Aynen hem kardeşi vazgeçti hemde bana böyle davranıyor iyiki diyorum olmamis yoksa ben bu kıza katlanamiyorum .''Ne kaçırdığına dön de bir bak.'' demek istedi sanırım.
Ama bitirende kardeşiymiş,bilemedim.
Uzun hikaye :)Sizi istemeye gelmelerini yadırgamadınız da bu davranışları mı yadırgıyorsunuz? Garip bir aile işte.
Demi amaAmaann çok mu lazım sanki görüşme bir süre şu kuzen ablayla
Olabilir hiç bu açıdan düşünmemistim .Aranızı yapmaya çalışıyo sanırım..
Banada ters geliyor bu durumKuzenle evlilik mi olur ya ensestlik buu
Aranizi yapmaya çalışıyor.Olabilir hiç bu açıdan düşünmemistim .
Hayır ben önce onun vazgecmesinden memnun oldum aksine gicik dediğim ablasi olan kuzenSiz kuzenin vazgeçmesinden rahatsız olmuşsunuz gibi, yani gıcık demenizin sebebi vazgeçmesi mi?
Durum olumlu olsaydı itiraz etmeyecektiniz galiba.
Hayır ben önce onun vazgecmesinden memnun oldum aksine gicik dediğim ablasi olan kuzen
Karsi tarafın annesi babası geldi açtı konuyu yalvardılar resmen . bilmiyorum ya sürekli her konuda onun lafinin gecmesi ve sanki ben onu gormek istiyormusum gibi kameradan naklen yayin vsPeki bu isteme olayını kimler planladı?
Ve sinir olmak yerine umursamaz olabilirsiniz bence.
Karsi tarafın annesi babası geldi açtı konuyu yalvardılar resmen . bilmiyorum ya sürekli her konuda onun lafinin gecmesi ve sanki ben onu gormek istiyormusum gibi kameradan naklen yayin vs
Hayır soyleyemedim en son bintanissinlar anlasirlarsa olur vs dediler sonra erkek kuzen ben istemiyorum dedi ve konu kapandi sanki ben bayiliyormuyum hayirSiz açıkça söylediniz mi istemediğinizi?
Belki de gönlünüzün olduğunu düşünüyorlardır.
Var ya kuzene mi kaldim annesi babasi geldi yalvardilar sonra ben daha kendi gorusumu soyleyemeden tekrar haber geldi oğlan istemiyor diyeYahu memlekette insan mı kalmadı nedir bu kuzen de kuzen ,yok mu Çevrenizde size denk eş adayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?