gıcık eşim..

birsenh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
512
2
48
Bolu
eşim hiç bir h.sonu benimle program yapmıyor her hafta sonu mutlaka bişey çıkartıyor bıktım arık yarın da başka bişey çıktı arabayı gösterecekmiş hep yalınız bıktım artık

benimkide bi tek pazar evde.nda bile ailesiyle plan yapmaya çalışır sinir oluyorum.buşikayetini dile getir ve ona karşı tavrnı koy kırıcı olmadan.soğuk davran.işe yarar

eşim hiç bir h.sonu benimle program yapmıyor her hafta sonu mutlaka bişey çıkartıyor bıktım arık yarın da başka bişey çıktı arabayı gösterecekmiş hep yalınız bıktım artık

Eşinin de tek kelimelik sorunları var. Gaz kaçırıyor, gıcık, tek başına program yapıyor gıcık. Sorunların hiçbir çözüme ulaşamadan konularından uzak duruyorsun

soğuk davranınca o da aynısını yapıyor iki yabancı gibi dolaşıyoruz günlerce

Birsen iki kelimelik konularından bay geldi
Aç bi konu adam akıllı yaz, benim sorunum şu şu şu diye
Gıcık eşin ? eee sonra diye başlıyoruz sonrası yorumlarda oluyo
Böyle kimse sana yardımıc olamaz, herkes tek tek yorumları okumuyo çünkü.
Konu çok yetersiz

ne zaman kk'ya girsem senin kocanla sorunlarına denk gelmeye başladım, yanlış anlama ama sen kocanı gerçekten sevdiğine emin misin bu kadar herşeyi gözüne batıyo her yaptığına gıcık oluyorsun.. eğer gerçekten seviyorum diyorsan da açtığın konular öyle aman allah büyük sıkıntılar değil yani konuşup çözülmeyecek şeyler değil ( ki bana kalsa çoğunu görmezden bile gelebilirim hiç konuşmaya değer bulmam) madem seni rahatsız ediyor al karşına konuş eşinle güzel güzel, bir rahatsızlığın olabilir gaz çıkarma konusunda bir doktora mı gitsek birlikte de, ya da ben özel günleri çok önemsiyorum ve gönderdiğin çiçek çok hoşuma gitti beni çok mutlu etti de, bak devamında bir dahaki özel günde hediye gelmezse, gel bana istediğini say, ya da bu konun için konuşayım madem birlikte vakit geçirmek istiyorsun hayatım haftaiçi işten güçten zaten görüşemiyoruz, özlüyorum seninle vakit geçirmeyi haftasonu başbaşa bişeler yapsak işini ayarlasan de.. bu şekilde yaklaştığın zaman erkeklere yaptıramayacağın şey yok.. ama bana kalırsa sen gelip burda konuyu açtığın hırsla ve sinirle söylüyorsan eşine bazı şeyleri amin ol geri tepmesi çok normal.. tecrübeyle sabit kendi yaşadıklarımdan biliyorum.

her konunuzda "gıcık" kelimesini kullanmanız çok gıcık bir durum eğer hep sensiz takılıyorsa belki de sana gıcık oluyordur, ya da gıcık olan sensindir

ahahaa şirketin ortasında sesli güldüm.
aklımı okudunuz.

sayın konu sahibi bence siz eşinize nasıl davranıyorsanız karşılığınıda o şekilde alıyorsunuz.
adamın her yaptığı batıyor.her yaptığına ters bir tepki veriyorsunuz.adamda tek başına program yapıyor.
ne kadar uzak olursak o kadar iyi diyordur bence

Canım bence eşine yakın ol.. o birseyler planlamıyorsa sen planla sürprizler filan yap baktın olmuyor akıllıca konusursun.. ikinizde de hata var bence. yabancı gibi dolasıyoruz diyosun.. olmaz ki oyle nasıl evlisiniz siz sokaktaki yabancıdan farkınız kalmamıs.. terapiste filan gitseniz yani.. üzücü bi durum..

benim yazımızı alıntılayıp konu sahibine cevap vermişsiniz.
aman bir yanlışlık olmasın.eşi gıcık olan ben değilim:)))

Esinin her seyi gozune mi batiyor yoksa bir tane bile uygun yonunuz yok mu diye dusunmeden edemiyorum.bence sorunlari teker teker irdele.birini halletmeden digerinj desme

Evlilikteki sorunlar konusarak ve güclü bir iletişim kurarak çözülür.İnsanlar daha birbirini tanırken anlamalı iletişip kurup kuramadıklarını ve ona göre geleceğe dair planlar yapmalı.
Basarilar diliyorum

benımkı cumartesı gecesınden gırer havaya..
cumartesı gecesı uyumak yasak..
mısafır yasak..
sohbet,muhabbet,keyıf çatmak,abur cubur yemek var..
pazar günüyse sabahtan bı yere kahvaltıya gıdılır..
sahılde arabayla gezılır,son olarak bı avm ye gıdılır kahve ıcılır..
sonra evde mac keyfı..
adam hafta boyu bı pazar keyfı yapmak ıcın uğraşıyor..
pazar onun ıcın cok onemlı..ne o kimseye söz verır..ne benım vermeme ızın verır..

esınız ıcın pazarın önemı yok belkıde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…