• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Levent Üzümcü bizim hableşme kaynağımızı kestiler diyor.
Telefonların yoğunluktan çekmediğine inanmıyorum.1 mayısta 1 buçuk milyon insan vardı burda ama telefonlar çekiyordu dedi.
Tweeter ı da engellediklerini düşünüyorum araştırın dedi

kızlar eşim IT ci, Amerikada da yokmuş twitter

Almanya'da da sorun varmış twitterda, serverında sorun var sanırım, umarımi herhalde:27:

:1:
72436273950939550861598.jpg

:1:................................

zaten soruya cevap gelmeyecek sandı ve sormaması gerektıgını düşündüğü soruyu sordu,o anda ara istedi, ama başbakan o anda o lafı söyledı

aynen..
ben o ara reklam girmeseydi nasıl bir sahne yaşanacaktı asıl onu merak ediyorum...

arkadaşlar hükümet istifa diyorlar...

peki hükümet ne diyor :9::9::9:
töbe ya rabbim resmen sinirlerim bozuldu gıcık bir hal aldım bi yandan gözlerim doluyor milletimin direnişine bi yandan herşeye gülüyorum bi yandan endişeli halim var noldu bana böyleee:27::27::27:

Açıldı arkadaşlar

arkadaşlar halk tv sağ tarafta gösterilen yer neresi orası çok karıştı...

aynen..
ben o ara reklam girmeseydi nasıl bir sahne yaşanacaktı asıl onu merak ediyorum...

peki hükümet ne diyor :9::9::9:
töbe ya rabbim resmen sinirlerim bozuldu gıcık bir hal aldım bi yandan gözlerim doluyor milletimin direnişine bi yandan herşeye gülüyorum bi yandan endişeli halim var noldu bana böyleee:27::27::27:

ben yusuf yusuf durumunu gördüm :D reklam isterken o yüz ifadesi gerçekten çok net ve düşüncelerini aktarıyordu :D

ay kızlar makarna yorumlarınız öldürüyor beni yaa:9::9::9:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X