Ghost whisperer

jamie_kennedy_and_jennifer_love_hewitt_are_inseperable.jpg

way way way... allegria cım sen neymıssın cnm ya... duyunca sasırmıstım sımdı gordum daha bır sastım... ben jim le ne kadar yakıstırmısım megersem,ızlerken hep derdım bu kadar tutkulu bır askı oynayanlar gercek hayatta da beraberdır muhtemelen dıyordum...

ben bu dizinin ciddi fanıydım canım o nedenle baya bi bilgim var
ben de jimle çok yakıştırıyorum onları hep kaç sene de karı kocayı canlandırdılar neden acaba elektiriklenme olmadı aralarında :asigim:

bende cok severım basından berı takıp ederım ama özel hayatlarına ınmek hıc aklımdan gecmemıstı :)))
he ıste bende onu dıyorum jimle beklıyordum eli cıktı :)) acaba jim kımle beraber :)

jim yaşlı bi kadınla evliydi :dilcikar:
ama sanırım ayrılmışlar bi şarkıcı kızla beraber galiba
dur onların resimleri de bulmaya çalışayım sempatiksalakcinni

jim benim olsun ya :asigim:

ooo sevgilisi baya baya seksii bır hatun... dogru valla... halbukı hıcte öyle bır tarzı yok gıbı..gercı melında da aynı sekılde :)

acaba 6. sezon olmayacak mı
yayından kaldırıldı falan yazıyodu bi yerde ama hiç de büyük final gibi yapmadılar..sezon finali gibiydi
bitmesin ya tamam çok saçmaladı dizi ama benim ilk gözağrım bu dizi :asigim:

ınan bende onu merak edıyorum... fınal banada ahım sahım bısey gelmedı ama nette son bölum ıcın sezon fınalı yazıyordu... dexter devam edecek mesela ve onunda tekrarları var belkı buda devam edecektır... Insallaahh devam eder yaa...

vay anasını bu istihbaratı veren ve resimleri paylaşan arkadaşı tebrik ediyorum vallahi bende köylü köylü bunları jimle sevgili biliyordum :kedi: :kedi: meğer işin rengi başkaymış ama yinede güzel dizi ne diyeyim adamlar yapıyorlar darısı bizim yapımcılara diyeyim

vay anasını bu istihbaratı veren ve resimleri paylaşan arkadaşı tebrik ediyorum vallahi bende köylü köylü bunları jimle sevgili biliyordum :kedi: :kedi: meğer işin rengi başkaymış ama yinede güzel dizi ne diyeyim adamlar yapıyorlar darısı bizim yapımcılara diyeyim

rica ederim opuyorumnanaktan

ya e2 de cold case mi nedir öyle bi dizi çıktı yayın akışına baktım artık melindanın yerine bunu koymuşlar normal sezonu bitti mi yani cuma akşamı samla evlendiler tekrar en son sezon finali bu muydu yani biri beni acil aydınlatsın ya please please :Saruboceq:

eğer yanlış hatırlamıyorsam sezon finali oydu canım..sen 4. sezonu bitirmişsin
internetten 5. sezonu da izleyebilirsin ben hep ordan izledim
istiyosan özel mesajla link atabilirim

eğer yanlış hatırlamıyorsam sezon finali oydu canım..sen 4. sezonu bitirmişsin
internetten 5. sezonu da izleyebilirsin ben hep ordan izledim
istiyosan özel mesajla link atabilirim

canım ço0k makbule geçer ya a.s.

sevgili allegria aracılığıyla 5. sezon bölümlerini izlemeye başladım benim ilk 4 bölümden gözlemlediğim sanırım eli melindaya yasak koymuş anam jim le şöyle dişe dokunur 1 tane romantik sahne bulamadım ha ohaoldumsmile

Back
X