Gıcık kuzenim

Cok doğru canım hic gerek yok bu tür seylere . artık dedigin gibi konuşuyorum

Kuzen olunca mide almaması yorumu çok farklı ve acımasız hele bazıları ensest demiş .... ensest araştırılmalı bnc3 1.dereceye denildiği öğretilmeli benim eşim halamın oğlu... ve 8 yıldı4 midem alıyor hala ilk günkü gibi seviyorum... çok ağır yorumlar yapılıyor nasıl vicdan muhasebesi yapılmadan yazılıyor hayret....

Sanırım sizi kardeşine aşık sanıyor.ya da yeniden olmanız için harekette!size tavsiyem onunla bu kadar sık konuşmayın.ne de olsa görümceniz olacaktı.

Arkadaşlar tamam akraba evliligine karşı olunur,çocuk için..vs,ama bazilariniz fazla abartmamismi ensest falan lütfen iki düşünün bi yazın şuraya ülkemizde hiçte azımsanamayacak kadar fazla akraba evliliği var...Lütfen biraz daha saygı..

Katlanamadığın kişiyle neden görüntülü konuşuyorsun?
Oda ayri bi konu surekli mesaj yazıyor vs ve ben cevap vermezsem ayıp olur diye sürekli karsilik ve
Sana kesinlikle katılıyorum canım olabilir dide kader sonuçta aşk ama bu kadar acımasız yorumlar yapılması cok sacma

Cok acımasız yorumlar var sanki sanirsin kendileri dünyanın eb mukemmel insanları

Sanırım sizi kardeşine aşık sanıyor.ya da yeniden olmanız için harekette!size tavsiyem onunla bu kadar sık konuşmayın.ne de olsa görümceniz olacaktı.
Aşık mi ? Ov oyle sanıyor sa cok kotu bi durum artık gorusmeyecegim kendisi de anlar umarım

Aranizi yapmaya calisiyo dicem ama kardesiyle ugrassin o zaman size niye yapioki bunlari yani.ilginc.cocuk pismanmi acaba.

Aranizi yapmaya calisiyo dicem ama kardesiyle ugrassin o zaman size niye yapioki bunlari yani.ilginc.cocuk pismanmi acaba.
bilmedim ki pişman olsun yada olmasın degişen bişey olmaz ama hareketleri acayip dedigin gibi belkide3

Kuzenle = Kardes .. bana sacma geliyo benim etrafimdada var kuzenleriyle evli olanlar ama nedense bir cift gibi goremiyorum onlari.. bana ters .. kuzeninin kiz kardeside amma abartmis yani..

Akraba evliliklerine her zaman karşı olmuşumdur. Bencede ne ablayla ne kardeşiyle görüşmeyin birşey kaybetmezsiniz.

Kuzenle = Kardes .. bana sacma geliyo benim etrafimdada var kuzenleriyle evli olanlar ama nedense bir cift gibi goremiyorum onlari.. bana ters .. kuzeninin kiz kardeside amma abartmis yani..
Aynen fazlasıyla rahatsız edildim bu konuda ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…