımı döküyorum )
hepimiz kardeşiz zarar verdiğimiz ülke hepimizin kim ister ailesinin dağılmasını türkiyeyi yok etmek istemiyorlar türkiyeyi 3 gömlek küçültmek istiyorlar..salak yerini koyup yönetmek istiyorlar.. zenginleşen başörtülü kadınların zengin olsada temizlikçi olsun istiyorlar..cafelerde orda burda oturan başörtülü kızlara dayanamıyorlar o benim bana temizliğe gelen kadının kızı olmalı nasıl olurda burada oturur kompleksine giriyorlar bizim türkiyedeki cebi zengin ama aklından fakir olan insanlar..
ama şunuda unutmayalım bizim tarihimiz atatürkle başlamıyor bizim tarihimiz ertuğrulgazinin anadoluya gelmesiyle başlıyor.. şu 300 yıllık sürede sadece avrupa var ondan önce 4000 bin küsür yıldır asya hükmetmiş bu coğrafyaya.. istermi avrupa asyayı... londrada brezilyada olan olaylar bizimkinden daha beter.. kaç dakka gördünüz bizim tv larda onların haberlerini.. içişlerimize kimseyi karıştırmayalım.. siz evinize karışılsın kocanızla aranızı bozsunlar istermisiniz.. bu vatan bizim bu türkiye bizim.. bizi herşekilde vurmak istiyorlar terör bitti... baktılar asker darbe yapmıyor sivil darbe.. bir ülkeyi yok etmek artık kılıçla topla tüfekle olmuyor kaleyi içten feth edeceksin...
ne olur artık sağ duyulu olalım arkadaşlar önce kendimizi sonra çevremizi sakinleştirelim.. isteklerimizi daha demokratik ve yasal yollardan arayalım.. unutmayalım dünyayı değiştirmek kendimizi değiştirmekten geçiyor.. biz kardeşiz kimsenin oyununa gelipte ülkemizi parçalamayalım bizi parçalama niyetleri olanların gidecek yerleri var hepsinin tuzu kuru bizim kimimiz neyimiz var...
bölmeye çalışıyorlar güzel ülkemizi! dışardan kumanya yolluyor adam bu neyin hizmeti kime neye? neye karşı iyilik. yazıkki bölünmeden anlamayacaklar