Gıcık kuzenim

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.484
904
123
35
Merhaba bu ilk konum size sorayim dedim. Beni erkek kuzenime istediler sonra bazi sebeplerden dolayı olmadi iyikide olmadi neyse bu erkek kuzenimin ablasiyla hergun konuşuyoruz ve abla surekli bana kardeşinden bahsediyo her lafin icine sokuyo kardeşini. en son geçen gun kameradan goruntulu konuşurken kamera yi erkek kuzene cevirdi bak goruyo musun bak bak dedi bende sinirlendim ben cikiyorum dedim kapattim kamerayı . ya sonuçta bi isteme durumu olmus ve olumsuz sonuclanmis bu kiz niye surekli bana kardesinin lafını ediyo kamerada gosteriyo ayip bence zaten hic konuşmuşlugumuz bile yok erkek kuzenle ayrica bu evlilik olayini baslamadan bitiren de erkek kuzen zaten. Sinir oldum ve konsmuyorum ablayla

Amaann çok mu lazım sanki görüşme bir süre şu kuzen ablayla

Siz kuzenin vazgeçmesinden rahatsız olmuşsunuz gibi, yani gıcık demenizin sebebi vazgeçmesi mi?
Durum olumlu olsaydı itiraz etmeyecektiniz galiba.

Siz kuzenin vazgeçmesinden rahatsız olmuşsunuz gibi, yani gıcık demenizin sebebi vazgeçmesi mi?
Durum olumlu olsaydı itiraz etmeyecektiniz galiba.
Hayır ben önce onun vazgecmesinden memnun oldum aksine gicik dediğim ablasi olan kuzen

Peki bu isteme olayını kimler planladı?
Ve sinir olmak yerine umursamaz olabilirsiniz bence.
Karsi tarafın annesi babası geldi açtı konuyu yalvardılar resmen . bilmiyorum ya sürekli her konuda onun lafinin gecmesi ve sanki ben onu gormek istiyormusum gibi kameradan naklen yayin vs

Karsi tarafın annesi babası geldi açtı konuyu yalvardılar resmen . bilmiyorum ya sürekli her konuda onun lafinin gecmesi ve sanki ben onu gormek istiyormusum gibi kameradan naklen yayin vs

Siz açıkça söylediniz mi istemediğinizi?
Belki de gönlünüzün olduğunu düşünüyorlardır.

Yahu memlekette insan mı kalmadı nedir bu kuzen de kuzen ,yok mu Çevrenizde size denk eş adayı

Siz açıkça söylediniz mi istemediğinizi?
Belki de gönlünüzün olduğunu düşünüyorlardır.
Hayır soyleyemedim en son bintanissinlar anlasirlarsa olur vs dediler sonra erkek kuzen ben istemiyorum dedi ve konu kapandi sanki ben bayiliyormuyum hayir

Yahu memlekette insan mı kalmadı nedir bu kuzen de kuzen ,yok mu Çevrenizde size denk eş adayı
Var ya kuzene mi kaldim annesi babasi geldi yalvardilar sonra ben daha kendi gorusumu soyleyemeden tekrar haber geldi oğlan istemiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…