eşim hiç bir h.sonu benimle program yapmıyor her hafta sonu mutlaka bişey çıkartıyor bıktım arık yarın da başka bişey çıktı arabayı gösterecekmiş hep yalınız bıktım artık
Eşinin de tek kelimelik sorunları var. Gaz kaçırıyor, gıcık, tek başına program yapıyor gıcık. Sorunların hiçbir çözüme ulaşamadan konularından uzak duruyorsun
her konunuzda "gıcık" kelimesini kullanmanız çok gıcık bir durumeğer hep sensiz takılıyorsa belki de sana gıcık oluyordur, ya da gıcık olan sensindir
Canım bence eşine yakın ol.. o birseyler planlamıyorsa sen planla sürprizler filan yap baktın olmuyor akıllıca konusursun.. ikinizde de hata var bence. yabancı gibi dolasıyoruz diyosun.. olmaz ki oyle nasıl evlisiniz siz sokaktaki yabancıdan farkınız kalmamıs.. terapiste filan gitseniz yani.. üzücü bi durum..ahahaa şirketin ortasında sesli güldüm.
aklımı okudunuz.
sayın konu sahibi bence siz eşinize nasıl davranıyorsanız karşılığınıda o şekilde alıyorsunuz.
adamın her yaptığı batıyor.her yaptığına ters bir tepki veriyorsunuz.adamda tek başına program yapıyor.
ne kadar uzak olursak o kadar iyi diyordur bence
Canım bence eşine yakın ol.. o birseyler planlamıyorsa sen planla sürprizler filan yap baktın olmuyor akıllıca konusursun.. ikinizde de hata var bence. yabancı gibi dolasıyoruz diyosun.. olmaz ki oyle nasıl evlisiniz siz sokaktaki yabancıdan farkınız kalmamıs.. terapiste filan gitseniz yani.. üzücü bi durum..
eşim hiç bir h.sonu benimle program yapmıyor her hafta sonu mutlaka bişey çıkartıyor bıktım arık yarın da başka bişey çıktı arabayı gösterecekmiş hep yalınız bıktım artık
yorumuna katıldıgım ıcın alıntı yapmıstım tatlım :))benim yazımızı alıntılayıp konu sahibine cevap vermişsiniz.
aman bir yanlışlık olmasın.eşi gıcık olan ben değilim:)))
Evlilikteki sorunlar konusarak ve güclü bir iletişim kurarak çözülür.İnsanlar daha birbirini tanırken anlamalı iletişip kurup kuramadıklarını ve ona göre geleceğe dair planlar yapmalı.eşim hiç bir h.sonu benimle program yapmıyor her hafta sonu mutlaka bişey çıkartıyor bıktım arık yarın da başka bişey çıktı arabayı gösterecekmiş hep yalınız bıktım artık
yorumuna katıldıgım ıcın alıntı yapmıstım tatlım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?