• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ghostlayan ve kırıntılayan erkekler?

Nkrcklr

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.346
Puanlar
333
Arkadaşlar bu tarz erkeklere ne yapmalı
Üstelik aynı yerde çalıştığım biri
Büyük büyük laflarla gelip sonra sessizleşip sonra da arada yazan tiplere
Direkt engellemeli mi böyle olunca da aşırı kezban gibi mi oluyor insan bilemedim
Yeni jenerasyon zorluyor beni zamanında adam gibi birini bulamadık kaldık çoluğa çocuğa😁

Sen de onu ghostlayacaksın. Engel falan atma, kendini çok önemli zanneder.

Direkt engellemeli mi böyle olunca da aşırı kezban gibi mi oluyor insan bilemedim
Yeni jenerasyon zorluyor beni zamanında adam gibi birini bulamadık kaldık çoluğa çocuğa😁

Çoluk çocukla uğraşmak, bence kişinin kendi yaşından büyük erkeklerle uğraşmasından daha iyi. En azından genç, daha enerjik olması gerekir. Kendimden beş yaş küçüğe kadar okeyim.

Çoluk çocukla uğraşmak, bence kişinin kendi yaşından büyük erkeklerle uğraşmasından daha iyi. En azından genç, daha enerjik olması gerekir. Kendimden beş yaş küçüğe kadar okeyim.
5 yaş sanki çok, en son herkes olur dedi ama olmadı yani

5 yaş sanki çok, en son herkes olur dedi ama olmadı yani

Benim benden 5 yaş küçüklerim 25 yaşında oluyor, böyle okulunu bitirmiş iş hayatında iki üç yılını tamamlamış birisi neden olmasın. :KK49: Benden 5 yaş büyüklerin saçları beyazlamış oluyor. Ya da saçları dökülmeye başlıyor. Genç taraf daha tercih edilesi.

Benim benden 5 yaş küçüklerim 25 yaşında oluyor, böyle okulunu bitirmiş iş hayatında iki üç yılını tamamlamış birisi neden olmasın. :KK49: Benden 5 yaş büyüklerin saçları beyazlamış oluyor. Ya da saçları dökülmeye başlıyor. Genç taraf daha tercih edilesi.
30 yaşında saçı beyazlayan mı var😂 birkaç teldir o kadar olmaz yani.

Başka bi adamla görüşmüyor muydun? O ne oldu?

Kimseyi değiştiremezsin
Sana uygun değilse salla gitsin

Bu beklemek değilki arada yazıyor adam beklemediğim zaman yani
Sizde cevabını onun beklemediği zamanlarda verin, baştan savma mesaj atın. Napıyon diye mi sordu üç gün sonra dur yazcam sana diyip beş gün sonra iyi sen diye cevap verin.

Back
X