Fazla mı alındım bilmiyorumBunun için şikayet etmek bence çok saçma
Belki deRefakatçi olarak gidildiğinde uyumak yasak değil tabii,ama hastanın size ihtiyacı olabilir, o yüzden oyle demişlerdir
SagolunGördüğüm en anlamsız konu ola bilir.Annenize geçmiş olsun.
Uyumak yasak değil biraz hadsiz bir doktormuş ama bence büyütmeye gerek yok şikayet edilecek kadar büyük bir mesele degil bence:)Merhaba dün annemi hastaneye yatırdık zatürre olmuş refakatçi olarak kaldım doğal olarak uyudum açılabilen koltuk vardı sabah doktor gelmiş beni öyle görmüş kardeşime hasta uyanık refakatçi yatıyor demiş ne alaka ya ben oraya nöbet tutmaya mı gittim uyumak damı yasak konu aslında uzun ama uzatmıycam doktor u şikayet etsem mi yoksa uyumak yasak mı
Haklı olduğunuz biyer var mı diye tekrar okudum ama bulamadım.Merhaba dün annemi hastaneye yatırdık zatürre olmuş refakatçi olarak kaldım doğal olarak uyudum açılabilen koltuk vardı sabah doktor gelmiş beni öyle görmüş kardeşime hasta uyanık refakatçi yatıyor demiş ne alaka ya ben oraya nöbet tutmaya mı gittim uyumak damı yasak konu aslında uzun ama uzatmıycam doktor u şikayet etsem mi yoksa uyumak yasak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?