• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ghostlayan ve kırıntılayan erkekler?

Arkadaşlar bu tarz erkeklere ne yapmalı
Üstelik aynı yerde çalıştığım biri
Büyük büyük laflarla gelip sonra sessizleşip sonra da arada yazan tiplere
Direkt engellemeli mi böyle olunca da aşırı kezban gibi mi oluyor insan bilemedim
Yeni jenerasyon zorluyor beni zamanında adam gibi birini bulamadık kaldık çoluğa çocuğa😁
Şöyle bir tokatlamadan bırakmayın madem sizden de küçükmüş bir tecrübe eklesin listesine. Ghostlamak olayları zaten onların sizin ghostlamanız bir şey ifade etmez. Siz onu büyük büyük laflar ettiği bir dönemde yani size tekrar yazdığında 'İletişimde süreklilik ve saygı benim için önemli. Bu olmadığı noktada devam etmek istemiyorum. Yolun açık olsun' minvalinde bir şey yazıp ama onu hiçbir yerden silmeden ve engellemeden hayatınıza devam ederseniz mutlaka aklı başına gelecektir.

Direkt engellemeli mi böyle olunca da aşırı kezban gibi mi oluyor insan bilemedim
Yeni jenerasyon zorluyor beni zamanında adam gibi birini bulamadık kaldık çoluğa çocuğa😁
İnsanlar size nasıl davranıyorsa, onlara aynısını yapın.Ayna olun.Kaçan kovalanır.

Şöyle bir tokatlamadan bırakmayın madem sizden de küçükmüş bir tecrübe eklesin listesine. Ghostlamak olayları zaten onların sizin ghostlamanız bir şey ifade etmez. Siz onu büyük büyük laflar ettiği bir dönemde yani size tekrar yazdığında 'İletişimde süreklilik ve saygı benim için önemli. Bu olmadığı noktada devam etmek istemiyorum. Yolun açık olsun' minvalinde bir şey yazıp ama onu hiçbir yerden silmeden ve engellemeden hayatınıza devam ederseniz mutlaka aklı başına gelecektir.
Anlamazki yani zaten anlıyor yaptığı haltı böyle desem de bişey öğrenmez
Doğum günümü kutlamış thanks yazdım geçtim

Anlamazki yani zaten anlıyor yaptığı haltı böyle desem de bişey öğrenmez
Doğum günümü kutlamış thanks yazdım geçtim
Bu kafaya takılacak bir ilişki değil o halde boşuna kafanızı yormayın tatlı canınızı sıkmayın

Kırıntılayan ne demek? Ben mi çok geride kaldım bu tabirlerden acaba. Yanlış anlamazsınız biraz frene mi bassanız siz de, her hafta farklı biri için konu açıyorsunuz böyle giderse hata dolu bir ilişkinin içinde bulacaksınız kendinizi. Çoluk çocukla niye muhatap oluyorsunuz bir de aynı yerde çalışıyorsunuz çek sınırını devam et.

Kırıntılayan ne demek? Ben mi çok geride kaldım bu tabirlerden acaba. Yanlış anlamazsınız biraz frene mi bassanız siz de, her hafta farklı biri için konu açıyorsunuz böyle giderse hata dolu bir ilişkinin içinde bulacaksınız kendinizi. Çoluk çocukla niye muhatap oluyorsunuz bir de aynı yerde çalışıyorsunuz çek sınırını devam et.
Bunlara sınır çizsen ne bunların peşinde bin kadın kız oluyor yaz sil o olmadı bu bu olursa aynı anda oda olur böyle bir döngü var cacık olmuyor nihayetinde .Ortak nokta cacık olmaması sadece ekşınlı bir durum.Çünkü seçenek çok ve öyle alışmış oluyor o erkek kovalamaz kovalarsada yakalayınca bırakır bu döngünün dışında kafası çalışan biri seçenek olarak bu erkek dışında yoksa böyle devam eder gider günümüz gerçeği .Bu virüsün bulasmadigi normal sağlıklı taktiksiz aklı başında olana denk gelene ne ala yoksa böyle işte

yani, bir daha iletişime geçmesine engel olmak istiyorsan direkt engelle kurtul
tepkin olsun istersen hiçbir şey yazma, tekrar yazarsa gene hiçbir şey yazma ama olumlu-olumsuz tepki gösterme, olumsuz bile olsa münasebete girme

ay hayır asla böyle bir şey yapmayın üzgünüm ama umrunda bile değil kimsenin ne demişler anlayana sivrisinek saz anlamayana...

ay hayır asla böyle bir şey yapmayın üzgünüm ama umrunda bile değil kimsenin ne demişler anlayana sivrisinek saz anlamayana...
Bence de en etkili silah bir erkeği görmezden gelmektir. Deli oluyorlar. İsterseniz bir sayfa dolusu hareket edin, engelleyin görmezden gelinmek kadar koymuyordur.

Bence de en etkili silah bir erkeği görmezden gelmektir. Deli oluyorlar. İsterseniz bir sayfa dolusu hareket edin, engelleyin görmezden gelinmek kadar koymuyordur.
aynen 😄 koymasa dahi en azından bizim sinirimiz bozulmaz
bazısının cidden umrunda değil senin onu muhatap alman onun için offff bu da ne yapıştı ya deme sebebi. öyle herkes iletişimi hak etmiyor

aynen 😄 koymasa dahi en azından bizim sinirimiz bozulmaz
bazısının cidden umrunda değil senin onu muhatap alman onun için offff bu da ne yapıştı ya deme sebebi. öyle herkes iletişimi hak etmiyor
Katılıyorum zaten zamanında yeterince konuşulmaya çalışılmıştır, anlamamıştır daha da kendimizi yormaya gerek yok.

Büyük büyük laflar edenlere sakın kanmayın. Erkeğin ağzı laf yapanı iyi değildir. Siz eylemlerine bakın bence hiç takmayın bile kimseyi bulamayıp size dönüyordur. Herkese açık kapı bırakıyordur. İllaki içlerinden bozuk olanları da vardır sağlam olanları da siz sağlamlarına odaklanın inş kendinize en uygununu bulacaksınız 🥰

Kanka ayağı çekin biz sadece iş arkadaşıyız diyin sürekli, bir erkekten bahsedin çok hoşlandığınızı anlatın ama onun tam tersi gibi birini.Zaten bu arkadaştan bi hayır gelmez kaybederim diye düşünmeyin kendisi gibi dalga geçin kendisiyle :) sağlıklı iletişim kurmayı böyle böyle öğrenir belki

Asla yapmamanız gerekenler:
1. Mesajla kendinizi izah etmeye çalışmak. Sakın ha. “Ben şöyle biriyim de sen bana şunu yaptın da”. Asla uzun ya da kısa cümlelerle böyle şeyler yazmayın

2. Engellemek, numara silmek. Çok önemli olduğunu zanneder ve size pasif agresif bir görüntü verir.

3. Göndermeli Story paylaşmak. Aşırı Kezban bir görüntü

4. Oturup onun aklının başına gelmesini beklemek. Sinirlerin bozulur, manyak olursun söyliyim

Yapmanız gerekenler
1. Cool olmak. Eski temponuzda paylaşımlar yapmak. Bazen hiçbir şey paylaşmayan, bazen de eskisi gibi geyik ya da siyasi ya da mekan fotosu işte. O olmasaydı nasıl paylaşımlar yapacaktıysanız öyle

2. Size ekmek kırıntısı mesajlar attığında, iltifat ettiğinde “teşekkür ederim ☺️” yazıp zart diye diyaloğu kesin. Yani başka bir şey yazmayın, lafı uzatmayın, az konuşun. Kadınlar susabilse dünyayı yönetir. Gücünüzü sessizliğinizden alın

3. Sinirlerine hakim olan ve duygularını yöneten bir görüntü çok önemli. İmalı mesajlar, laf sokmalı gönderiler falan çok ezikçe. Hayatınızda başka şeylere konsantre olun, sosyalleşmeye, işe güce spora sarın. biliyorum çok zor ama başka şansınız yok kazanmak istiyorsanız

4. Son olarak size döndüğünde, ki dönmeyen erkek görmedim, lise aşkım bile döndü, “canım senin kafa biraz dağınık, hoş da birisin ama ben yüzeysel ilişkiler yaşayamıyorum” diceksin. Bu kadar

Amacımız karizmayı korumak. Cinnet geçiren bir kadın karizmayı çoktan kaybetmiştir

Ne yapan erkek ne yapan erkekkkk
horlayan yere kırıntı döken erkek miiii.
Himmmm işin zor baci

kırıntılamak ne demek yaa.. civciv tavuk musunuz da kırıntı versinler? off bu erkekler ne yapsa müstehak diyorum bazen...

Kırıntılamak ne? Maşallah her gün yeni bir kelime.

Back
X