Asla yapmamanız gerekenler:
1. Mesajla kendinizi izah etmeye çalışmak. Sakın ha. “Ben şöyle biriyim de sen bana şunu yaptın da”. Asla uzun ya da kısa cümlelerle böyle şeyler yazmayın
2. Engellemek, numara silmek. Çok önemli olduğunu zanneder ve size pasif agresif bir görüntü verir.
3. Göndermeli Story paylaşmak. Aşırı Kezban bir görüntü
4. Oturup onun aklının başına gelmesini beklemek. Sinirlerin bozulur, manyak olursun söyliyim
Yapmanız gerekenler
1. Cool olmak. Eski temponuzda paylaşımlar yapmak. Bazen hiçbir şey paylaşmayan, bazen de eskisi gibi geyik ya da siyasi ya da mekan fotosu işte. O olmasaydı nasıl paylaşımlar yapacaktıysanız öyle
2. Size ekmek kırıntısı mesajlar attığında, iltifat ettiğinde “teşekkür ederim

” yazıp zart diye diyaloğu kesin. Yani başka bir şey yazmayın, lafı uzatmayın, az konuşun. Kadınlar susabilse dünyayı yönetir. Gücünüzü sessizliğinizden alın
3. Sinirlerine hakim olan ve duygularını yöneten bir görüntü çok önemli. İmalı mesajlar, laf sokmalı gönderiler falan çok ezikçe. Hayatınızda başka şeylere konsantre olun, sosyalleşmeye, işe güce spora sarın. biliyorum çok zor ama başka şansınız yok kazanmak istiyorsanız
4. Son olarak size döndüğünde, ki dönmeyen erkek görmedim, lise aşkım bile döndü, “canım senin kafa biraz dağınık, hoş da birisin ama ben yüzeysel ilişkiler yaşayamıyorum” diceksin. Bu kadar
Amacımız karizmayı korumak. Cinnet geçiren bir kadın karizmayı çoktan kaybetmiştir