arnir Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Kasım 2012 13.684 7.410 248 Balıkesir 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi birsenh #41 kızlar beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün
G gulendam_34 inanmak yolun yarısıdır :) Kayıtlı Üye 27 Nisan 2012 15.712 18.867 498 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi birsenh #42 eLmayRa_ .!.: Tamam o zaman. Bir sonraki konuda görüşürüz mü diyorsun yani? Genişletmek için tıkla... öyle bence elmişim :) istiyo ki ona destek çıkalım aksini kabul etmiyor hadi çıkmak istesek bikaç kelime bişey söylüyor nasıl destek çıkıcaz bilemedim
eLmayRa_ .!.: Tamam o zaman. Bir sonraki konuda görüşürüz mü diyorsun yani? Genişletmek için tıkla... öyle bence elmişim :) istiyo ki ona destek çıkalım aksini kabul etmiyor hadi çıkmak istesek bikaç kelime bişey söylüyor nasıl destek çıkıcaz bilemedim
B berrakbel Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2014 14 2 6 35 Burdur 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi birsenh #43 inşallahhhh.............................................................
eLmayRa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 36.900 6.946 248 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi birsenh #44 soslu_makarna .!.: öyle bence elmişim :) istiyo ki ona destek çıkalım aksini kabul etmiyor hadi çıkmak istesek bikaç kelime bişey söylüyor nasıl destek çıkıcaz bilemedim Genişletmek için tıkla... Allah dert vermesin elbette makarnam ama böyle iki kelimede dert beş kelimede sonuc görünce kilitleniyorum:d
soslu_makarna .!.: öyle bence elmişim :) istiyo ki ona destek çıkalım aksini kabul etmiyor hadi çıkmak istesek bikaç kelime bişey söylüyor nasıl destek çıkıcaz bilemedim Genişletmek için tıkla... Allah dert vermesin elbette makarnam ama böyle iki kelimede dert beş kelimede sonuc görünce kilitleniyorum:d
G gulendam_34 inanmak yolun yarısıdır :) Kayıtlı Üye 27 Nisan 2012 15.712 18.867 498 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi birsenh #45 eLmayRa_ .!.: Allah dert vermesin elbette makarnam ama böyle iki kelimede dert beş kelimede sonuc görünce kilitleniyorum:d Genişletmek için tıkla... doğru valla canım elm ben senin mesajını beğenmek istedim beğendirmiyo niye ki acep?
eLmayRa_ .!.: Allah dert vermesin elbette makarnam ama böyle iki kelimede dert beş kelimede sonuc görünce kilitleniyorum:d Genişletmek için tıkla... doğru valla canım elm ben senin mesajını beğenmek istedim beğendirmiyo niye ki acep?
eLmayRa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 36.900 6.946 248 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi birsenh #46 soslu_makarna .!.: doğru valla canım elm ben senin mesajını beğenmek istedim beğendirmiyo niye ki acep? Genişletmek için tıkla... Üst üste beğenince sistem; hep elminin mesajlarını beğenemezsin az da baskalarınınkini beğen diyo
soslu_makarna .!.: doğru valla canım elm ben senin mesajını beğenmek istedim beğendirmiyo niye ki acep? Genişletmek için tıkla... Üst üste beğenince sistem; hep elminin mesajlarını beğenemezsin az da baskalarınınkini beğen diyo
K katikula Guru Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 34.740 12.319 298 İstanbul 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi birsenh #47 Gıcık tutarsa su içsin geçer. Şaka bir tarafa, bu sorunu eşine nasıl belirtiyorsun? Belki de sen çok hassas olabilir misin? Sadece pazar günü tatili varsa zaruri ihtiyaçları için mecbur bu dediğini yapmaya...
Gıcık tutarsa su içsin geçer. Şaka bir tarafa, bu sorunu eşine nasıl belirtiyorsun? Belki de sen çok hassas olabilir misin? Sadece pazar günü tatili varsa zaruri ihtiyaçları için mecbur bu dediğini yapmaya...
G gulendam_34 inanmak yolun yarısıdır :) Kayıtlı Üye 27 Nisan 2012 15.712 18.867 498 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi birsenh #48 eLmayRa_ .!.: Üst üste beğenince sistem; hep elminin mesajlarını beğenemezsin az da baskalarınınkini beğen diyo Genişletmek için tıkla... heeeee anladım....
eLmayRa_ .!.: Üst üste beğenince sistem; hep elminin mesajlarını beğenemezsin az da baskalarınınkini beğen diyo Genişletmek için tıkla... heeeee anladım....
N nry_06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2013 137 10 48 Ankara 11 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi birsenh #49 Chloe78 .!.: Sen adamı habire burda rezil et,o seninle program yapsın yohhhhh yıııaaaaaa :) Genişletmek için tıkla... aynen katılıyorum sana
Chloe78 .!.: Sen adamı habire burda rezil et,o seninle program yapsın yohhhhh yıııaaaaaa :) Genişletmek için tıkla... aynen katılıyorum sana