Gezmek istiyorum?

Gezmek istiyorum bir kaç arkadaşıma söyledim hepsi bahane uydurdu kardeşim bile benimle bir şey yapmak istemiyor. Sevgilim zaten yok. Üzülüyorum ya
Ben de gezmek istiyorum.
Gel beraber gezelim.

Boşver milleti kendine tiyatro veya sinema bileti al, müzelere git mesela, tek başına daha iyi oluyor. Bekle karşıdakinin keyfini.....

Maşallah,keşke bende bu kadar cesaretli olsam .Benim ailem,eşim,beni yadirgarlar
Göndermez ,kadinbaşina napacaksin diye.
Bazen sirf geze bilmek için boşanmak istiyorum

Haklısınız bence üzülmek de. İnsanın etrafı kalabalık olunca tek başına bişeyler yapmaktan zevk alıyor ama boşluk oldugu zaman onun yeri zor doluyor malesef. Kendini seven iyi geçinen biriyim bu yüzden etrafımdaki insanlara ihtiyacım olmadıgını düşündüm hep, herşeye gücüm yeterdi benim. Ama gel gör ki bu yalnız kalma istediğimi fazla belli etmiş olacagım ki insanlar artık benimle samimiyetini azaltmaya başladı, böyle olunca farkettim aslında yalnız kalmak istemediğimi. Şimdi kurslara gidiyorum hobi vs. tek başıma film izleyip spor yapıyorm ama yalnızlık hiç hoş diil, az insan çok huzur tabii ki ama iletişim şart. İletişim olmayınca birlikte gezmek de pek mümkün olmuyor. İnsallah gönlümüzce bi hayat arkadasımız olurda baska kimseden medet ummayız yol arkadaslıgı için, çoğu geçici çünkü.

Tek başınada insan keyif alır kimse kuyruk olmasın. Ne güzel bak gezmek geliyorsa içinden vu kendini yollara yürü yürüyebildiğince hiçççç üzülme hayata gelirken de tektim unutma

Ya nasıl tek başınıza zevk alabiliyorsunuz, nasıl sıkılmıyorsunuz.. Ben de böyle olmak isterdim ama asla tek başıma bi şey yapamıyorum.

Kendimle vakit geçirmeyi hiçbir şeye değişmem galiba
O kadar kafa dinliyorum ki
Arkadaşlarımla da cikiyorum tabi ama tek gezmek gerçekten çok güzel
Yorumlarda birisinin düşüncesine katılıyorum
Başınız kalabalık olsa o sakinliği seversiniz yalnız hissettiğiniz için bu kadar zor geliyor.
Bence minik minik adımlarla başlayın

Şehir içinde bende çok seviyorum tek takılmayı gezmeyi. Ama şehir dışında cesaret edemiyorum annem ya da kardeşimle giderim genelde.
Ama okul bitip işsiz kaldığımdan beri bende çok sıkılıyorum. Herkesin işi gücü var. Sinemaya alışverişe yürüyüşe falan tek başıma gidiyorum ama insan yine de bir iki laf edecek birini arıyor.
Şurda yalnızlık çekenler olarak bir toplansak ordu oluruz demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…