Ciddi bir sekilde uyarmaniz sart..Aynen fazlasıyla rahatsız edildim bu konuda ne yazıkki
Hic uyarmaya calisip konuyu açmak istemiyorum cunku biliyorum ki lafla içinden çıkacakCiddi bir sekilde uyarmaniz sart..
Merhaba bu ilk konum size sorayim dedim. Beni erkek kuzenime istediler sonra bazi sebeplerden dolayı olmadi iyikide olmadi neyse bu erkek kuzenimin ablasiyla hergun konuşuyoruz ve abla surekli bana kardeşinden bahsediyo her lafin icine sokuyo kardeşini. en son geçen gun kameradan goruntulu konuşurken kamera yi erkek kuzene cevirdi bak goruyo musun bak bak dedi bende sinirlendim ben cikiyorum dedim kapattim kamerayı . ya sonuçta bi isteme durumu olmus ve olumsuz sonuclanmis bu kiz niye surekli bana kardesinin lafını ediyo kamerada gosteriyo ayip bence zaten hic konuşmuşlugumuz bile yok erkek kuzenle ayrica bu evlilik olayini baslamadan bitiren de erkek kuzen zaten. Sinir oldum ve konsmuyorum ablayla
Son bikac gundur iletisimi kestim bakalim hayırlısıBence siz umursamamaya devam edin. Sinirde olmayin mutlu da. Nasilsa insanlard vazgecer bu israrlarindan
Kuzenle evlilik mi olur ya ensestlik buu
5 yasinda cocuk gibi resmenharekete bakarmısınızbırak canım ya umursama bile
Hic konuşuyorum artik onla mi ugrascamharekete bakarmısınızbırak canım ya umursama bile
Evlerden ırakkardesini sana yamamaya calisyor
Evet ablayla samimiyiz ben onlara gittim kalmaya o bize geldi samimiydik yanısiz niye bukadar sık sık ablayla görüşüyorsunuz? çocuğu hiç tanımıyorsunuz ama ablayla baya samimisiniz şaşırtıcı..
Tabiki yorumu yapanın en yakını böyle bi durumla karşılaşınca ne yapar merak etmedim değil... rabbim hayırlı kapılar açsınOda ayri bi konu surekli mesaj yazıyor vs ve ben cevap vermezsem ayıp olur diye sürekli karsilik ve
Sana kesinlikle katılıyorum canım olabilir dide kader sonuçta aşk ama bu kadar acımasız yorumlar yapılması cok sacma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?