• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ghostlayan ve kırıntılayan erkekler?

yani, bir daha iletişime geçmesine engel olmak istiyorsan direkt engelle kurtul
tepkin olsun istersen hiçbir şey yazma, tekrar yazarsa gene hiçbir şey yazma ama olumlu-olumsuz tepki gösterme, olumsuz bile olsa münasebete girme
Tabiki yine yazdı cevap vermedim yine yine yazdı ben de dedimki yazmazsan bu şekilde çok sevinirim görüştüğüm biri var. Hiçbir şekilde yazmam merak etme sana hislerim vardı yazmış. Ben de sen bilirsin dedim geçtim ve kapandı

Kanka ayağı çekin biz sadece iş arkadaşıyız diyin sürekli, bir erkekten bahsedin çok hoşlandığınızı anlatın ama onun tam tersi gibi birini.Zaten bu arkadaştan bi hayır gelmez kaybederim diye düşünmeyin kendisi gibi dalga geçin kendisiyle :) sağlıklı iletişim kurmayı böyle böyle öğrenir belki
Tam öyle yaptım aynen biriyle görüşüyorum arkadaş kalalım dedim😁

Asla yapmamanız gerekenler:
1. Mesajla kendinizi izah etmeye çalışmak. Sakın ha. “Ben şöyle biriyim de sen bana şunu yaptın da”. Asla uzun ya da kısa cümlelerle böyle şeyler yazmayın

2. Engellemek, numara silmek. Çok önemli olduğunu zanneder ve size pasif agresif bir görüntü verir.

3. Göndermeli Story paylaşmak. Aşırı Kezban bir görüntü

4. Oturup onun aklının başına gelmesini beklemek. Sinirlerin bozulur, manyak olursun söyliyim

Yapmanız gerekenler
1. Cool olmak. Eski temponuzda paylaşımlar yapmak. Bazen hiçbir şey paylaşmayan, bazen de eskisi gibi geyik ya da siyasi ya da mekan fotosu işte. O olmasaydı nasıl paylaşımlar yapacaktıysanız öyle

2. Size ekmek kırıntısı mesajlar attığında, iltifat ettiğinde “teşekkür ederim ☺️” yazıp zart diye diyaloğu kesin. Yani başka bir şey yazmayın, lafı uzatmayın, az konuşun. Kadınlar susabilse dünyayı yönetir. Gücünüzü sessizliğinizden alın

3. Sinirlerine hakim olan ve duygularını yöneten bir görüntü çok önemli. İmalı mesajlar, laf sokmalı gönderiler falan çok ezikçe. Hayatınızda başka şeylere konsantre olun, sosyalleşmeye, işe güce spora sarın. biliyorum çok zor ama başka şansınız yok kazanmak istiyorsanız

4. Son olarak size döndüğünde, ki dönmeyen erkek görmedim, lise aşkım bile döndü, “canım senin kafa biraz dağınık, hoş da birisin ama ben yüzeysel ilişkiler yaşayamıyorum” diceksin. Bu kadar

Amacımız karizmayı korumak. Cinnet geçiren bir kadın karizmayı çoktan kaybetmiştir
Son madde hariç birebir yaptım dediklerinizi en skn görüştüğim biri var dedim çok da güzel oldu

Büyük büyük laflar edenlere sakın kanmayın. Erkeğin ağzı laf yapanı iyi değildir. Siz eylemlerine bakın bence hiç takmayın bile kimseyi bulamayıp size dönüyordur. Herkese açık kapı bırakıyordur. İllaki içlerinden bozuk olanları da vardır sağlam olanları da siz sağlamlarına odaklanın inş kendinize en uygununu bulacaksınız 🥰
Çok tatlısınız çok teşekkür ederiimm

Kırıntılayan ne demek? Ben mi çok geride kaldım bu tabirlerden acaba. Yanlış anlamazsınız biraz frene mi bassanız siz de, her hafta farklı biri için konu açıyorsunuz böyle giderse hata dolu bir ilişkinin içinde bulacaksınız kendinizi. Çoluk çocukla niye muhatap oluyorsunuz bir de aynı yerde çalışıyorsunuz çek sınırını devam et.
Yanlış anlarım insanlar yazıyor ben de tanımaya çalışıyorum frene basacak bişey yapmıyorum. İnsanları tanımak hata dolu bir ilişkiye gireceğimi göstermez. Çocuk dediğim 31 yaşında adam herkes yaş farkı çok değil dedi konumda.

Daha da konu açarım bu arada:)

Arkadaşlar bu tarz erkeklere ne yapmalı
Üstelik aynı yerde çalıştığım biri
Büyük büyük laflarla gelip sonra sessizleşip sonra da arada yazan tiplere
Direkt engellemeli mi böyle olunca da aşırı kezban gibi mi oluyor insan bilemedim
Yeni jenerasyon zorluyor beni zamanında adam gibi birini bulamadık kaldık çoluğa çocuğa😁
Engelleme ama mesajlarını da açma, en fazla görüldü yap, ghost olayını hissettiğin an bidaha muhatap olma gerekli (işle ilgili) konular dışında. İşle ilgili ortak bir çalışma vs yoksa o kadarı da olmaz zaten. Ha illa cevap vereyim diyorsan, "kırıntı" attığında dümdüz teşekkür et geç mesela.
Bu kadar.
Sen maalesef aşırı uzatıyorsun, aşırı takılı kalıyorsun gereksiz tiplere.

Son düzenleme:
Engelleme ama mesajlarını da açma, en fazla görüldü yap, ghost olayını hissettiğin an bidaha muhatap olma gerekli (işle ilgili) konular dışında. İşle ilgili ortak bir çalışma vs yoksa o kadarı da olmaz zaten. Ha illa cevap vereyim diyorsan, "kırıntı" attığında dümdüz teşekkür et geç mesela.
Bu kadar.
Sen maalesef aşırı uzatıyorsun, aşırı takılı kalıyorsun gereksiz tiplere.
Bence hiç aşırı takılı kalmıyorum ya aşırı takılı kalan en son kişiyim sürekli farklı kişilerle ilgili konu açıyorum farkındaysan:)
Ki bunu da gönderdim zaten

Bence hiç aşırı takılı kalmıyorum ya aşırı takılı kalan en son kişiyim sürekli farklı kişilerle ilgili konu açıyorum farkındaysan:)
Ki bunu da gönderdim zaten
Takılı kalan son kişi misin?? :KK53: Selam veren adam için konu açıyorsun, sinekten yağ çıkarıyorsun diyeyim o zaman.

Yanlış anlarım insanlar yazıyor ben de tanımaya çalışıyorum frene basacak bişey yapmıyorum. İnsanları tanımak hata dolu bir ilişkiye gireceğimi göstermez. Çocuk dediğim 31 yaşında adam herkes yaş farkı çok değil dedi konumda.

Daha da konu açarım bu arada:)
Çoluk çocuktan kastım yaş olarak değildi neyse zaten forumun bir şekilde dönmesi lazım kırıntılanmaya devam.

Takılı kalan son kişi misin?? :KK53: Selam veren adam için konu açıyorsun, sinekten yağ çıkarıyorsun diyeyim o zaman.
Yoo eğlenmek için konu açıyorum ben niye açtığımı bilemezsin canım
Takılı kalsam yeni birine nasıl geçeyim mantıken

Arkadaşlar bu tarz erkeklere ne yapmalı
Üstelik aynı yerde çalıştığım biri
Büyük büyük laflarla gelip sonra sessizleşip sonra da arada yazan tiplere
Direkt engellemeli mi böyle olunca da aşırı kezban gibi mi oluyor insan bilemedim
Yeni jenerasyon zorluyor beni zamanında adam gibi birini bulamadık kaldık çoluğa çocuğa😁
Kırıntılamak nedir biz çok mu yaşlandık

Back
X