• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gıcık kuzenim

Merhaba bu ilk konum size sorayim dedim. Beni erkek kuzenime istediler sonra bazi sebeplerden dolayı olmadi iyikide olmadi neyse bu erkek kuzenimin ablasiyla hergun konuşuyoruz ve abla surekli bana kardeşinden bahsediyo her lafin icine sokuyo kardeşini. en son geçen gun kameradan goruntulu konuşurken kamera yi erkek kuzene cevirdi bak goruyo musun bak bak dedi bende sinirlendim ben cikiyorum dedim kapattim kamerayı . ya sonuçta bi isteme durumu olmus ve olumsuz sonuclanmis bu kiz niye surekli bana kardesinin lafını ediyo kamerada gosteriyo ayip bence zaten hic konuşmuşlugumuz bile yok erkek kuzenle ayrica bu evlilik olayini baslamadan bitiren de erkek kuzen zaten. Sinir oldum ve konsmuyorum ablayla :KK43:
Bizim bahtimiz mi boyle buyuyene kadar kardes gibi büyü sonra buyukler dengesizlik yapsin iki yabanci gibi dolas...

Hayır soyleyemedim en son bintanissinlar anlasirlarsa olur vs dediler sonra erkek kuzen ben istemiyorum dedi ve konu kapandi sanki ben bayiliyormuyum hayir

O zaman açıkça söyle istemiyorum bu konuyu kapatın artık bana imalarda bulunmayın diye.
Belkide dediğim gibi istiyorsundur sanıyorlardır.

kuzeninizle nasıl hiç tanışmıyorsunuz ben orasını anlamadımo_O
kuzen dediğiniz uzak akraba falan mı?

O zaman açıkça söyle istemiyorum bu konuyu kapatın artık bana imalarda bulunmayın diye.
Belkide dediğim gibi istiyorsundur sanıyorlardır.
Öyle ortam varki sanki hiç böyle bi konu olmamış gibi herkes 3 maymunu oynuyor bu durum da bende konuyu açamam ;(

kuzeninizle nasıl hiç tanışmıyorsunuz ben orasını anlamadımo_O
kuzen dediğiniz uzak akraba falan mı?
Uzak değil birinci derece akraba bilmiyorum neden boyle oldu ama araya bi soğukluk girdi kuste degildik ama hic gorusmuyordukta 15 yıl oldu

Bizim bahtimiz mi boyle buyuyene kadar kardes gibi büyü sonra buyukler dengesizlik yapsin iki yabanci gibi dolas...
İki yabancı ne kadar doğru soylemissin canım şuan tamda boyleyiz sanki hiç tanismiyoruz

İster tanış ister tanışma, arada kan bağı varsa vardır, bariz kuzensiniz. 2015 yılında da kuzenle evlilik olmasın artık bi zahmet. Benim midemi bulandırıyor. Birçok insan kabul etmez bunun ensest sayıldığını. Bazıları ensestin sadece anne, baba, kardeş, teyzeyle falan olduğunu sanıyor ama kuzenle ilişki de ikinci dereceden mi ne ensest sayılıyordu bildiğim kadarıyla. 2015'te de kuzen fantezisi olmamalı bence. Konu sahibi bunları senin için söylemiyorum, genel anlamda söylüyorum. Sizin işin bozulması çok iyi olmuş, bunları da takma. Gerekirse araya mesafe koy.

İster tanış ister tanışma, arada kan bağı varsa vardır, bariz kuzensiniz. 2015 yılında da kuzenle evlilik olmasın artık bi zahmet. Benim midemi bulandırıyor. Birçok insan kabul etmez bunun ensest sayıldığını. Bazıları ensestin sadece anne, baba, kardeş, teyzeyle falan olduğunu sanıyor ama kuzenle ilişki de ikinci dereceden mi ne ensest sayılıyordu bildiğim kadarıyla. 2015'te de kuzen fantezisi olmamalı bence. Konu sahibi bunları senin için söylemiyorum, genel anlamda söylüyorum. Sizin işin bozulması çok iyi olmuş, bunları da takma. Gerekirse araya mesafe koy.
Katılıyorum canım .

Belkide o bak baklari sana degilde kardesineydi.
Bak kacirdigin kiza bak diye.
Aramizi yapmaya calisiyor o belli.

Istemiyorsaniz uzak durun.
Bahane uydurun konusmamak icin.

Senin yerinde olsam sinir olurdum senin olduğun gibi ve o ablaylada muhabbeti devam ettirmezdim herhalde
Gereği yok

Kk da hani konu açılır ya eşimi kuzeniyle evlendirmek istemişler ama eşim kabul etmemiş diye
O eşi bulduk kızlar :D

Senin yerinde olsam sinir olurdum senin olduğun gibi ve o ablaylada muhabbeti devam ettirmezdim herhalde
Gereği yok
2 gundur komusmuyorum surekli mesaj atiyor arıyor acmiyorum neden kustun falan dedi en son gene cevap vermedim

Merhaba bu ilk konum size sorayim dedim. Beni erkek kuzenime istediler sonra bazi sebeplerden dolayı olmadi iyikide olmadi neyse bu erkek kuzenimin ablasiyla hergun konuşuyoruz ve abla surekli bana kardeşinden bahsediyo her lafin icine sokuyo kardeşini. en son geçen gun kameradan goruntulu konuşurken kamera yi erkek kuzene cevirdi bak goruyo musun bak bak dedi bende sinirlendim ben cikiyorum dedim kapattim kamerayı . ya sonuçta bi isteme durumu olmus ve olumsuz sonuclanmis bu kiz niye surekli bana kardesinin lafını ediyo kamerada gosteriyo ayip bence zaten hic konuşmuşlugumuz bile yok erkek kuzenle ayrica bu evlilik olayini baslamadan bitiren de erkek kuzen zaten. Sinir oldum ve konsmuyorum ablayla :KK43:
Rahatsızlık duyduğunuzu bence ablasına kesinlikle söyleyin.
Akraba içi bu durumların olacağını bilip bu işe hiç kalkışılmasaymış,olmayacakmış böyle.
Bu durumlarda insanlar birbirinin yüzüne hiçbir şey olmamış gibi bahsediliyorsa anormallik var zaten.

Rahatsızlık duyduğunuzu bence ablasına kesinlikle söyleyin.
Akraba içi bu durumların olacağını bilip bu işe hiç kalkışılmasaymış,olmayacakmış böyle.
Bu durumlarda insanlar birbirinin yüzüne hiçbir şey olmamış gibi bahsediliyorsa anormallik var zaten.
Degil mi ama dedigim gibi böyle bi durumda konuyu acmak bile istemiyorum .

Kuzen demek kardeş demek..İyiki vazgeçmiş.Düşüncesi bile mideniz alıyorsa bir sorun var demektir.

Benimde büyük halamın benimle yaşıt oğlu var. Küçük halam resmen ima etti diğer halam kızdı öyle saçma şey olmaz onlar bir büyüdüler kardeş gibi. Kuzenimi severim de halamı pek sevmem.:) biliyorlar bide bunu resmen bizi birbirimize düşürmeye çalıştı.Babamın kulağına gitti bi daha duymuyim onlar bir büyüdüler dedi.Öylece kapandı ki bende asla istemezdim kuzeniminde isteyeceğini hatta halamın isteyeceğini de sanmıyorum beni başına bela almazdı :)) şaka bi yana da bizim bi tanıdık halasına gelin gitti anlaşamadılar boşandılar bütün aile birbirine girdi ne kötü bir şey. Olan akrabalıkta bitti ne gerek vardı şimdi buna.Birini tutsan diğeri alınıyor onunla konuşsan o kırılıyor.
Sizde bence iletişiminizi kesin anlasın kız kuzeniniz.Belli ki ümitlenmiş olabilir olur diye aranızı yapmaya çalışıyor.

Back
X