• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gıcık öksürük

tupii0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
19
8
1
20
merhabalar şuan grip geçiriyorum ve ozellıkle gecelerı bogazıma boyle sankı bısey yapısmıs hıssı oluyor ozellıkle tozlu ortamlarda oyle bır oksuruk tutuyor kı gözümden yaslar gelıyor oksururken kusacak gıbı oluyorum ne yapsam gecmıyor ozellıkle dısarıda bır yerde olacak dıye cok korkuyorum bununla ılgılı bır onerınız var mıdır

Ben Bahar mevsiminde çok yaşıyorum bunu hatta ilacım var yanınızda şeker bulundurun toz şeker kesme şeker de olur ağzınıza atıp ardından su için ve bol bol Ihlamur için

Ayy 2 sene önce bu tarz öksürüklü hastalık geçirdim birkaç kez. Evim de işe uzaktı serviste bir tutardı 1 saat herkes suyunu verirdi yok durmazdı ne çekmiştim🥲 aklınızda olsun küp şeker bulundurun biraz yavaşlatıyor öksürüğü. Ben göğüs doktorundan sonra iyileşmiştim.

Suyu az tüketiyorsanız artırın. Fizyolojik tuzlu su ile burun yıkama veya buhar soluma da rahatlatabilir. Doktor size burun spreyi ve balgam söktürücü verdiyse o da işe yarar.

Şu anda bal, limon ve zencefil tozu karışımı yaptım. Arada kaşıklıyorum. En azından boğazımdaki tahrişe iyi gelmesini bekliyorum 😪

Back
X