Öyle ya bende bekarken yaptığım bi çoğu şeyi özledimAh ah ne günlerdi kiz çok özledim
Ahaha doğru kız bnim kafa matamatikde çalismiyi bilinmiKız ben anca bidaki yaza atarım olursa tabibu yaz karnimda olcak ya
BendeÖyle ya bende bekarken yaptığım bi çoğu şeyi özledim
Yok yok dalgınlığa gelmiştir o zeki kızsınAhaha doğru kız bnim kafa matamatikde çalismiyi bilinmi
Bende çok özledim annemle alışverişe çıkmayıBendeözellikle de ailemi sohbetkerimizi kavgalarimizi herşeyi
Yaaa dime öyle şeyler gi ondan okumadım ya zatenYok yok dalgınlığa gelmiştir o zeki kızsın
Ah ah eskiler çok güzeldiBende çok özledim annemle alışverişe çıkmayıben istemedikçe onun al al demesini bile özledim
Ben de gezmek istiyorum.Gezmek istiyorum bir kaç arkadaşıma söyledim hepsi bahane uydurdu kardeşim bile benimle bir şey yapmak istemiyor. Sevgilim zaten yok. Üzülüyorum ya
Okuyan insanları da görüyo okumak mühim değil ki insan kendini geliştirdikten sonra. Sende öylesin meleğimYaaa dime öyle şeyler gi ondan okumadım ya zaten
Aynn öyle bitanem konuyu gördün demi polis bide şeref yoksunuOkuyan insanları da görüyo okumak mühim değil ki insan kendini geliştirdikten sonra. Sende öylesin meleğim❤
Maşallah,keşke bende bu kadar cesaretli olsam .Benim ailem,eşim,beni yadirgarlarEn guzeli yanliz gezmek. Ben de eskiden kuyruk gibi birilerini arardim yanima. Sonra tatilde kimsenin nazini kaprisini ve selfiesini cekmekten hoslanmadigimi farkettim.
O gun bugundur sehir sehir tek basima kamp yapiyorum, ülke ülke tek basima geziyorum.
Yollar açık, yap bir delilik cik tek basina.
Hem yolda yalnızken kendini kesfediyor insan. Kendiyle o kadar zaman basbasa kalinca...
Gezmek istiyorum bir kaç arkadaşıma söyledim hepsi bahane uydurdu kardeşim bile benimle bir şey yapmak istemiyor. Sevgilim zaten yok. Üzülüyorum ya
[/QUOT
Gel gezelim
Bunu bende çok istiyorumTek başıma türkiyenin bir çok yerini gezdim. Herkese tavsiye ederim. Gerçekten güzel deneyimler edindim.
Herkese de çok okumayı ve çok gezmeyi tavsiye ediyorum.
Allahım ne kadarda benli bir düşünceMaşallah,keşke bende bu kadar cesaretli olsam .Benim ailem,eşim,beni yadirgarlar
Göndermez ,kadinbaşina napacaksin diye.
Bazen sirf geze bilmek için boşanmak istiyorum
Ya nasıl tek başınıza zevk alabiliyorsunuz, nasıl sıkılmıyorsunuz.. Ben de böyle olmak isterdim ama asla tek başıma bi şey yapamıyorum.En guzeli yanliz gezmek. Ben de eskiden kuyruk gibi birilerini arardim yanima. Sonra tatilde kimsenin nazini kaprisini ve selfiesini cekmekten hoslanmadigimi farkettim.
O gun bugundur sehir sehir tek basima kamp yapiyorum, ülke ülke tek basima geziyorum.
Yollar açık, yap bir delilik cik tek basina.
Hem yolda yalnızken kendini kesfediyor insan. Kendiyle o kadar zaman basbasa kalinca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?