Ne kadar kırıcısınKuzen demek kardeş demek..İyiki vazgeçmiş.Düşüncesi bile mideniz alıyorsa bir sorun var demektir.
Cok doğru canım hic gerek yok bu tür seylere . artık dedigin gibi konuşuyorumBenimde büyük halamın benimle yaşıt oğlu var. Küçük halam resmen ima etti diğer halam kızdı öyle saçma şey olmaz onlar bir büyüdüler kardeş gibi. Kuzenimi severim de halamı pek sevmem.:) biliyorlar bide bunu resmen bizi birbirimize düşürmeye çalıştı.Babamın kulağına gitti bi daha duymuyim onlar bir büyüdüler dedi.Öylece kapandı ki bende asla istemezdim kuzeniminde isteyeceğini hatta halamın isteyeceğini de sanmıyorum beni başına bela almazdı :)) şaka bi yana da bizim bi tanıdık halasına gelin gitti anlaşamadılar boşandılar bütün aile birbirine girdi ne kötü bir şey. Olan akrabalıkta bitti ne gerek vardı şimdi buna.Birini tutsan diğeri alınıyor onunla konuşsan o kırılıyor.
Sizde bence iletişiminizi kesin anlasın kız kuzeniniz.Belli ki ümitlenmiş olabilir olur diye aranızı yapmaya çalışıyor.
Mideniz almıyorsa kırılmana gerekte yokturNe kadar kırıcısın
Midem almıyor böyle birseyede karsiyim fakat bu durumda olan bir sürü insan var kimin ne yasadigini nerden bilebiliriz ayrıca sizin yorumunuz direk bana bu soru şeklindeydiMideniz almıyorsa kırılmana gerekte yoktur
Katlanamadığın kişiyle neden görüntülü konuşuyorsun?Aynen hem kardeşi vazgeçti hemde bana böyle davranıyor iyiki diyorum olmamis yoksa ben bu kıza katlanamiyorum .
Oda ayri bi konu surekli mesaj yazıyor vs ve ben cevap vermezsem ayıp olur diye sürekli karsilik veKatlanamadığın kişiyle neden görüntülü konuşuyorsun?
Sana kesinlikle katılıyorum canım olabilir dide kader sonuçta aşk ama bu kadar acımasız yorumlar yapılması cok sacmaKuzen olunca mide almaması yorumu çok farklı ve acımasız hele bazıları ensest demiş .... ensest araştırılmalı bnc3 1.dereceye denildiği öğretilmeli benim eşim halamın oğlu... ve 8 yıldı4 midem alıyor hala ilk günkü gibi seviyorum... çok ağır yorumlar yapılıyor nasıl vicdan muhasebesi yapılmadan yazılıyor hayret....
Artik gorusmeyecegimBence de görüşme.Zaten kuzeninle evlenmek nedir ya?İyi ki vazgeçmişsin.
Cok acımasız yorumlar var sanki sanirsin kendileri dünyanın eb mukemmel insanlarıArkadaşlar tamam akraba evliligine karşı olunur,çocuk için..vs,ama bazilariniz fazla abartmamismi ensest falan lütfen iki düşünün bi yazın şuraya ülkemizde hiçte azımsanamayacak kadar fazla akraba evliliği var...Lütfen biraz daha saygı..
Aşık mi ? Ov oyle sanıyor sa cok kotu bi durum artık gorusmeyecegim kendisi de anlar umarımSanırım sizi kardeşine aşık sanıyor.ya da yeniden olmanız için harekette!size tavsiyem onunla bu kadar sık konuşmayın.ne de olsa görümceniz olacaktı.
Ayıp olmasın diyeKatlanamadığın kişiyle neden görüntülü konuşuyorsun?
bilmedim ki pişman olsun yada olmasın degişen bişey olmaz ama hareketleri acayip dedigin gibi belkide3Aranizi yapmaya calisiyo dicem ama kardesiyle ugrassin o zaman size niye yapioki bunlari yani.ilginc.cocuk pismanmi acaba.
Aynen fazlasıyla rahatsız edildim bu konuda ne yazıkkiKuzenle = Kardes .. bana sacma geliyo benim etrafimdada var kuzenleriyle evli olanlar ama nedense bir cift gibi goremiyorum onlari.. bana ters .. kuzeninin kiz kardeside amma abartmis yani..
Bundan sonraki hedefim o umarim yaptıkları ayıbın farkına varırlarAkraba evliliklerine her zaman karşı olmuşumdur. Bencede ne ablayla ne kardeşiyle görüşmeyin birşey kaybetmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?