- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Bilmiyorum ki hiç bir açıklama yapmadıBence eski sevgilisi ulaşmış olabilir yoksa yeni biriyle tanissa bu kadar hızlı ve ani olmazdı heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki hiç bir açıklama yapmadıBence eski sevgilisi ulaşmış olabilir yoksa yeni biriyle tanissa bu kadar hızlı ve ani olmazdı heralde
Bir şey ifade etmiyor artık ulaşmasıRezliyorum
Kesin ulaşacak haberin olsun konu sahibi. Maks 2 hafta veriyorum
Hayır iletişim kurmaya çalışmadı hiçBir gelisme var mı?
Pazartesinden beri gelemedi mi bir türlü. Ve zaten söylediğine göre ev eşyalı sadece kıyafet alıp gelecektiBelki taşınma işlemlerini tamamlamış kamyonu tutmuş ve size sürpriz yapmaya geliyor olamaz mı? Yoksa neden storylere bakıp cevap vermesin?
Anladım. O zaman adınıza çok üzüldüm. Bence bırakın hiç aramayın bile. Pazartesiden beri size ulaşmayan adam sizi üzgünüm ki ghostlamış olabilirPazartesinden beri gelemedi mi bir türlü. Ve zaten söylediğine göre ev eşyalı sadece kıyafet alıp gelecekti
Her yerden sildim zatenAnladım. O zaman adınıza çok üzüldüm. Bence bırakın hiç aramayın bile. Pazartesiden beri size ulaşmayan adam sizi üzgünüm ki ghostlamış olabilir
Gerçekten şaka gibi. Pazartesiden bugüne kaç gün geçti. Yani şu durumda ben mesela ancak karşı taraf ölmüsse bunu kabul ederdim. Aksi halde bir anda bu şekilde yok olmak karaktersizlikten başka bir şey değil.Hayır iletişim kurmaya çalışmadı hiç
Umarım ölmüştür diyeceğim artıkGerçekten şaka gibi. Pazartesiden bugüne kaç gün geçti. Yani şu durumda ben mesela ancak karşı taraf ölmüsse bunu kabul ederdim. Aksi halde bir anda bu şekilde yok olmak karaktersizlikten başka bir şey değil.
Öyle tabularım yokEkmek çıkmayacağını anlamış ve gitmiş. Niyet cinsellikti muhtemelen
Bazı erkekler bir ilişki için kendilerini guvenemiyorlar çünkü düzgün davranması gerek ya. Bence korktu bu yüzden de yapmış olabilir ama dediğin gibi ölmesi dışında hiçbir neden bu kadar yazmamayi açıklayamaz. İyi ki de olmamış şu karaktere bakÖyle tabularım yok
Bence de iyi ki de olmamış çok uzun süre sürseydi ve uzun bir ilişkide bunu yapsaydı kötü olurdu açıkçasıBazı erkekler bir ilişki için kendilerini guvenemiyorlar çünkü düzgün davranması gerek ya. Bence korktu bu yüzden de yapmış olabilir ama dediğin gibi ölmesi dışında hiçbir neden bu kadar yazmamayi açıklayamaz. İyi ki de olmamış şu karaktere bak![]()
Bende öyle:)ay tam puşt ya konuya her yazıldığında acaba bi gelişme mi var diye giriyorum